arkadaslar bende 2012 2013 äögretim yili icin kayit yaptirmayi düsünüyorum..burda üniversite okuyorum
ekonomi bölümü daha önceleri iktisat-isletme-kamu yönetimi vardi simdi 2 bölüm daha eklenmis
türk dili ve edebiyatini düsünüyorum ama ögretmenlik yapmak icin pedagojik formasyon veriliyor mu acik ögretimler icin
biliyorsaniz yazarsaniz sevinirim
arkadaslar bende 2012 2013 äögretim yili icin kayit yaptirmayi düsünüyorum..burda üniversite okuyorum
ekonomi bölümü daha önceleri iktisat-isletme-kamu yönetimi vardi simdi 2 bölüm daha eklenmis
türk dili ve edebiyatini düsünüyorum ama ögretmenlik yapmak icin pedagojik formasyon veriliyor mu acik ögretimler icin
biliyorsaniz yazarsaniz sevinirim
ben avusturyada yasiyorum canim,ya formasyon verilmezse ögretmenlik yapma gibi bir sansimiz yok
ben ekonomi okuyorum o yüzden iktisat ya da isletme bölümleri biraz kasar diye düsünüyorum yani pek aram yok:)
ama yine tde bölümü icinde osmanlica dersi icin yazilanlari okudum zor oldugunu kimisi bu bölümü biraktigini
söylemis..acikcasi ne sececgimi bilemiyorum sosyoloji bölümünün is alanlari neler bilemiyorum yani ne de is varsa onu istiyorum
hic olmadi mecbur en kötü ihtimalle iktisat secerim ama ben insallah arayip haber alirsam yazarim.. diger topicte verildigini okudum
ama bilemiyorum....ocak ayinda form istenecek degil mi?
Ben anlamadim canim.neden ogrrtmenlik sansimiz olmayacak? Zaten her ulke denklik vermiyor sakdece almanya veriyor. Bu yuzden zannetmiyorum formasyon olacagini. Ayrica ben zaten dil bilmiyorum hic yapamam
Ocak ayinda arayip isticez evet canim
canim ögretmenlik türkiye icin gecerli ben türkiyeye dönmek istedigimden dedim..yani ögretmenlik bölümünden mezun olunmadigi icin formasyon sart..zaten buda türkiyeye bagli bir üniversite ya,mesela ben burda okudugm dersleri saydiramiyorum acik ögretime kabul etmiyor ama benim okudugum okulda,acik ögretim dersleri sayiliyor..
hmm beni etkilemiyor yani iyi :) ben burda fransiz okullarda turkçe ogretmenligi yapabilirim mmmezun olursam
hmm beni etkilemiyor yani iyi :) ben burda fransiz okullarda turkçe ogretmenligi yapabilirim mmmezun olursam
Ben osmanlica kursuna gitmistim bi kaç yil once, bilmece gibiydi çok seviyordum. zaten 55 alsak geçiyoruz çok korkma bence. Ama arastirmadim ben
iNSALLAHHHH!!!!!
Osmanlica kursumu ?? neden gittin ki!
cok merak ettim nasil bisey yaaa! zevklidir