merhaba arkadasim bende belcikadan halkla iliskilere kayit yaptirdim allah izin verirse ocakta ara sinavlara giricem sen turkiyeye dondugunde evet sinavlara oradan girebilirsin yalniz sadece eskisehirde sinavlara katilabilirsintabii giderken okula donus yapacagini bildiriyorsun. bu arada isin ticaretini yapiyor fotokopiciler turkiyeden son on yillik sorulari getirttim sadece konu ozetlerini okuyup sorulara calisiyorum konu ozetlerini (eskisehirden gelen ders kitaplarinin arkasindaki ozetlerden okuyorum)ve dikkat ederseniz son yillarda cikan sorular hep ayni.birde tr de ogrenci secme sinavinda sorulan sorularla buradakiler kesinlikle ayni degil burada cok kolay soruyorlar benimde aklima takilan bir soru var acaba ocakta olacak ara sinavda cikan sorular trdekiyle ayni olur mu? biz trden bir hafta sonra burada sinava girecez 1 haftada nete filan duserse sorular ve ayni olursaa yasadik demektir:):)
canim merhaba,
sinav sorulari ayni olur mu bilmem olmasi ihtimaldir,
bende son 10 yilin sorularina bakiyordum ama konularda farklilik var,arastirdim bu sene ilk defa kredili sisteme gecilmis,
üniteler bölünmüs önceden 1-8 ünitelerden sorumluyken simdi 1-4 arasindan yani genelde net üzerinden okuduguma göre
gecmis sinavlardan cikmaz diyorlar ama bakincada illaki cikar gibi geliyor...bende suanda kitaptan calisiyorum sorularada cikmis sorunlardan bakiyorum..
bir yerde okumustum 30 sorulu sinavlardan 25 ve üstü almak basarili sayiliyormus
26 lik sorulardanda 23 ve üzeri aslinda cok degisik geliyor yani hemen hemen dogru olacak:) ama sinir 25
bende dügün tarihini belirlerken sinav zamanina geldigi cin önce gelip gitmeyi düsündüm ama sonra büroyu aradim
ikinici dönem kayit formumda sinav yeri degisikligi yaziyormus türkiye yapacam..yalniz canimi skan sey eskisehirde olmasi:)
sanki bize sorular farkli mi olacakta eskisehirde toplaniyoruz ama olsun oda iyi birsey...
birde merak ettigim olay,kitaplar geldi ama baska bir mektup filan gelmedi sinav tarihi hakkinda
biliyorum ama iletisim biraz geriden geriden geliyor gibi,birde merak ettigim birsey ögrenci kimlikleri vermiyorlar mi bizlere?
insallah hersey iyi olur sinavlar filan herkes icin hayirlisi olsun :)