cnm ben evime geldim ders işlenmiyordu okulda hocalar derse bile girmiyordu.derslerm ilk dönem kiler belli oldu 7 ders verdiler toplam.acıkcası ben hç beğenmedim üniversiteyi, bide çok ağır kasıolar ödevler quizler fln öğrendim dönem ödevi gibi hazırlıomuşsun ödevi bide snfta cıkıp sunum yapıp anlatıomussun.örgün eğitim gerçekten zor umarım dersler bu kdr zor değildir.3 sene nasıl geçecek bilmiorum.
biizm snfta 54 kişi olması lazm dgslilerle 20 erkek bile yokmus snfta alayı kız ve gördüklerim kapalıydı.biraz dışlıo gibiler aralarına almıolar fln.arkadasm sosyoloji de geçen sene dgs ile gitti oda sakaryaya onuda aralarına almıolarmış tek basıma takılıorum 1 yıldır dio.onlarda da 5 erkek warmıs snfta :) yurdum güsel ama odada 2 kişiyis ve oda arkadasm benden 3 yas küçük onunla takılmıorum pek alt ktta snf arkadası war onun yanına gidio ben ilgilenmediğim için.cumartesi yurda geri döneceğim hatta belki bu hafta içi bile dönebilirim.millet o kdr kaynasmıski kampüsün içinde geziolar grup halinde kafeterya dopdolu.hiç ısınamadım Allah tan istanbuldan liseden aynı yerde oturduğum bi kızla karsılasım oda kimya bölümüne dikey geçiş ypamıs bnm kaldığm yurdun yan taraftaki yurtta kalıo onunla takılıorum :) dgs ile nurçin die bi kız daha geçiş yapmıs sosyolojiye ama birinci öğretmmi ikinci öğrettimmi öğrenemedm sadece transkriptini gördüm kendisi yoktu okulda umarım 1.öğretimdir