- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
Sizi çok net anladım , zaman ayırıp uzun uzun açıkladığıniz için teşekkür ederim.Buna bende katılıyorum. Bende ailemin hiçbir malı hakkında söz sahibi olmadım,maddi bir beklentim olmadı olamazda. Kimse ömrünün sonuna kadar çocuğunu beslemek zorunda değil bunda hemfikiriz. Ama benim söylemek istediğim şey daha doğrusu yanlış bulduğum şey evlat ayrımı. Bakın bunun sadece paraylada ilgisi yok. Mesela çocuğunuzdan birinin,düğününe gitmeseniz,hastalandığında gitmeseniz ne biliyim size ihtiyacı olduğu bir anda gitmeseniz diğer evladınıza gitseniz bu da travma yaratır insanda. Aynı şekilde birine maddi destek sağlayıp diğerine sağlamamakta yaratır. Yaşları kaç olursa olsun çocukları arasında çok hassas davranmalı ebeveynler. Dediğim gibi mal kendi malı,ikinizede yapmıyorum dese hiçbir sorun yok. Yapmak zorunda değil. Ama birine yap diğerine yapma,yok gerçekten olmaz.
Ben dediğim gibi bu konuda da size katılmıyorum her evladın aynı sevildiğine de inanmıyorum açıkçası
insanlar gönüllerinde geçtiği gibi davranabilmeli bir yaştan sonra, çocukken haklısınız bir muhtaclik söz konusu ayrıca duygu kontrolü daha çok gelişmemiş o zaman gerçekten adil olunmalı.
ama kendim için konuşuyorum annem babam 60 civarında şuan keyifleri gibi davransinlar isterim. Para da onların sevgide eğer bana vermek istemiyorlar ise sırf kardeşime verildiği için bana vermek zorunda hissetmeleri benim için daha kötu.
dediğim gibi farklı düşünüyoruz , hayat farklılıklarla güzel