- 10 Temmuz 2016
- 819
- 1.746
- 28
- 35
- Konu Sahibi yasmin1985
-
vardır tabi daha uçuk verenlerde mesele paranın nereye gittiği.490 lira aidat veren biri olarak
Yorum bile yapamicam.
Ister kullan ister kullanma
Havuz ,sauna ,spor salonu, sicak havuz
Ne esim
Ne ben 4 yilda bikere bile kullanmadik hicbirini.
Ama essek gibi oduyoruz
vardır tabi daha uçuk verenlerde mesele paranın nereye gittiği.
yani ben olsam zaten o aidata o eve taşınmazdım sonrasında birde öyle anlaşma varsa hiç taşınmazdım fakat isan bazıkere düşünemiyor yada şartlar o evde oturmaya itebiliyor.Vallahi enayi gibi hissediyorum kendimi.
Tek sevdigim tarafi kimseyi bizi aramadan iceri almamalari.
Ama emin ol evimi birakirsam bu yuzden birakcam.
Bide soyle biseyde var atiyorum ciktim farkli bieve gectim bos kaldovi aydada aidat verme zorunlulugumuz var kiraci tutana kadar.
Siteden ev sahibi ol ayri dert
yani ben olsam zaten o aidata o eve taşınmazdım sonrasında birde öyle anlaşma varsa hiç taşınmazdım fakat isan bazıkere düşünemiyor yada şartlar o evde oturmaya itebiliyor.
aynen cnm bana görede büyük bir para benim evimin geri ödeme tutarı 450 yani.bir o kadar da aidat beni çok aşar.Aldik kira degil canim.
Yapim asamasindada aidat konusulmadi bile.
Evet oturdugumuz semtin en iyi projesi ama kira veriyorum resmen.
Gunah
döküm isteseler ne olucak kiDöküm isteyin.
Bir yerde kalanın birikiyor olması ve tadilatların falan oradan karşılanması gerek.
Ama görünmeyen gider de az değildir bu işlerde.
bizim verdiğimiz sadece temizlik ve çöp başka bişey yok.50 değil daha fazla zaten cnm 50 yi örnek olarak yazdım.50 tl cok degil ki.
icinde apartman elektirigi,suyu,deterjani ve temizlikci parasi varsa gayet normal geldi bana.bizdede sabit kapici yok.gunluk cop alinir,haftada 1 mi 2 mi bilmiyorum yalan yanlis bir temizlik yapilir.bide 5 katli bir apartmanda minik bir asansor.aylik 100tl veriyoruz.tadilatta para toplaniyor ayrica
Isınma bu ücrete dahil mi? Çok yüksekmiş.490 lira aidat veren biri olarak
Yorum bile yapamicam.
Ister kullan ister kullanma
Havuz ,sauna ,spor salonu, sicak havuz
Ne esim
Ne ben 4 yilda bikere bile kullanmadik hicbirini.
Ama essek gibi oduyoruz
Canım biz 2010 yilindan beri ayda 75 lira aidat öduyoruz,kapicinin sigirtasi ve ayligi yatiriliyor arti asansorde bunun icinde Ben giris katta oturmama ragmen bu para aliniyor,üç bloklu bi site her blok 10 daireli toplamda 30 daire herhangi bir bakim ariza durumunda ekstra para aliniyor,site yönetimi paranin ucu ucuna yettigini soyluyorlar en agirima giden binmedigim asansore 250 lira bakim parasi vermek oluyorbelki basit gibi gelicek ama ben bir anlam veremiyorum ödediğim paraya sizler ne kadar veriyorsunuz.atıyorum ben 50 veriyorum diyeyim ama bu 50 nin içinde sadece apartman temizleme ve çöp alma durumu var ayrıca bu aidat haricinde asansör parası çıkıyor ekstra zil bozulsa ona ayrı para alınıyor anlıcağınız hep para hep para.dicekseniz bu konuyu konuşmadınız mı çok konuştum ama mantıklı bir cevap yok.ayrıca doğalgaz parası merkezi sistem ama yaktığımız kadar ödüyoruz az yaksak cezalı ödüyoruz ben mi cahil kaldım bu konulara bilmiyorum ama hiçbir şekilde anlayamadım bu durumu nerdeyse evi satıp başka yere gitme kararı bile aldım.
Merkezi sistemde malesef böyle bi durum var aslında çok iyi alt komşu yakmzsa senn evde kolay kolay ısınmaz herkes yakınca bı tarz sorun olmuyorbizde de saat var o saat ayarında belli bir rakama kadar yakmak zorundasın yaktım evet o zaman düzenli gelmeyi başladı ama daha önceki faturumda şikayet ediceğim diye mi böyle oldu yoksa ondan mı bilmiyorum.mesela 1. katta kimse yok boş eve 120 lira doğalgaz parası geliyor
Isınma bu ücrete dahil mi? Çok yüksekmiş.
cnm bizde kapıcıda yok.birde kapıcı dairesi var oda boş bir tek bizim apartmanda boş o daire diğer apartmalarda kira orası orayı kiraya verseler kapıcı birisinin dışında o para da giderlere harcanacak ama kimseyi sokmuyorlar ben bilerek olduğunu düşünüyorum.apartmanda öyle bende 2. kattayım elimde bişey olmasa hiç binmem asansöre zaten ödüm patlar habire bozuluyor ama en üstte oturmasanda çatı vs parası veriliyor onlar şart yapıcak bişey yok ona kalırsa kendi çöpümü bile atarım ne var çöp atmaya.Canım biz 2010 yilindan beri ayda 75 lira aidat öduyoruz,kapicinin sigirtasi ve ayligi yatiriliyor arti asansorde bunun icinde Ben giris katta oturmama ragmen bu para aliniyor,üç bloklu bi site her blok 10 daireli toplamda 30 daire herhangi bir bakim ariza durumunda ekstra para aliniyor,site yönetimi paranin ucu ucuna yettigini soyluyorlar en agirima giden binmedigim asansore 250 lira bakim parasi vermek oluyor
Canim bende ayni senin gibiyim 100 tl ödüyorum aidata 1 apartmanda 14 daire var merkezi sistem yakitta her ay apartmanin genel yakit tutarina gore ortalama bi miktar belirleniyo mesela kac kalori yakiyosan yaktıgin kadarnida ödüyosun ama belli bi calorinin altinda yaksan bile sınir diyelimki 300 kalori sen 250 yaktin bu ay yinede 300 calori ödüyosun bizimkide böyle aynenbelki basit gibi gelicek ama ben bir anlam veremiyorum ödediğim paraya sizler ne kadar veriyorsunuz.atıyorum ben 50 veriyorum diyeyim ama bu 50 nin içinde sadece apartman temizleme ve çöp alma durumu var ayrıca bu aidat haricinde asansör parası çıkıyor ekstra zil bozulsa ona ayrı para alınıyor anlıcağınız hep para hep para.dicekseniz bu konuyu konuşmadınız mı çok konuştum ama mantıklı bir cevap yok.ayrıca doğalgaz parası merkezi sistem ama yaktığımız kadar ödüyoruz az yaksak cezalı ödüyoruz ben mi cahil kaldım bu konulara bilmiyorum ama hiçbir şekilde anlayamadım bu durumu nerdeyse evi satıp başka yere gitme kararı bile aldım.
benim alt komşumda üst komşumda yakıyor ben o bakımdan şanslıyım evim çok güzel ısınıyorda ne bileyim bomboş eve gelen 120 lik faturaya aklım almıyor.Merkezi sistemde malesef böyle bi durum var aslında çok iyi alt komşu yakmzsa senn evde kolay kolay ısınmaz herkes yakınca bı tarz sorun olmuyor
aynenya valla bizde bide okuma parasıda var 3 lira hiçbişye bilgi vermezler okuma bedelini kocaman yazmışlar.Canim bende ayni senin gibiyim 100 tl ödüyorum aidata 1 apartmanda 14 daire var merkezi sistem yakitta her ay apartmanin genel yakit tutarina gore ortalama bi miktar belirleniyo mesela kac kalori yakiyosan yaktıgin kadarnida ödüyosun ama belli bi calorinin altinda yaksan bile sınir diyelimki 300 kalori sen 250 yaktin bu ay yinede 300 calori ödüyosun bizimkide böyle aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?