2.oturum zordu gerçekten.Benimde iyi geçti,aöf sitesinden sorular ve cevapları yayınlandı bugün.Netlerimi yüzde doksan dokuz öğrendim sayılır yani.En yüksek notum sosyal politika:86 civarı gelir.En düşük notum sosyoloji araştırma yöntem ve teknikleri::66.Darısı finallerimize artıkBenim gayet iyiydi. 2. oturum biraz zorlamıştı fakat hepsini yaptım. Düşük puan gelebilir belki Sosyolojiye Giriş ile İktisat'tan, fakat kalmam. 50-60 falan bekliyorum en düşük bu iki dersten.
Senin nasıldı?
Tabikide finallere girebilirsin,hatta çok iyi çalışırsan geçebilirsin bile bütün derslerden,olmadı kaldıklarından büt.sınavıyla geçebilme şansın var hala:)herkese iyi akşamlar benim bir sorum olacak ben ara sınava giremedim sınava giremediğim için diğerlerine girme şansım varmı
kızlar yazdıklarınızı okudum hep ben bir şey sormak istiyorum:26: şimdi diyelimki formasyon almadınız yine de dersanelerde öğretmenlik yapma hakkınız oluyor mu:26:
mrb kızlar benim sormak istediğim şeyler var yardımcı olurmusunuz?
harçlar ne kadar olur sosyolojide
birde şu kredilye geçmek ne oluyor anlamadım
kaç kere ders sınavlarına giriyoruz
cevaplarsanız çok memnun olurum
canım açıköğretim harçları yaklaşık olarak 500 tl.2 taksitte ödeniyor.kredili sistem nedir bende bilmiyorum :44: nisan başında vize mayıs sonunda finallere gireriz.1 dersten 2 sınava.geçemezsen eylülde bütünleme olur
çok teşekkür ederim bilgiler için :)
yanlız ne kadar pahalı harçlar ya öff falan oldumbirde bu tek dönemlik dimi her dönem 500
Allah yardımcımız olsun...artık bende bu topikdeyim tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
başarılar herkese...
1 senelik 500 tl.2 taksitte ödeniyor 250 250 canım yazmayı unutmusum..
Bende artik aranizdayim. Sosyoloji ilk tercihimdi ve oldu :)
Ne zaman kayit tarihi ve kitaplari hemen alabiliyormuyuz ?
Bende artik aranizdayim. Sosyoloji ilk tercihimdi ve oldu :)
Ne zaman kayit tarihi ve kitaplari hemen alabiliyormuyuz ?
ohhh şimdi içim rahatladı :) bide taksit varsa hallolur inşaallah.
açıkcası bende acımam istediğim bir bölüm ama ilk baştan 500 korkutmuştu benineyseki halledilebilir durum.
kayıt oolunca kitaplarımız hemen verirlermi acep
ayy kusura bakmayın çok soruyorum ama çömüm nede olsa idare edin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?