AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

canim ya cok tesekkür ederim..gercekten bugün cok allak bullak oldum

o kadar aksiklik oldu ki,cikmadan yinede aradim konsoloslugu adam dinledi yapacagim islemleri

büyükelcilige gideceksin dedi ya ben ama nette baktim bu islemler konsoloslukta dedim ama

yok dedi hadi tam girdik kaza yaptik....sonra elcilige ulasabildik adam dedi bunu bidaha yaptilar ama neden yapiyorlar

anlamiyorum dedi geri konsolosluga gittik ama islem yapilmadi sadece kapidan skntiyi anlattim memurlar yok suanda

dedi ve aksam 10 da eve geldik üstüne babamda yolda yine ufak bi kaza yapti cok canim skildi ya

basima agrilar girdi...neyse Allahim beterinden korudu..

Hayret ya cok ugrastirmislar sizi, Ben bana en yakin olan bagli oldugum Zürich konsolosluguna gittim ve hemen halloldu iki mühür atiyorlar zaten. Insallah halledebilirsin gerektiginde konsoloslukta biraz olay yaratmak gerekiyor Burda :)

Hayret ya cok ugrastirmislar sizi, Ben bana en yakin olan bagli oldugum Zürich konsolosluguna gittim ve hemen halloldu iki mühür atiyorlar zaten. Insallah halledebilirsin gerektiginde konsoloslukta biraz olay yaratmak gerekiyor Burda :)

o kadar bagirdim artik ama eee ne yapayim dedi:)

artik salzburga gidecem biz pasaportu filan oradan degistirioyuruz ama viyanaya gidelim dedik..

neyse insallah bakalim benim diplomam onaylanmis var bende ama yinede bidaha gerekirse yaptiririm..

yatay gecis isim aciklanmadi valla cok gerginim nisanim var türkiyeye gidecez

ay cok bunaldim ben Allahim yardim etsin

Mehraba BuzlarUlkesi

Merak ettim kayit islerini halledebildinmi

Bende Bürodan cevap bekliyorum, ne zaman gelir acaba? Ya Harc eksik yattiysa diye korkuyorum...

Buzlar ulkes bende merak ettim yapabildinmi kayit? Ben yaptim onay bekliyorum burodan.

canim yaptim ama hala onay filan gelmedi korkuyorum

turkiyeden bugün geldik birsey yok:)

bu arada nisanlandim..

parayi zaten agustos ayinda yatirmistim,diger evraklarida gönderdim bakalim hic ses cikmadi acaba sizlere geldi mi birsey?

canim yaptim ama hala onay filan gelmedi korkuyorum

turkiyeden bugün geldik birsey yok:)

bu arada nisanlandim..

parayi zaten agustos ayinda yatirmistim,diger evraklarida gönderdim bakalim hic ses cikmadi acaba sizlere geldi mi birsey?

tzbrik ederim canim Allah tamamnina erdirsin :) Bence hemen buroyu ara bize mail geldi onaylandi diye 28 eylulde. mailinin spam kismina bak belki spama dusmustur çunku baska mailden goneriyorlar onay mailini

tzbrik ederim canim Allah tamamnina erdirsin :) Bence hemen buroyu ara bize mail geldi onaylandi diye 28 eylulde. mailinin spam kismina bak belki spama dusmustur çunku baska mailden goneriyorlar onay mailini

canim aradim onay olmus dünde kitaplar geldi..insallah canim hepimiz insallah animizin akiyla hallederiz..biraz tiristim gibi muhasebe ve matematikten ben kendi okulumun

muhasebesini vermistim ama buna göz attim farkli bakalim hayirlisi olsun..

isletme okuyanda burada pek yok önceki siniflardan baska kitap almamiz gerek mi ögrenirdik

oh çok sukur çok sevindim :) bizede kitaplar daha gelmedi ya bekliyoruz gerçi ben murat yayinlarinin yardimci kitabini almistim ondan çalismaya basladim.

Allah kolaylik versin sanada :)

oh çok sukur çok sevindim :) bizede kitaplar daha gelmedi ya bekliyoruz gerçi ben murat yayinlarinin yardimci kitabini almistim ondan çalismaya basladim.

Allah kolaylik versin sanada :)

canim seninki ilahiyat demi ? bende murat yayinlarini duydum ama nisan kosturmacasindan alamadim...

kuzenim acik ögretimden türkiyede bölüm tamamliyor nokta yayinlarindan calisiyormus gecmis,bütün derslerini

murat yayinlarindan son 10 yilin cikmis sorulari mi yoksa konu anlatimli birsey mi?

ben gönderdikleri kitaba baktim yetersiz gibi bilmiyorum pek anlayamadim..acikcasi ama bakalim

türkiyeden kitap gettirecegim artik,birde ben mayista evlenecem ama kayidim alinir mi türkiyeye onu merak ediyorum her sinavda buraya

gelmek zor olur

ilahiyat benimki evet canim, yardimci kitap aldim ama artik yardimci kitaplar kalkmis. BU SENE AÖF KONU KITABI OLMAYACAK. ANADOLU UNIVERSITESI KITAP BASIM HAKKINI VERMEmis malesef. bu yuzden sadece soru bankalari var. zaten onlarda kitaplarin ozeti yani. Neyse sen kaydini aldirabilirsin sanirim. onu burooyla konusup halledersin zaten.

bende busene aöf uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım murat yayınlarının soru bankası almayı düşünüyorum memnunmusun sen içinde bütün derslerinin soruları varmı cnm

bende busene aöf uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım murat yayınlarının soru bankası almayı düşünüyorum memnunmusun sen içinde bütün derslerinin soruları varmı cnm

ben memnunum, zaten yillarin kitabi bu yuzdende guveniyorum. birde egemneti çok ovuyorlar.

canim sen hang ulkedeydin?

Ben Isvicredenim ve bize gecen hafta geldi kitaplar, birde ara sinav tarihi tahmini ne zaman olur? 4 hafta önce kizimi dünyaya getirdim ve hala calismaya baslamadim
Güz Dönemi Ara Sınavı: 05-06 Ocak 2013

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 09-10 Şubat 2013

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 04-05 Mayıs 2013

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 01-02 Haziran 2013
ben istanbuldayım bu arada siz sınav için türkiye gelceksiniz sanırım oyüzden sınav tarihlerimiz aynıdır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…