- 28 Ocak 2009
- 34.325
- 57.389
- 1.123
- Konu Sahibi sekerzadem
Evet okullarda oluyordu coronadan ötürü online yapıldı 2.dönemÖnceden üni sınavı gibi okullarda oluyordu coronadan önce de öyle miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet okullarda oluyordu coronadan ötürü online yapıldı 2.dönemÖnceden üni sınavı gibi okullarda oluyordu coronadan önce de öyle miydi?
Anladım peki son bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle, mezun olunca özel kurumda direkt anasınıfı öğretmeni olarak mı başlıyorlar?Evet okullarda oluyordu coronadan ötürü online yapıldı 2.dönem
2 yıllık ve 4 yıllık var 2 yıllıklar özel okullarda evet ögretmen olarak baslatan olan yerler olabilir yada yardımcı ögretmen.Anladım peki son bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle, mezun olunca özel kurumda direkt anasınıfı öğretmeni olarak mı başlıyorlar?
Ben lisans mezunuyum ikinci üniversite kapsamında 4 yıllık çocuk gelişimi bölümüne kayıt olmak istiyorum yardımcı olduğunuz için teşekkürler ederim2 yıllık ve 4 yıllık var 2 yıllıklar özel okullarda evet ögretmen olarak baslatan olan yerler olabilir yada yardımcı ögretmen.
İstanbul üniversitesine mi kayıt olacaksınız.Ben lisans mezunuyum ikinci üniversite kapsamında 4 yıllık çocuk gelişimi bölümüne kayıt olmak istiyorum yardımcı olduğunuz için teşekkürler ederim
Evet ist üniversite kayıt olmayı düşünüyorum. Bu vize ve finaller normal dönemde her şehirde oluyor mu? Bende büyük şehirde oturuyorumİstanbul üniversitesine mi kayıt olacaksınız.
İstanbul aöf ilk basta vizeyi online sınavları okıllarda yapıyordu, sonra tamamını okullarda yaptılar sonra coronadan ötürü online oldu bakalım bu sene ne olur.
İlk açıldığında olmuyordu vize İnternet üzerinden finalde belirledikleri yerde yapılıyordu bende büyük şehirdeyim en yakın ilde yapıyorlardı ama şimdi var diye biliyorum.Evet ist üniversite kayıt olmayı düşünüyorum. Bu vize ve finaller normal dönemde her şehirde oluyor mu? Bende büyük şehirde oturuyorum
Katılıyorum eskiden harç parasının içinde kitap parasıda vardı Anadolu üniversitesinde kitap verilmesi kalkınca harcında düşmesi gerek bence.Eskiden kitaplar veriliyirdu, aöf bürosundan alıyorduk. Geçen sene online oldu deyip vermediler ama harç parasını da düşürmediler. Kitapları aöf ün internet sitesinden tanesine 10 tl vererek sipariş ettim. Bazıları da yoktu. Yani isteyen 100 tl fazla harç yatırsın eski sistem kitaplarinizi alabilirsiniz de diyebilirlerdi. Harç parasını fahiş artırmamak için böyle bir yola girmişler gibi geldi bana
Peki iş imkanı nasıl kpss olmadan bir yerde çalışabilir miyizİlk açıldığında olmuyordu vize İnternet üzerinden finalde belirledikleri yerde yapılıyordu bende büyük şehirdeyim en yakın ilde yapıyorlardı ama şimdi var diye biliyorum.
Çünkü vizede okullarda yapılmaya başlandı.
Elbette özel sektörde çalışabilirsinizPeki iş imkanı nasıl kpss olmadan bir yerde çalışabilir miyiz