• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

msj sayısı 50 olması gerekiyormuş canım burdan yazalım dolduralım msj sayısını yollayalım sonra herkeze

slm bende antalya ya 2 yıl önce evlenerek geldim.Pek çevrem yok sizlerle tanışmak görüşmek isterim .Bu arada güzelobada oturuyorumm..

nalancım biz her hafta sonu laraya denize gidiyoruz bende oyak sitelerinin orda oturuyorum biz ruyaeylul le buluşcaktık olmadı sende katıl bize bebişin varmı :?

kıs nalanıdamı kaçırdık yoksa çokmu yükleniyoruz napıyoruz saldırmış gibi :))

evet kızlar ben çalışıyorum şu anda işteyim her zaman girip yazamıyorum o yüzden kusura bakmayın.
Benim evimde lara plaja çok yakın kızlar güzeloba postanesinin arkasında oturuyorum ben.Bebişim yok uğraşıyorum ama olmuyo.Siz neler yapıyosunuz ?

bende çalışıyorum şuan işyerindeyim ben 24.5 yaşındayım :)) yani 25 sen kaç yaşındasın ne işle uğraşıyosun

bende çalışıyorum şuan işyerindeyim ben 24.5 yaşındayım :)) yani 25 sen kaç yaşındasın ne işle uğraşıyosun

benimde 26 bitti cnm bir doktor muaynanesinde asistanlık yapıyorum ben.Daha önce istanbuldaydım evlendim geldim.Sen ne iş yapıyosun kaç yıllık evlisin cnm bebiş var mı senin?

ben 1 aylık evliyim daha yeni bende büyükşehir belediyesinde çalışıyorum buraya geleli 5 ay falan oldu bebiş çok istiyorum ama eşim daha erken diyo hergün başının etini yiyorum istemiyo daha :((

ben 1 aylık evliyim daha yeni bende büyükşehir belediyesinde çalışıyorum buraya geleli 5 ay falan oldu bebiş çok istiyorum ama eşim daha erken diyo hergün başının etini yiyorum istemiyo daha :((

aaa evet cnm sen daha yeni evlisin dur bakalım biraz evliliğin tadını çıkar nasılsa olur biraz birbirinize alışın evliliğe alışın bence 1 yıl falan geçsin cnm ya belki hazır hissetmiyodur kendini eşin

bilmiyorum neden böyle davranıyo alışılcak bir durum yok 6 sene flört ettik daha ne kadar alışcaz ki :((

bilmiyorum neden böyle davranıyo alışılcak bir durum yok 6 sene flört ettik daha ne kadar alışcaz ki :((

oo sizin flört uzun olmuş canım ya biz 1 yıl içinde tanılıp evlenmiştik.Senin eşin ne iş yapıyo belki maddi anlamda sıkıntı çekeriz diye düşünüyodur ya da şimdilik evede sürekli ağlayan ve bakıma muhtaç birini istemiyodur ne bileyim erkekler biz kadar cesaretli değiller bence korkak davranıyolar bu tür konularda canım ya benim ki anca yola geldi ama bu seferde bebişi tutturamıyoruz sırnaşık şey

olu inş canım senin bebişin sanırım dediğin gibi maddiyattan dolayı güvenlik işlerimiz garanti değil diye sanırım

olu inş canım senin bebişin sanırım dediğin gibi maddiyattan dolayı güvenlik işlerimiz garanti değil diye sanırım

evet bak bulduk işte nedenini maddi anlamda rahat değilse erkek çocuğa yanaşmıyo bizimde düğünden borcumuz vardı epey onlar bitti anca kendimize geldik derken ev aldık ama eşim terfi etti maddiyat rahat şuan öle yanaştı adam yani bunlar çok etkiliyo cnm
sen ne iş yapıyodun devlet memuru musun sen canım senin iş garanti değil mi?

Selam kızlar. Bende katılayım sohbetinize işten biraz ara buldumda.ya teni evlisin benimde eşimle 5 yıl flört dönemim oldu ama evlilik ayrı bişey.maddiyatınız iide olsa biraz bekleyin.yinede nasip.allah eksikliğini göstermesin hayırlı zamanda olur inşallah.bu yüzdende moralini bozma.ben 5 yılın sonunda 9 ay önce evlendik ama henüz düşünmüyırum eşimde aynı.

sözleşmeliyim canım senelik yenilecek amirin iki sözüne bakıyo anlıcan ocağa kadar beklerim bende artık napayım sözleşme yenilensin belki ikna olur emelcim sende hoşgeldin sen kaç yaşındasın nerde oturuyorsun?

Back