• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

canım uzakmışsın baya aynı yaşta sayılırız bende 24 yaşındayım bende meydana yakın yerde oturuyorum antalyanın içinde görüşelim çalışıyormusun

çalışıyordum işten ayrıldım 6,5 aylık bir kızım var o yuzden bırakmak zorunda kaldım. şimdi istanbul dayım bende kısmet olursa görüşmek isterim.

merhaba arkadaşlar bende antalyadayım 1 yıldır hamilelik doğum derken hiç çevre edinemedim tanışmak isterim uncalıya yakınım bende

merhaba arkadaşlar.. bende antalyadayım.. eşimin işi dolayısıyla burdayiz.. kocam dışında hiç tanıdığım yok:( Konyaaltındayım ben plajın bittigi limanın başladıgı yer:) 5m migrosada yakınım:)) çok mutlu olurum eger toplanırsak 26 yaşındayım ben.. yalnız 25 haziranda izmire gideceğim yaklaşık 10 günlüğüne eger toplanırsak ya önce ya sonra toplanalım yada benim için sonra bir daha toplanalım:)))))

merhaba arkadaşlar.. bende antalyadayım.. eşimin işi dolayısıyla burdayiz.. kocam dışında hiç tanıdığım yok:( Konyaaltındayım ben plajın bittigi limanın başladıgı yer:) 5m migrosada yakınım:)) çok mutlu olurum eger toplanırsak 26 yaşındayım ben.. yalnız 25 haziranda izmire gideceğim yaklaşık 10 günlüğüne eger toplanırsak ya önce ya sonra toplanalım yada benim için sonra bir daha toplanalım:)))))

merhaba arkadaşım bizde eşimin işi dolayısıyle buradayız larada oturuyorum izmirliyim sizlerle tanışmak isterim bu arada izmire kucak dolusu sevgiler götür ben balçavalıyım

merhaba arkadaşım bizde eşimin işi dolayısıyle buradayız larada oturuyorum izmirliyim sizlerle tanışmak isterim bu arada izmire kucak dolusu sevgiler götür ben balçavalıyım

bende göztepedeyim balçovaya oldukça yakın:)))) sevgi dolu gidiyorum zatenn seninkinide iletirim:))

selam arkadaşlar bende lara tarafında oturuyorum 1 kere buluşma olmuştu ama bende katılamamıştım o buluşmaya eğer ayarlarsanız uygun olursam bende katılmak isterim.

merhaba arkadaşlar bende antalyadayım. sizlerle tanışmayı bende çok isterim.limanda oturuyorum.....

merhaba sibush evet birbirimize yakın oturuyoruz a.s . bende 25 yaşındayım. umarım hep beraber toplanıp tanışabiliriz.

kızlar ben konyaaltının bittiği yerden kemer yoluna doğru dönünce 'konyaaltı evleri' sitesindeyim.. herzaman beklerimm....

günaydınlar antalyalı güzeller nasılsınız buluşma olursa bende katılmak isterim çalışıyorum cumartesi öğleden sonra müsait olabilirim iki kızım var genç anneyim 28 yaşındayım:)

Son düzenleme:
kimse olmazmı var tabikide buluşma ayarlayalım 24 temmuz cmrtesi öğleden sonra saat 14:00 te yer olarak pek bilgim yok onuda sizler bulun :))şakkıdı

Back