apartman aidatları

490 lira aidat veren biri olarak
Yorum bile yapamicam.
Ister kullan ister kullanma
Havuz ,sauna ,spor salonu, sicak havuz
Ne esim
Ne ben 4 yilda bikere bile kullanmadik hicbirini.
Ama essek gibi oduyoruz

490 lira aidat veren biri olarak
Yorum bile yapamicam.
Ister kullan ister kullanma
Havuz ,sauna ,spor salonu, sicak havuz
Ne esim
Ne ben 4 yilda bikere bile kullanmadik hicbirini.
Ama essek gibi oduyoruz
vardır tabi daha uçuk verenlerde mesele paranın nereye gittiği.

vardır tabi daha uçuk verenlerde mesele paranın nereye gittiği.

Vallahi enayi gibi hissediyorum kendimi.
Tek sevdigim tarafi kimseyi bizi aramadan iceri almamalari.
Ama emin ol evimi birakirsam bu yuzden birakcam.
Bide soyle biseyde var atiyorum ciktim farkli bieve gectim bos kaldovi aydada aidat verme zorunlulugumuz var kiraci tutana kadar.
Siteden ev sahibi ol ayri dert

yani ben olsam zaten o aidata o eve taşınmazdım sonrasında birde öyle anlaşma varsa hiç taşınmazdım fakat isan bazıkere düşünemiyor yada şartlar o evde oturmaya itebiliyor.

yani ben olsam zaten o aidata o eve taşınmazdım sonrasında birde öyle anlaşma varsa hiç taşınmazdım fakat isan bazıkere düşünemiyor yada şartlar o evde oturmaya itebiliyor.

Aldik kira degil canim.
Yapim asamasindada aidat konusulmadi bile.
Evet oturdugumuz semtin en iyi projesi ama kira veriyorum resmen.
Gunah

Aldik kira degil canim.
Yapim asamasindada aidat konusulmadi bile.
Evet oturdugumuz semtin en iyi projesi ama kira veriyorum resmen.
Gunah
aynen cnm bana görede büyük bir para benim evimin geri ödeme tutarı 450 yani.bir o kadar da aidat beni çok aşar.

50 tl cok degil ki.
icinde apartman elektirigi,suyu,deterjani ve temizlikci parasi varsa gayet normal geldi bana.bizdede sabit kapici yok.gunluk cop alinir,haftada 1 mi 2 mi bilmiyorum yalan yanlis bir temizlik yapilir.bide 5 katli bir apartmanda minik bir asansor.aylik 100tl veriyoruz.tadilatta para toplaniyor ayrica

Döküm isteyin.
Bir yerde kalanın birikiyor olması ve tadilatların falan oradan karşılanması gerek.
Ama görünmeyen gider de az değildir bu işlerde.
döküm isteseler ne olucak ki
adam 500 tl lık harcama yapar
700 tl lık ,1000 tl lık fatura alır fazla gosterır.

bizim verdiğimiz sadece temizlik ve çöp başka bişey yok.50 değil daha fazla zaten cnm 50 yi örnek olarak yazdım.

Doğalgazda az yakarsan cezalı ödeme durumu apartmanın ortak alanlarının ısınması için mi acaba? Hiç duymadım çünkü böyle bir şey.

Canım biz 2010 yilindan beri ayda 75 lira aidat öduyoruz,kapicinin sigirtasi ve ayligi yatiriliyor arti asansorde bunun icinde Ben giris katta oturmama ragmen bu para aliniyor,üç bloklu bi site her blok 10 daireli toplamda 30 daire herhangi bir bakim ariza durumunda ekstra para aliniyor,site yönetimi paranin ucu ucuna yettigini soyluyorlar en agirima giden binmedigim asansore 250 lira bakim parasi vermek oluyor

Merkezi sistemde malesef böyle bi durum var aslında çok iyi alt komşu yakmzsa senn evde kolay kolay ısınmaz herkes yakınca bı tarz sorun olmuyor

Biz yaklaşık 100 dairelik sitede 3 güvenlik görevlisi bir teknik işlerle uğraşan abi, çöp toplama havuz bahçe bakımı yönetici(maaş alıyor) toplamda 200 lira ödüyoruz. bizede çok geliyor ama toplamda 5 maaş var işin içinde ama her 2senede 1 zam oluyo bakalım bu sene günahımız ne olacak

cnm bizde kapıcıda yok.birde kapıcı dairesi var oda boş bir tek bizim apartmanda boş o daire diğer apartmalarda kira orası orayı kiraya verseler kapıcı birisinin dışında o para da giderlere harcanacak ama kimseyi sokmuyorlar ben bilerek olduğunu düşünüyorum.apartmanda öyle bende 2. kattayım elimde bişey olmasa hiç binmem asansöre zaten ödüm patlar habire bozuluyor ama en üstte oturmasanda çatı vs parası veriliyor onlar şart yapıcak bişey yok ona kalırsa kendi çöpümü bile atarım ne var çöp atmaya.

Canim bende ayni senin gibiyim 100 tl ödüyorum aidata 1 apartmanda 14 daire var merkezi sistem yakitta her ay apartmanin genel yakit tutarina gore ortalama bi miktar belirleniyo mesela kac kalori yakiyosan yaktıgin kadarnida ödüyosun ama belli bi calorinin altinda yaksan bile sınir diyelimki 300 kalori sen 250 yaktin bu ay yinede 300 calori ödüyosun bizimkide böyle aynen

Merkezi sistemde malesef böyle bi durum var aslında çok iyi alt komşu yakmzsa senn evde kolay kolay ısınmaz herkes yakınca bı tarz sorun olmuyor
benim alt komşumda üst komşumda yakıyor ben o bakımdan şanslıyım evim çok güzel ısınıyorda ne bileyim bomboş eve gelen 120 lik faturaya aklım almıyor.

aynenya valla bizde bide okuma parasıda var 3 lira hiçbişye bilgi vermezler okuma bedelini kocaman yazmışlar.

İki bloklu apartman aylık 70 TL sadece apartmanı silme, bahçe bakımı ve otomatik , asansör aydınlatma var ve bana göre çok. Bakalım bina yeni bir düzen otursun azalacaktır belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…