AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

Ben ilahiyati seçtim canim. Edebiyata kafam basmaz benim. diplomanin fotokopisi istediler bende gonderdim on kayitta. sen daha yollamadinmi? nasil yani yatay geçise basvurdun? sen okuyup bitirdinmiki? ben anlamadim bisi

Ben ilahiyati seçtim canim. Edebiyata kafam basmaz benim. diplomanin fotokopisi istediler bende gonderdim on kayitta. sen daha yollamadinmi? nasil yani yatay geçise basvurdun? sen okuyup bitirdinmiki? ben anlamadim bisi

canim ben burada okuyorum yani yurt disinda okuyorum eger kabul olursa diye basvurdum türkiyede bir üniversiteye

bende ön kayitta öyle birsey istemedilerdi sadece o forum yatirdigin 30 euroluk makbuzdu o olduda

simdi diplomayi egitim ateseliginden onu onaylatmamizi asli gibidir birde türk vatandasi olanlar icin pasaport,kimlik ve vize bilgilerini yine egitim ateseliginden ya da baskonsolosluktan onaylatmak gerekiyor canim bilmiyorum ben sitesnde basvuru kisminda kaydelilen sayfada onlar yaziyordu..

senden istenmiyor mu bunlar

Ay Allah razi olsun senden canim ya ben bunu dikkate almamistim. formu okuyunca simdi senin dedikelrin yaziyor. kimlik ve pasaportla formu onaylatmamis gerekiyormus egitim ateseliklerinden yada baskonsolosluktan

sevindim ya gerci okurdun ama yinede iyi olmus:)

oldugun yerde konsolosluk var mi benim yok onlarla ugrasacam daha pufff..

hayirli bayramlar

SlM kizlar bende ingilterede yasiyorum acaba kayit tarihleri hakkinda bilginiz varmi bende son sinif ogrencisiyim.... Ama kaydimi ingiltereye almak istiyorum acaba gecmi kaldim sanirim kredili sisteme geciliyormus. Sistem hakkinda hic bilgim yok... Bap on kayitlari ne zaman basliyor kislar ....

Merhaba canim

Bence hic zaman kaybetmeden kölndeki merkezi arayin, en güvenilir bilgiyi ordan alabilirsiniz. Tel:0049 221 51 10 44 Saat 14:00-17:00 arasi ulasabilirsin Anadolu niversitesi

2013 yilinda Üniversite ücretlerinin kalkacagi söyleniyor... bu AOF Bati Avrupa Programlari´nada gecerlimi acaba...bileniniz varmi ?

2013 yilinda Üniversite ücretlerinin kalkacagi söyleniyor... bu AOF Bati Avrupa Programlari´nada gecerlimi acaba...bileniniz varmi ?

bence bati avrupada kalkmaz cünkü harc paralarida türkiyede oldugundan fazla...

türkiyede dönemde 250 tl yatiriyorsak biz 345 euro yatiyoruz...

benim merak ettigim sey su ben bu sene baslaycam yani 2013 yilinda evlilik durumum var ve türkiyeye dönecgim

gecisim mümkün mÜ? 1 sene burada olursam ertesi yil aldirabilir miyim kaydimi ve parasi acaba burdaki gibi mi olur?

bizimki kalkmicakmis dilekçe yazip yollayalim diyoruz bizde ama sadece ikiye bolmusler harç parasini. 345+345 yapmislar

hmm aldirirsin herhalde bilmiyorumki canim maille birde sen sor istersen

sizin durum karisik gibi yada ben anlamadim ama on kayitlar subat ayindaydi bu ay gerçek kayitlar var. siz yinede buroyu arayin ama maillede cevap verirler ikisinide deneyin.

Bende bir soru sorayim, gerçek basvurudaki Form I de

Formun alt kısmındaki oturma izni ile ilgili bölüme, konsolosluk tarafından pasaportunuzda belirtilen oturma izninizin veya hakkınızın süresi yazılacaktır. Yurtdışındaki oturma izni altı aydan az olan adaylar, ayrıca oturdukları şehrin ilgili makamlarından alacakları (belediyeden) ‘İkamet Belgesi’ni diğer belgelerine ekleyeceklerdir.

yaziyor acaba buraya oturma kartimizdaki son tarihi pasaporttaki son tarihimi yazicaz anlamadim ben

Ben gidip konsolosluktan onaylattim ve oturum kartimin üstündeki tarihi yazdilar, iyide oldu cünki pasaportumun süresi azalmisti

Ben gidip konsolosluktan onaylattim ve oturum kartimin üstündeki tarihi yazdilar, iyide oldu cünki pasaportumun süresi azalmisti

ben egitim ateseligni aradam eylül basinda getir dediler...ücreti ne kadar bana ücret almiyoruz dedi ama noter islemi yapmiyorlar mi?

birde bugün parayi yatirdim almanya disi oldugu icin iban bic numarasiyla eve gelince farketm ziraat bankasi frankfurta yaziyor ya seyde köln yaziyordu

ama ibandan dolayi dogru yere gider degil mi? paradan gectim 1 yilim bosa gitmesin kardesim ibandan dolayi birsey olmaz diyor

ama korkuyorum yaaa

Ben bugün BAP köln'ü aradim, bizim dönem basi ödedigimiz 345€ harc degil ögretim giderleriymis ve kesinlikle kalkmayacakmis, ne bu dönem nede gelecek seneler(

Merhaba BuzlarUlkesi

Malesef 100 mesajdan daha az cevabim oldugu icin özel mesajina cevap veremiyorum, onun icin cevabini buraya yaziyorum bir sakincasi yoksa.

Illa Egitim ateseligi olmak zorunda degil herhalde. Ben bagli oldugum konsolosluga gittim. Diploma sureti icin 10.-Frank verdim(yaklasik 8€yapiyor). Form1 ide orda onaylattim onuda bedava yaptilar. 5dakikada isimi hallettiler. Diplomatin iki tane fotokopisini, resim, nüfus cüzdani,pasaport ve oturum belgenizi almayi unutmayin. Simdiden kolay gelsin ayricada Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…