apartman aidatları

off ne çok paralar bunlar ya

Kiraciyiz merkezi sistem aylik 105 _tl isinma icin veriyrz yaz kis odeme yapiyoruz. Apartmsn icin de yirmi tl veriyoruz ekstra hic vermedik. Evimiz giris kat lagim basmisti banyolari aski gelip kuyulari temizlrdi. 100 tl tuttu apartman yoneticisi verdgmiz aidatlardan odeme yapmisti.

Öncelikle konu başlığı sahibinin yazısını okudum diğer yorumlarıda kendi yorumumu yaptıktan sonra tek tek okuyacağım.

Biz 40 tl aidat veriyoruz. Apartman görevlimiz çöp almaz , apartman temizligi desen ayda bir. Oda belki. Bahçe bakımı sıfır.. Bahçemiz her sulandığında sudan kaynaklı lagam kokuyor,asansör arızası lamba arızası fotokobi masraflari için ayrı para ödeniyor.

O çok sevgili yöneticimiz gider tablosunda 600 tl kırtasiye masrafı belirtiyor tabi aklınıza hemen gelmesin alt tarafı 8 daireyiz. (!) O gene çok sevgili yöneticimiz hiç bir şekilde aidat ödemiyor ve orayı burayı arıyorum masraf yapıyorum diye yılda iki kere kendisine 300 tl kendisine para ödeniyor.

Karar defteri ve gider defterine 3 ayda bir bakmamızı söylüyor hukuki olarak kurallar böyle der kendisi..
Binamız orta halli bir mahalle binası. Sanmayın bu şartları sayınca residance de oturuyorum, Hiç bir lüks özelliğide yok.

yani hesap edin işte ki 50 değil daha fazla ben örnek amaçlı 50 dedim.

cnm yönetici olan zaten ödemiyor o hukukta da böyle kural bu yani.ama kendisine para ödenmesini saçma buldum bende.zaten sizden para alıyor kendisini neden cebinden versin hadi verdi diyelim nerde bunun faturası falan ispat edebiliyor mu

en mantıklısı sizinki yine

Aidat ödemesin ona bir lafım yok ama yöneticiyi maaşa bağlama diye bir hak var sanırım bunada bir şey diyemeyiz. Faturaları göstermekten çoğu zaman kaçınıyor 3 ayda bir bakarsınız ancak diyor. E üç ay sonra da masrafı da haklı yere mi haksız yere mi yaptı unutup gidiyorsun ki kaldı ki mahallemizde çoğu esnaf 100tl lik bile masraf fişi veriyor eğer aranız iyiyse sizi tanıyorsa.Yani yapmasa bile yaptım diye fiş alıp gösterede bilir..

bencede aynen.

karışıkk işlermiş, her apartmanda farklı, benım bır tanıdıgım yerde kasada para varsa aıdat bıle almıyorlar kaç ay boyunca, sonra gene para bıtınce para toplamaya baslıyorlar o ıyıce garıp. ama 50 de çokmuş aidat ıcın.
bır sey ıcın toplanıyor gıbı gorunuyor. apartman degıstırın bencede.

En son belirtmesen valla oyle sandiydim:))fotokopi masrafi ne ya sanki gunluk fotokopimi cekiyo ya da ne fotokopisi.orayi burayi niye ariyomus.

evet onlarınkide garipmiş gerçekten.bu gidişle değiştiricez gibi.

off ne çok paralar bunlar ya

Cok para tabi ki
Bir defa katildim yonetim toplantisina
Yaka paca disari atmak istediler beni
Hissettim yani
En fakiriniz biziz demek ki
Herkes sus pus, ne haliniz varsa gorun dedim ciktim.
Lafa gelince kimse memnun degil
Agliyorlar bu kadar aidat olur mu diye
Icraate gelince agizlarini bicak acmiyor.
150 daireden 20 daire katiliyor toplantiya
Karar alip onayliyorlar.
Katilim saglayip itiraz etmezseniz
Boyle seve seve odetirler iste

aynen işte ya lafa bakarsan herkese fazla 5 6 kişi benim gibi 30 unda gık yok.bide çoğuyla görüşürüm diyorum hakkınızı arayın yok.yönetimden biri dolandırdığına dair laflar dönüyor tam öğreneyim neyin ne olduğunu paylaşıcam burda.en azından insanlar gözünü açsın.faydamız olur belki.

fakirliğim gene bir tokat gibi yüzüme çarpıldı bu konuda
porşundan mı sesleniyorsun doğru söyle bak ne kadar fakirsem porşu nasıl yazıyorum

50 lira veriyosunuz ve sadece temizlik ve cop atmami oluyor? Biz suan oturdugumuz yerde aidati 60 lira veriyoruz temizlik oluyor cop atiliyor kapici ihtiyac oldugu zaman gidip marketten getiriyor diafon bozulunca hic bir ucret almiyolar bile...

50 lira veriyosunuz ve sadece temizlik ve cop atmami oluyor? Biz suan oturdugumuz yerde aidati 60 lira veriyoruz temizlik oluyor cop atiliyor kapici ihtiyac oldugu zaman gidip marketten getiriyor diafon bozulunca hic bir ucret almiyolar bile...
diyofonum bozuk değişicek 50 lira para vericem ayrıtten ona parayı da verdim ayrıca 2 haftadır gelmedi hala diyafon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…