AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

Yok bati avrupa programinin sinavlarida yasadigin ülkede oluyor, onun icin tahminim tarihleri farkli ama birbirine yakindir tahminim

napiyorsunuz sinav hazrliklari nasil?

bu arada ikinci dönem sinavlarina türkiyede girebiliyoruz degil mi,kayit yenilerken öyle bir secenek var?

merhaba arkadasim bende belcikadan halkla iliskilere kayit yaptirdim allah izin verirse ocakta ara sinavlara giricem sen turkiyeye dondugunde evet sinavlara oradan girebilirsin yalniz sadece eskisehirde sinavlara katilabilirsintabii giderken okula donus yapacagini bildiriyorsun. bu arada isin ticaretini yapiyor fotokopiciler turkiyeden son on yillik sorulari getirttim sadece konu ozetlerini okuyup sorulara calisiyorum konu ozetlerini (eskisehirden gelen ders kitaplarinin arkasindaki ozetlerden okuyorum)ve dikkat ederseniz son yillarda cikan sorular hep ayni.birde tr de ogrenci secme sinavinda sorulan sorularla buradakiler kesinlikle ayni degil burada cok kolay soruyorlar benimde aklima takilan bir soru var acaba ocakta olacak ara sinavda cikan sorular trdekiyle ayni olur mu? biz trden bir hafta sonra burada sinava girecez 1 haftada nete filan duserse sorular ve ayni olursaa yasadik demektir:):)

canim merhaba,

sinav sorulari ayni olur mu bilmem olmasi ihtimaldir,

bende son 10 yilin sorularina bakiyordum ama konularda farklilik var,arastirdim bu sene ilk defa kredili sisteme gecilmis,

üniteler bölünmüs önceden 1-8 ünitelerden sorumluyken simdi 1-4 arasindan yani genelde net üzerinden okuduguma göre

gecmis sinavlardan cikmaz diyorlar ama bakincada illaki cikar gibi geliyor...bende suanda kitaptan calisiyorum sorularada cikmis sorunlardan bakiyorum..

bir yerde okumustum 30 sorulu sinavlardan 25 ve üstü almak basarili sayiliyormus

26 lik sorulardanda 23 ve üzeri aslinda cok degisik geliyor yani hemen hemen dogru olacak:) ama sinir 25

bende dügün tarihini belirlerken sinav zamanina geldigi cin önce gelip gitmeyi düsündüm ama sonra büroyu aradim

ikinici dönem kayit formumda sinav yeri degisikligi yaziyormus türkiye yapacam..yalniz canimi skan sey eskisehirde olmasi:)

sanki bize sorular farkli mi olacakta eskisehirde toplaniyoruz ama olsun oda iyi birsey...

birde merak ettigim olay,kitaplar geldi ama baska bir mektup filan gelmedi sinav tarihi hakkinda

biliyorum ama iletisim biraz geriden geriden geliyor gibi,birde merak ettigim birsey ögrenci kimlikleri vermiyorlar mi bizlere?

insallah hersey iyi olur sinavlar filan herkes icin hayirlisi olsun :)

merhaba calismalar nasil gidiyor sinavlaara hazirlanabiliyor musunuz kizlar,
daha elimizde kitap yok ( ne yapicaaz e ogrenme portalinda dersler goruntulenmiyor sizdede ayni sorun varmi?

burdan paylasimda bulunup destek olalim birbirimize zira benim umidim yok denecek kadar az (

merhaba siz nerde yasiyorsunuz kitaplarinizi elinize ulasti mi.?
benim kitaplar hala gelmedi ??

merhaba siz nerde yasiyorsunuz kitaplarinizi elinize ulasti mi.?
benim kitaplar hala gelmedi ??

canim merhaba bana kitaplar ekim ayinda geldi,bence iletisime gecmelisiniz..

ben avusturyadayim...

kesinlikle ara,mail at bu sistem gicik benim kardesimde kayitliydi eksik kitap filan gönderiyorlardi ya da iki hafta kala

egitim giderleri diye para alniyor ama kitaplar sallantida:)

aman allah im inanmiyorum sen sinif mi atladin ben kayit yeniledim bugun mail attim haftaya gelir diyorlar sinav 11 12 ocakta bu nasil is akil almiyor dedigin gibi catir catir kitap evrak parasi diye
parayi aninda almayi biliyorlar, allah kahretsin bu sistemi ya (

yok ben yeni kayit oldum:)) atlasam iyidi

aslinda bende seyi merak ediyorum neden yurt disinda okuldugumuzda verdigmiz dersleri saymiyorlar cok sinir oluyorum

birde bu dönem kredili sistem olacakmis,yardimci kitaplari toplatmislar ve kitaptaki bilgilerde cok iyi degil hayirlisi bakalim

ekim 15 kasim 9 kayit yenileme donemleriydi senin kitaplar nasil ekimde yollandi hala anlayabilmis degilim ..
evet sistemde degismis krediliye gecildi ne olacak nasil olacak kitaplar hala elimizde yok hicbisey anlamadim bu isten

ekim 15 kasim 9 kayit yenileme donemleriydi senin kitaplar nasil ekimde yollandi hala anlayabilmis degilim ..
evet sistemde degismis krediliye gecildi ne olacak nasil olacak kitaplar hala elimizde yok hicbisey anlamadim bu isten

canim ben ilk defa bu sene kayidimi yaptirdim bizim kayitlar agustostun 14unde basladi(yanlis hatirlamiyorsam) eylülün ortasinda bitti ..

ama yinede gelmek zorunda sanada sonucta sinav tarihi ayni zamanda,

banada onay maili ya da herhangi bir bisey gelmemisti mail atip ögrendim,sanirim sistem biraz yavas ilerliyor..

sen hangi bölümde okuyorsun?

hayatim sinavdan 10 gun once almanyanin internet adresinden ogrenci numaralarimizi girerek sinav giris belgelerimizi kendimiz cikartacagiz ve ayrica kimlik kartlari adresimize arkadan postalanacak.haaa birde ocak ve subattaki vize ve finallerden basarili olursak martta ikinci guz donemi harci 345 euroyu yatirarak mayis ve nisandada ikinci sinifin derslerinden yarisini alip girebilecegiz sinava.kredili sistem oldugu icin alttan ders birakmazsak eger hemen seneyi beklemeden ikinci sinifin derlerinden 15 kredilik dersleri veriyorlar yani 1.5 yilda bitirmis oluyoruz

ara sinav icin unite sayisi 4 toplam 8 bu yillardir boyle.turkiyeden cikan sorulari bulup onuda calismak gerek o hafta n eolur ne olmaz ayni cikabilir.yok puanlama sistemide gayet uygun gibi geldi bi sitede listeyi bulmustum tekrar ayni yeri bulursam yayinlarim canim

ya aslinda güzel birsey ama ben bakamiyorum yani bakiyorum ama ne bileyim yinede tam oturmadi:)

ya ikinci dönem ben türkiyeye gidecem birde benim o isler var:)

ama sorular iyi olabilir.burayada arada baksak iyi olacak aslinda bilgi alis verisi olurdu

Merhaba SOSYOLOJİ yada TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI okumak için kaç puan almak gerekiyor? Kazanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..Bu bölümleri bitirdikten sonra avrupada geçerliliği varmı acaba iş bulma konusunda ?

Merhaba SOSYOLOJİ yada TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI okumak için kaç puan almak gerekiyor? Kazanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..Bu bölümleri bitirdikten sonra avrupada geçerliliği varmı acaba iş bulma konusunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…