- 26 Temmuz 2012
- 370
- 527
Maalesef bizde kredili sisteme gectik 49 puanla iki dersten kalmisim yiyorum kendimi offf
Eyvah bizdemi (bap) Kredili sisteme gectik, fark ne eski sisteme Göre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef bizde kredili sisteme gectik 49 puanla iki dersten kalmisim yiyorum kendimi offf
https://www.facebook. com/groups/Fransadanbapokuyanlar/
celisuenis canim sen hangi bölüme baslayacaksin,kayitlarda basladi insallah hayirlisiyla hallederiz.
birde lise diplomasinin kopysi mi olacak?ben yatay gecis icin türkiyeye basvurdum yarin olursa orayada vermem gerek asilini kopysi oluyor degil mi?
Ben ilahiyati seçtim canim. Edebiyata kafam basmaz benim. diplomanin fotokopisi istediler bende gonderdim on kayitta. sen daha yollamadinmi? nasil yani yatay geçise basvurdun? sen okuyup bitirdinmiki? ben anlamadim bisi
canim belki sen önlisans oldugun icin mi acaba kafam cok karisti
Ay Allah razi olsun senden canim ya ben bunu dikkate almamistim. formu okuyunca simdi senin dedikelrin yaziyor. kimlik ve pasaportla formu onaylatmamis gerekiyormus egitim ateseliklerinden yada baskonsolosluktan
SlM kizlar bende ingilterede yasiyorum acaba kayit tarihleri hakkinda bilginiz varmi bende son sinif ogrencisiyim.... Ama kaydimi ingiltereye almak istiyorum acaba gecmi kaldim sanirim kredili sisteme geciliyormus. Sistem hakkinda hic bilgim yok... Bap on kayitlari ne zaman basliyor kislar ....
2013 yilinda Üniversite ücretlerinin kalkacagi söyleniyor... bu AOF Bati Avrupa Programlari´nada gecerlimi acaba...bileniniz varmi ?
2013 yilinda Üniversite ücretlerinin kalkacagi söyleniyor... bu AOF Bati Avrupa Programlari´nada gecerlimi acaba...bileniniz varmi ?
bence bati avrupada kalkmaz cünkü harc paralarida türkiyede oldugundan fazla...
türkiyede dönemde 250 tl yatiriyorsak biz 345 euro yatiyoruz...
benim merak ettigim sey su ben bu sene baslaycam yani 2013 yilinda evlilik durumum var ve türkiyeye dönecgim
gecisim mümkün mÜ? 1 sene burada olursam ertesi yil aldirabilir miyim kaydimi ve parasi acaba burdaki gibi mi olur?
sedosumm .!.:SlM kizlar bende ingilterede yasiyorum acaba kayit tarihleri hakkinda bilginiz varmi bende son sinif ogrencisiyim.... Ama kaydimi ingiltereye almak istiyorum acaba gecmi kaldim sanirim kredili sisteme geciliyormus. Sistem hakkinda hic bilgim yok... Bap on kayitlari ne zaman basliyor kislar ....
Bende bir soru sorayim, gerçek basvurudaki Form I de
Formun alt kısmındaki oturma izni ile ilgili bölüme, konsolosluk tarafından pasaportunuzda belirtilen oturma izninizin veya hakkınızın süresi yazılacaktır. Yurtdışındaki oturma izni altı aydan az olan adaylar, ayrıca oturdukları şehrin ilgili makamlarından alacakları (belediyeden) ‘İkamet Belgesi’ni diğer belgelerine ekleyeceklerdir.
yaziyor acaba buraya oturma kartimizdaki son tarihi pasaporttaki son tarihimi yazicaz anlamadim ben
Ben gidip konsolosluktan onaylattim ve oturum kartimin üstündeki tarihi yazdilar, iyide oldu cünki pasaportumun süresi azalmisti