Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Sinavlara alıştım bulcam hersene 3-5 giriyordum :-) senin için topuklu çizme giymiycem :-)
En iyisi spor ayakkabı. :KK53:geçen sene topuklu ayakkabıdan çok şikayet gelmişti internette. Giriş belgeni aldın değil mi sayfada uyarı ciktimi test grubu ile ilgili.

Eger okulu bilmiyorsanız bakın sonra zorlanirsiniz ben yine sansliyim geçen sene girdiğim okulda.üniversite de.:confused:
Olamaz ben düz taban giyemem kiii :eek:
Ah benim bu yoluma köstek koyan eşim ah .. Ona da mirin kurun ediyo .. İnş bulurum ya arkadaşım orada oturuyor dolmuş önünde indiriyormus inş aksilik çıkmadan bulurum .. Bide benim diğer sınavı başka şehirde girmem gerek ne yapmam lazim cnm?

Olamaz ben düz taban giyemem kiii :eek:
Ah benim bu yoluma köstek koyan eşim ah .. Ona da mirin kurun ediyo .. İnş bulurum ya arkadaşım orada oturuyor dolmuş önünde indiriyormus inş aksilik çıkmadan bulurum .. Bide benim diğer sınavı başka şehirde girmem gerek ne yapmam lazim cnm?
Yanilmiyorsam 13 aralık son tarihti final sınavı yer değiştirme öğrenci sayfadan değiştirebilirsiniz sınav merkezini.
2 guncuk giy bişey olmaz sınav günü görürsün sende tak tuk nasıl ses çıkıyor. :KK45::confused:

evet aldım .. test gurubu nedir bulcam ?
A.b.c vs diye ayrılıyor geçen sene birçok aday onu isaretlememis ve sınavları geçersiz olmuş o yüzden üniversite uyarıyor artık.O yüzden sordum sayfada çıktım i diye.

[QUOTE "bulca, post: 43996081, member: 124816"]A.b.c vs diye ayrılıyor geçen sene birçok aday onu isaretlememis ve sınavları geçersiz olmuş o yüzden üniversite uyarıyor artık.O yüzden sordum sayfada çıktım i diye.[/QUOTE]

peki süreç nedir ne yapmamız gerekiyor ?

[QUOTE "bulca, post: 43996081, member: 124816"]A.b.c vs diye ayrılıyor geçen sene birçok aday onu isaretlememis ve sınavları geçersiz olmuş o yüzden üniversite uyarıyor artık.O yüzden sordum sayfada çıktım i diye.

peki süreç nedir ne yapmamız gerekiyor ?[/QUOTE]
Sınavda forumu eksiksiz doldurun. Gozetmenlerde söyler .eğer eksik olursa sınav geçersiz olur.

arkadaslar dersden geceilmek için kaç oru bilmek gerekiyor bende ilk irecek olnlardanım
ilahiyat bir ekleyin benide girişe :KK52:
Can eğrisi var şimdi alt sinir 35 olmuş yani 50 ilede kalırsın 35 ilede gecersin diğer tüm öğrencilerin notlarına bağlı. 100 alınca can gerisine dahil değil. Yani en azından 7 doğru diyelim ama diğer tüm öğrencilerin notlarıda önemli.

Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..

@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
@mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
@YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca bulca ... işletme... 2. Sınıf
@Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
@kanikey ...işletme... 4.sınıf
Safransari Safransari ...işletme... 3.sınıf
Powerfull Powerfull -ilahiyat--- 1.sınıf
@nedeyim -ilahiyat--- 1.sınıf
@sevincsari Kamu Yönetimi ....3.sınıf
@sevcan... .. İşletme Yönetimi 2. sinif
@ElmiraBugdayci .... Kamu Yönetimi 3.sınıf...
-masal- -masal- ...işletme... 3.sınıf
Halkla ilişkiler ve reklamcilik 1.sinif

ya benden bi cacık olmaz sanırım. Hala kitap yüzü açmadım. Hiçbir konuyu bilmiyorum. Özetleri okuyup gircem. Hakkımda hayırlısı. İşletme 2 deyim. Özetleri okumakla 50 alabilir miyim her bi dersten acep :KK70:

Can eğrisi var şimdi alt sinir 35 olmuş yani 50 ilede kalırsın 35 ilede gecersin diğer tüm öğrencilerin notlarına bağlı. 100 alınca can gerisine dahil değil. Yani en azından 7 doğru diyelim ama diğer tüm öğrencilerin notlarıda önemli.
aaa çan eğrisi normalde iyidir aslında ama aöf için iyi mi bilemicem. canım sıkıldı bu duruma.

ya benden bi cacık olmaz sanırım. Hala kitap yüzü açmadım. Hiçbir konuyu bilmiyorum. Özetleri okuyup gircem. Hakkımda hayırlısı. İşletme 2 deyim. Özetleri okumakla 50 alabilir miyim her bi dersten acep :KK70:
Geç kalmışsin :) ben bugun itibari ile bıraktım çünkü artık kafam allak bullak.

aaa çan eğrisi normalde iyidir aslında ama aöf için iyi mi bilemicem. canım sıkıldı bu duruma.
Can eğrisi iyi ama bu sene onu da yukseltiler. Geçen sene alt sinir 25 ti bu sene 35 oldu. 28 le filan geciliyordu 27 ile vs.işte diğer öğrencilere bağlı misal bir dersin can eğrisi 60 da olur eğer diğer öğrenciler yüksek tutarsa bu sefer sen 50 li alırsan kalırsın. Ama diğer öğrencilerde düşük tutarsa 35 elde geçersiniz.

X