Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee bütünlemeler açıklandı
2.sınıf derslerini çalışmaya başladınız mı?
ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
eski açılan bir konu ama burdan devam edelim:))
bulancak mrb ben şimdiden 4 ders bitirdim. e öğrenmeden çalışıyorum.gerçi bilgisayardan okumak gözleri yoruyor ama kitaplar verilene kadar da boş durmak istemedim.
bulancak,2.sınıfların kayıt yenilemeleri 29 kasım da başlıycakmış doğru mu?kaçırmak istemiyorum da.sana da sormak istedim.
bankaya gittiğimde 1.taksit yatıramadım.kılavuzda 1 .taksit son gün 15 kasım yazıo.ama sanırım bu yeni kayıtlar için geçerli değil mi?kaçırmak istemiyorum
yoksa 1.taksitler hepimiz için mi geçerli? bilgin varsa beni de bilgilendir misin?
ya kızlar aöf itesini inceledimde kayıt yenileme son tarihi 27 ekim son diyor...
ben daha zamanı var diye rahattım tesadüf siteye girip bakınca gördüm..
2. sınıfa geçtim kesin tarih 27 ekim mi???
bankaya parayı yatırdığımızda otomotik kayıt yenileniyormuş..
kesin olarak son tarih bu mu
acil cevapbilmiyorumkismile
osys yeni kayıtlar 20 eylül--15 ekim
kayıt yenilemeler ise bilgi yönt ingilzce öğrt ve coğrafi bilgi sist 18 ekim 27 ekim arası
iktisat işletme ve aof diğer bölümler için ise 29 kasım 24 aralık arası
2010-2011 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri; Kayıt Yenileme Tarihi 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010
Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi 22 – 23 – 24 Aralık 2010
ya kızlar aöf itesini inceledimde kayıt yenileme son tarihi 27 ekim son diyor...
canım adresine kayıt yenileme ile ilgili mektup geldi mi?orda da yazar ama ben bankaya para yatırmaya gittim yatıramıyoruz.yarın tekrar sorucam ben de 15 ekim son diye korkuyordum ama öyle değilmiş.
2010-2011 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Kayıt Yenileme Tarihi 29 Kasım 2010 – 21 Aralık 2010
Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi 22 – 23 – 24 Aralık 2010
Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen mektup, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusu, AÖF büroları ve internet adresinde duyurulmaktadır.
herhangi bir belge gelmedi?
kızlar bugün de yine bankaya sordum daha bizim harç yatırma zamanı başlamadığı için yatıramıyoruz.sistem hata veriyor.endişelenmeye gerek yok.29 kasım'a kadar müddet var