aof 2.sınıf olanlar buraya

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar ben 2.sınıfım dersler nasıl gidiyor kaçıncı unıtedesiniz nasıl çalışıyorsunuz bilgi verelim nedersiniz?

ee bütünlemeler açıklandı
2.sınıf derslerini çalışmaya başladınız mı?
ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
eski açılan bir konu ama burdan devam edelim:))

ee bütünlemeler açıklandı
2.sınıf derslerini çalışmaya başladınız mı?
ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
eski açılan bir konu ama burdan devam edelim:))

bulancak mrb ben şimdiden 4 ders bitirdim. e öğrenmeden çalışıyorum.gerçi bilgisayardan okumak gözleri yoruyor ama kitaplar verilene kadar da boş durmak istemedim.
bulancak,2.sınıfların kayıt yenilemeleri 29 kasım da başlıycakmış doğru mu?kaçırmak istemiyorum da.sana da sormak istedim.

bankaya gittiğimde 1.taksit yatıramadım.kılavuzda 1 .taksit son gün 15 kasım yazıo.ama sanırım bu yeni kayıtlar için geçerli değil mi?kaçırmak istemiyorum

maşallah berrin şimdiden 4 ders bitirmişsinalkisalkisalkis.sen hangi bölüm okuyorsun?
evet bilgisayardan zor olurdur.ben şimdiden 2.sınıfın Türk Dili ve Inkılap Tarihi derslerinin denemelerini indiriyorum sitelerden.hatta buraya da (kk aöf forumuna)kopyaladım.evet benim de duyduğum kadarıyla 29 kasım da başlıyor aralık ayının 2.haftası mı ne bitiyormuş.yine burdan bilgilendiririz birbirimizi

bankaya gittiğimde 1.taksit yatıramadım.kılavuzda 1 .taksit son gün 15 kasım yazıo.ama sanırım bu yeni kayıtlar için geçerli değil mi?kaçırmak istemiyorum

beerin sen 2.sınıfsın değil mi?kayıt yenileme yapacaksın.o senin dediğin kayıt yeni aöf okuyacaklar için
yoksa 1.taksitler hepimiz için mi geçerli? bilgin varsa beni de bilgilendir misin?

valla 1.taksitin ne kadar olduğunu bilmiyorum.eğer sen biliyorsan bana da söyle ama şöyle bir durum var geçen sene ben 3 dersten sınıf tekrarı yaptım haliyle benim harç param diğerlerine göre düşüktü.toplam 350 tl falan ödedim.bu sene hakkında bilgim yok

canım benim bölümüm insan kaynakları yönetimi.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.benim de duyduğum şeyler olursa haber veririm. çok sağol.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5
tamam ben buraya zaten Türk Dili ve Inkılap Tarihi'yle ilgili denemeler,ünite özetleri kopyalarım buraya
ama bölüm derslerimle ilgili deneme falan bulamıyorum
neyse inşallah bu sene hayırlısıyla bitiririz ve mezun oluruz ya:2:

Son düzenleme:
ya kızlar aöf itesini inceledimde kayıt yenileme son tarihi 27 ekim son diyor...
ben daha zamanı var diye rahattım tesadüf siteye girip bakınca gördüm..
2. sınıfa geçtim kesin tarih 27 ekim mi???
bankaya parayı yatırdığımızda otomotik kayıt yenileniyormuş..
kesin olarak son tarih bu mu
acil cevapbilmiyorumkismile

osys yeni kayıtlar 20 eylül--15 ekim

kayıt yenilemeler ise bilgi yönt ingilzce öğrt ve coğrafi bilgi sist 18 ekim 27 ekim arası

iktisat işletme ve aof diğer bölümler için ise 29 kasım 24 aralık arası

2010-2011 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri; Kayıt Yenileme Tarihi 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010

Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi 22 – 23 – 24 Aralık 2010

Bende 2. sınıf işletme öğrencisi oldum 2 dersten sorumlu olarak.. Matematik ve iktisada girişten kaldım matematikten kursa gitmeyi düşünüyorum...

çok teşekkür ederim ilginiz için

canım adresine kayıt yenileme ile ilgili mektup geldi mi?orda da yazar ama ben bankaya para yatırmaya gittim yatıramıyoruz.yarın tekrar sorucam ben de 15 ekim son diye korkuyordum ama öyle değilmiş.

2010-2011 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Kayıt Yenileme Tarihi 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010
Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi 22 – 23 – 24 Aralık 2010

Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen mektup, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusu, AÖF büroları ve internet adresinde duyurulmaktadır.

bizim kayıtlar 29 kasım'da başlıyor
inşallah bütünlemeye kalamdan seneye mezun oluruz yaa:Saruboceq:
parayı yatırınca otomatik olarak kayıt yenileniyor birde büroya gidip öğrenci kimlik kartına bandrol yapıştırılması gerekiyor...

herhangi bir belge gelmedi?

kızlar bugün de yine bankaya sordum daha bizim harç yatırma zamanı başlamadığı için yatıramıyoruz.sistem hata veriyor.endişelenmeye gerek yok.29 kasım'a kadar müddet var

kızlar bugün de yine bankaya sordum daha bizim harç yatırma zamanı başlamadığı için yatıramıyoruz.sistem hata veriyor.endişelenmeye gerek yok.29 kasım'a kadar müddet var

berrin bizim kayıtlar 29 kasım 24 aralık arası.sıkıntı yapma bu kadarzemuszemus
zaten kayıtlar yaklaşınca burası coşar:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…