• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf hakkında bilgisi olanlar

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?

Merhaba bbenbu sene üniversite yi açıktan okumayı düşünüyordum ama dün bir yakinimiz ders kitaplarının verirmeyecegini online eğitim olacağını söyledi kafam karıştı biraz birde sınavlar yilda kac defa yapılıyor bilgisi olan var mı?
kitaplar verilmiyor artık aöf sayfasından konu anlatımı test vs var . ilk dönem 2 ikinci dönem 2 sınav şeklinde oluyor

Merhaba,
Yakınınız doğru demiş kitap yok.
Fakat okulun sisteminde aldığınız derslerin konu anlatımlı kitapçıkları yayınlanıyor, ayrıca deneme sınavları vs oluyor.
2 dönem 4 sınav şeklinde sınavlar ise.

Kitaplara sistemden erişim vardı geçtiğimiz bahar döneminde. Ben örgün okudum, bahar döneminde aöften zorunlu dersleri seçmeli olarak aldım. Videolu ders anlatımları da vardı benim aldığım derslerde, her ders için var mı bilmiyorum. Bir de özetler ve ünite sonu testleri vardı. Ayrıca dışarıdan önceki yıllarda çıkmış vize ve final sorularını bulabiliyorsunuz. 10 sorudan 5-6’sı önceki yıllardaki sorular oluyor, şıkların yerlerini falan değiştiriyorlar sadece.

Edit: Kampüste aöf kitapları satışı için yer vardı, üniversitenin kütüphanesinden de ödünç alınabiliyordu. İnternetten de satışı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

E kampüs uygulamasında ders çalışmak için her şey mevcut. Yılda toplam 4 sınav var.
Aöf, okumak isteyene çok kolay.

Aöf ün kendi uygulaması var telefon tablet vs ye yükleyebiliyorsun ve kitaplar onun içinde bulunuyor zaten. sınavlara gelince yılda 2 dönem var bahar ve güz dönemi her dönemde her dersten 2 sınav oluyorsun önce vize sonra final sınavları genelde sınavlar 2 gün yapılıyordu cumartesi bölüm dersleri pazar günü de İngilizce sınavı oluyordu ama pandemi sürecinde sınavlar evde yapıldı ve sana sınav için 5 6 gün zaman veriliyor sınavını olmak istedigin dersi sistemden seçiyorsun ve tek tek istedigin gün istedigin dersin sınavını olabiliyorsun. Ben aöf çocuk gelişimi okuyorum zamandan kazanmak için bir dönem erken bitirmek istedigimden şuan yaz okulundan faydalanıyorum bak dersler uygulamada bu şekilde bulunuyor kitaplar canlı dersler vs hepsi içinde var

Eklentiler

• Screenshot_20200808_091747.webp
    Screenshot_20200808_091747.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
Aöf ün kendi uygulaması var telefon tablet vs ye yükleyebiliyorsun ve kitaplar onun içinde bulunuyor zaten. sınavlara gelince yılda 2 dönem var bahar ve güz dönemi her dönemde her dersten 2 sınav oluyorsun önce vize sonra final sınavları genelde sınavlar 2 gün yapılıyordu cumartesi bölüm dersleri pazar günü de İngilizce sınavı oluyordu ama pandemi sürecinde sınavlar evde yapıldı ve sana sınav için 5 6 gün zaman veriliyor sınavını olmak istedigin dersi sistemden seçiyorsun ve tek tek istedigin gün istedigin dersin sınavını olabiliyorsun. Ben aöf çocuk gelişimi okuyorum zamandan kazanmak için bir dönem erken bitirmek istedigimden şuan yaz okulundan faydalanıyorum bak dersler uygulamada bu şekilde bulunuyor kitaplar canlı dersler vs hepsi içinde var
Bende çocuk gelisimi veya aşcilik düşünüyorum çocuk Gelişimi nasıl sizce

Eskiden ders kitaplari veriliyodu son 1 senedir zaten verilmiyor isteyen parasiyla aliyordu bende son sinavlarda almadim aofnin sayfasindan konu ozetlerini cikti alip ordan calistim zaten kitaptanda ozet gibi yazarak calisiyodum online daha iyi hem son 5 sinavimi yaz okuluna aldim bitsede kurtulsam dogum yapmadan.ayrica cikmis sorulara calisirsin sinavin hic olmazsa 8 tanesi cikmis sorulardan geliyor

Kitap verilmiyorsa nasıl ders çalışıliyor.
Eskiden veriliyordu
AÖF online eğitim olacak ne demek anlayamadım, zaten her zaman online eğitimdi.

Kitaplar pdf dokümanı olarak internetten veriliyor, yani basılı kitap yok, dijital kitap var.

Sınavlar her dönem için 2 tane, yani yılda 4 sınav. Ama dönemin ilk sınavları genelde online oluyordu sanırım, ikincileri şehrinizdeki sınav merkezlerinde.

Kitaplar pdf olarak sisteme yükleniyor. Ben 2 sene önce tek kitabın çıktısını 25 tl’ye almıştım kırtasiyeden. Siz çıktı almak istemezseniz ekrandan çalışırsınız.

Bende çocuk gelisimi veya aşcilik düşünüyorum çocuk Gelişimi nasıl sizce
Yani bazı dersleri çok zor ama istedigin zaman yapıyorsun ben daha çok ilk sınavlara odaklanıyorum onlarda sorumlu oldugum ünite sayısı az oluyor ve o sınavdan yüksek aldıgımda diger sınavdan ortalama bir puan alsam yetiyor şuan yaz okulu sınavlarını da verince güz dönemine başlicam onun sınavları da Aralık ta yapılıyor onu da geçersem diplomamı alıyorum ben. Bölümü çok istiyordum çocuklarla aram çok iyi bide olurda çalışmaktan vazgeçersem hiç degilse okudugum bölüm normal hayatımda da fayda saglasın bana bebegim olacak onun gelişiminde de bilgili bir anne olmak istiyorum bütün bunların etkisi çok oldu bölümü seçmemde. Ablam da tarım okuyor benim ben çocuk gelişimi bitince aşçılıgı da düşündüm açıkcası onu da okuyacağım kısmetse

AÖF online eğitim olacak ne demek anlayamadım, zaten her zaman online eğitimdi.

Kitaplar pdf dokümanı olarak internetten veriliyor, yani basılı kitap yok, dijital kitap var.

Sınavlar her dönem için 2 tane, yani yılda 4 sınav. Ama dönemin ilk sınavları genelde online oluyordu sanırım, ikincileri şehrinizdeki sınav merkezlerinde.
Anadolu üniversitesi online yapmıyordu okullarda yapıyordu sınavı yüz yüze.Anadolu üniversitesi kitap veriyordu kac dersiniz varsa ama artık onlarda kaldırdı.

İstanbul üniversitesi ve Erzurum Atatürk üniversitesi ilk sınavları online yapıyordu ama daha sonra onlarda yüz yüze sınava gecmişti ama bu sene 2.dönen koronadan ötürü online yapıldı sınav.

Değişmediyse sistem,4 kez yapılır. Dönem başı bir vize ve bir final sınavı oluyorsunuz

Çocuk gelişimini bitirince özeldeki anaokulu ve kreşlerde çalışabiliyor musunuz? Ve sınavları da yine uzaktan mı oluyor?

Back
X