• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik ve mutsuzluk

Bu kv ile ilgili yazılanları okudum. Benimki bu kadar olmasa da yine yapıyor yapacağını. Ben de bir oğlan annesiyim ve benim yüzümden oğlumun eşi mutsuz olacaksa torunumu görmeden öleyim diyorum artık gerçekten bıktım yaptıklarından.
Herkesin mi kayinvalidesi sorunlu . Kimse mi mutlu degil😅

Yaaa ne güzel yazmışsınız. Bende ısrarla bana çocuk yap diyen arkadaşlarıma diyorum neden bu kadar zor olduğunu söylemediniz diye. Söyleseydik yapmazdın diyorlar 😅 Güler misin ağlar mısın... Bebiş büyüdükçe kolaylaştı demişsiniz tam olarak ne zaman kolaylaştı? Ben halen biraz zorlanıyorum da bebişim 3 ay 2 günlük. İlk zamanlara göre daha kolay ama henüz tam anlamıyla rahatlayıp adapte olamadım.
"Ben çektim o da çeksin görsün gününü" ve "Çok zor dersem güçsüz olduğumu düşünür kuyruğu dik tutayım her zorluğu aşan her işi başaran mükemmel görüneyim" düşüncesiyle hiçbir şeyden bahsetmiyorlar kesinlikle.

Bu kv ile ilgili yazılanları okudum. Benimki bu kadar olmasa da yine yapıyor yapacağını. Ben de bir oğlan annesiyim ve benim yüzümden oğlumun eşi mutsuz olacaksa torunumu görmeden öleyim diyorum artık gerçekten bıktım yaptıklarından.
Bıktıracak kadar yapıyorlar gerçekten. Torununu düşünüyorlar oluyor ama torunun annesini üzdüklerini de farketseler keşke 😐

Back
X