Malesef aynen anlattığıniz gibi.babamda geline sinir olduğundan evi vermek istemiyor onlara banada verirse laf edecekler diye vermiyor. Ama bunlar gormuyormu ne görmüşler 10 küsur yıldır da neye darilir kuserler diye düşünüyor onu anlamiyorum. Evet O gün söz verdim tamam şimdi vazgeçiyorum,siz adam gibi evlat-gelin oldunuz da mı konusuyorsunuz vs demek çok mu zor? Bunu anlamıyorum.
Kendi ailemden de ve cevredende duyduğum sizinde dahil hep aynı olay.erkeklere değer verilir, mal,mülk herşey verilir gelinler elbebek gulbebek ama gelinin bir gün yüzünü görmezler, öldünmu kaldimi Allah korusun bir şey olsa haberleri olmaz ki bunlar aynı apartmanda hani farklı bir yer mahalle,ilçe falan değil. Zaten bir şey olsa sağlığında hal hatır sormayanlar hastalığın da hiç bir şey yapmaz orası kesin. Bizim ailededr aynısı olucaktir eminim.
He ben Allah'a şükür ediyorum onlara muhtaç değilim,isallahta olmam,yoksa Allah korusun bide muhtaç olsam neler olur düşünemiyorum bile.sirf yakın olalım çocuk var bende çalışıyorum ve bu ev olaylarından bıktım taşınmaktan vs hep aynı ev sahibi yada Suriyeli vb sorunlarla.ugrasmaktan yoruldum artık.ve böylede bir durum varken ben niye yararlanamıyorum diyorum. insana cok koyuyor gerçekten.
Ama sizin niye anneniz kardeşlerine dava vs açmamış onu anlamadım hani büyükler tamam malesef bu konuda cahiller erkek evlat tüy dikiyor sanki ama.eg sizin vefatta etmişler hani onlara ayıp olur diye belki yapmadı sağlığında ama şimdi neden dava vs acmiyorlar. Hani ben sinirimden dahi açarım sırf ugrastirmak için bir şey alamasamda sinir olsunlar diye.