Ben Tr de girmistim uni sinavina o yuzden bir bilgim yok. Ama temel matematik ve türkce duzeyi yeterlidir diye düsünüyorum sonucta Ösym hazirliyor sorulari benzer olmalari lazim Tr de sorulan sorularla.
Cikmis sorular bulabilir miyim diye baktim internetten ama goremedim maalesef. Yine de bakmaya devam edeyim faydali birseyler bulabilirsem linkini yazarim.
yarin sinava giriyorum :18: bu saatlere kadar tekrar yaptimsersem gibiyim basari dileklerinizi en onemlisi dualariniza muhtacim :))))) yorgunum lakin deger ya
sinav öyle söylendigi kadar kolay degildi,sonuclar aciklandi yerlesmisim ama
sinav sorulari resmen bilgiydi ,tarih,felsefe ben hic bakmamisitm sirf cok basit dedikleri icin...
matematikte beni zorladi yani yine o daha iyiydi tarih ve felsefeden sanirim felsede hic dogrum yoktur hep bu düsünce kimin su adam ne demis tarziydi...
neyse hayirli olsun bakalim
Belli olmuyor ki ne gelecegi sinavda. Yine de sevindim yerlesmis olduguna hayirli olsun, darisi mezuniyetine.
slm arkadaslar bende uzun zamandir anadolu uni acikögretimde okumak istiyorum, yalniz aklima takilan bir soru var. almanyada yasiyorum... iktisat ve Yönetim-meslek lisesinin (2 senelik) 1. yilini okudum 2. yilinda mezun olmadan terk ettim... daha sonra verkäuferin (satis danismani) olarak meslek egitimi aldim... bu yaz insaallah lisenin 2. yilini tekrarlicam ama baska bir okulda ..dersler arasinda kimya, biyoloji, cocuk egitimi gibi derslerde olacak.
1. sorum : 2013ün yazinda lise mezunu olacagim...eger bap´a girersem sinavlar catisabilirmi...daha dogrusu lise sonda iken basvuru yapip sinava girebilirmiyim?
2. sorum : sosyoloji okudugumuzda nerelerde calisabilirz? sosyoloji yada Ilahiyati secmek istiyorum
3. sorum : sinava girerken kapali ögrencilerin baslarini acmalari gerekiyormu? Almanya ve Türkiyede ?
yardimci olursaniz cok cok cok sevinirim
Merhaba
yaz derken. 2013 e mezun mu gireceksin yoksa 2013te hala lise 2 ye devam ediyor mu olacaksin? Eger lise sinavlara girmissen ve gecitingden eminsen sanirim basvurabilirsin sanirim ama sinavlar cakisiyor gibiyse yani ayni anda hem lise hem universite sinavlari olmaz. Ama bu konuda istersen yine de bir kölnü arayip sor.
Sosyoloji toplum bilimi demek sanirim arastirma kurumlarinda calisabilirsin nerden duydum ya da okudum hatirlamiyorum ama özel ya da devlet sektöründe insan kaynaklari departmaninda daa is bulabiliyormus mezunlar.Ne kadar dogru bilemeyecegim. Deneyip görmek gerek. Ileride vaktim oldugunda okumak istedigim bir bölüm:) Ilahiyat okursan is acisindan ne gibi bir getirisi olur bilmiyorum acikcasi.
Türkiye de nasil hic dikkat etmedim inan ama Almanya da basini acmana gerek yok. Hatta kara carsafla gireni gördüm bu yil. Sadece gözleri görünüyordu ama kimse birsey demedi.
Umarim yardimci olabilmisimdir. Her ne kadar birinci soru icin fazla yardimci olamadigimi hissetsem de:)
Merhaba Bayanlar
Ben isvicrede yasiyorum ve bu sene BAP Sinavini kazanarak Isletme bölümünü okumaya hak kazandim. 15.08.2012 de kayitlar basliyor insallah
Acaba Türkiyedeki ile Avrupadaki Sinavlarin sorulari ayni mi? Murat Egitim Kurumlarinin kitaplarini almayi düsünüyorum, cok tavsiye ediliyor Bilgisi olan varsa sevinirim.
Benim gibi Isvicreden Acikögretim okuyan hatta Mezun olan var mi?
Merhaba Bayanlar
Ben isvicrede yasiyorum ve bu sene BAP Sinavini kazanarak Isletme bölümünü okumaya hak kazandim. 15.08.2012 de kayitlar basliyor insallah
Acaba Türkiyedeki ile Avrupadaki Sinavlarin sorulari ayni mi? Murat Egitim Kurumlarinin kitaplarini almayi düsünüyorum, cok tavsiye ediliyor Bilgisi olan varsa sevinirim.
Merhaba Bayanlar
canım bu sene hepsikrediliye geçeceği için kitaplar da yayın hakları saklı kalacağından yardımcı kitap olarak konu anlatımlı basılmayacak.Türkiyede durum böyle ama bap ta nasıldır tam bilemiyorum ama onlarda krediliye geçerler heralde.Hayırlı olsun bu arada:128:
slm arkadaslar bende uzun zamandir anadolu uni acikögretimde okumak istiyorum, yalniz aklima takilan bir soru var. almanyada yasiyorum... iktisat ve Yönetim-meslek lisesinin (2 senelik) 1. yilini okudum 2. yilinda mezun olmadan terk ettim... daha sonra verkäuferin (satis danismani) olarak meslek egitimi aldim... bu yaz insaallah lisenin 2. yilini tekrarlicam ama baska bir okulda ..dersler arasinda kimya, biyoloji, cocuk egitimi gibi derslerde olacak.
1. sorum : 2013ün yazinda lise mezunu olacagim...eger bap´a girersem sinavlar catisabilirmi...daha dogrusu lise sonda iken basvuru yapip sinava girebilirmiyim?
2. sorum : sosyoloji okudugumuzda nerelerde calisabilirz? sosyoloji yada Ilahiyati secmek istiyorum
3. sorum : sinava girerken kapali ögrencilerin baslarini acmalari gerekiyormu? Almanya ve Türkiyede ?