AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

tesekkur ederim canim ben halkla iliskilerdeyim.google anadolu de yazsan cikar adres.isin gercegi sistem degistigi icin elime aliyorum geceleri kalemi kitabi oldugu gibi anlayarak okumaya calisiyorum kitabi okuyarak calisirsan gercekten faydali oluyor sinava girmeden bir gun oncede turkiyede cikan sorulari ve kitap sonundaki sorulari gozden geciriyorum gunde egerki hic biseyle ugrasmadan ve takilmadan calisirsan iki uc saatte bir unitede bitirebiliyorsun

slm lalo gecmis olsun canim ya ben verdigin siteye girdim fakat restaurant yemekle alakali bir site bi yanlislik oldu sanrm , sen ne okuyosun kacinci siniftasin merak ettim birde gunde kac saatini derse ayiriyosun

ok canm ben bu yil baslayamadim ama seneye kesin ins. baslycam ama ne okuyacagima henuz karar veremedim Turk dili edebiyatimi yoksa ilahiyatmi okusam bilemiiyorum Turkiyeye donus yapmak istyoruz 5-6 yil sonra ve tabi calismak istiyorum orda hangi bolumde acik hangi bolum daha iyi olur hic bilmiyorum birde mezun olunduktan sonra TR de tekrar sinava giriliyomu biliyomusun

ya arkadaslar ben TURK DILI VE EDEBIYATI okumaya karar verdim cok istiyorum da ama bu bolumun ucuncu sinif derslerinde Yabanci dilde varmis (Almanca, Fransizca ve Ingilizce ) birini seciyosun heralde ama ben FLmnkce (Hollandaca) den baska hic bir dil bilmiyorum sizce yapabilirmiyim bu dil konusu baya gozumu korkuttu birde uc cocugum var en kucugu birbucuk yasinda birde taa Almanya Kolnde sinavlar cok istiyorum ama korkuyorumda icime dert oldu yat kalk bunlari dusunur oldum yapabilirmiyim yapamazmym cok huzursuzum szn fikirlerinize ihtiyacim var cevap yazarmsnz lutfen

:KK16:merba kizlar ben bu sene kayit yapicam ama sinav beni urkutuyo 9 yil oldu lise biteli benim bilgiler gitti biraz netten oss sinavina baktim cok zorr ya .neye calismaliyim sinavda zorr mu lutfen yardimci olun tecrubeli arkadaslardan rica ediyorummmmmmmm

merhaba hanimlar ben sosyal hizmetler mezunuyum turkiyede okudum burda dgs ile sosyoloji dusunuyorum benim gibi olan varmi

Sosyal hizmet okuyorum bu sene dgs ye grcem allah in izini ile sosyoloji düşünüyorum kaç net yapmam gerek dgs ile sosyoloji yapanlar var mi

X