• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

7 ağustos c.tesi saat 6da saat kulesinin altında tamam diyenler el kaldırsın zemuszemus

not: gelmeyenler işte bu şekilde getirilecektir kaydirigubbakcemile gelmemeye karar verenler lütfen açık adreslerini bildirsinler... :kahve:

canım ben gelemicem yarın olsaydı gelirdim aynı saatte

merhaba ben 26gulten eskişehirden yazıyorum bende pek bilgisayar başında olamıyorum.üç tane çocuk olunca bana pek sıra gelmiyor.herkezi öpüyorum.

merhaba bende esk deydim dün geldim buluşma henüz gerçekleşemedi sanırım gün ve yer kararlaştırılırsa katılmak isterim

Benim bir haftadır misafirim var.Ne zaman gideceğini bilemediğim için şimdiye kadar cevap yazmamıştım.Maalesef gelemiyorum.Misafirim yarın gidiyor.

nerhaba ben antalyada meltemde oturuyorum.27 yasındayım 11 ay oldu geleli benımde hiçç arkadaşım yok burda:) sızınle tanısmak ısterım

sanırım buluşmayı başaramadınız..bende çalışıyorum bugün..
kızlar bence buluşmayı ekim gibi falan yapalım..hem de pazar günü..şimdi çoğumuz c.tesileride çalışıyoruz..çalışmasalar bile milletin bi hafta sonu var..doğal olarak ailesiyle geçirmek ister..ve yaz mevsiminde olunca çoğumuzunda yatılı misafiri eksik olmuyo....hem ekime kadar biraz daha kalabalıklaşabiliriz...acizane fikrim..

nerhaba ben antalyada meltemde oturuyorum.27 yasındayım 11 ay oldu geleli benımde hiçç arkadaşım yok burda:) sızınle tanısmak ısterım

ben 100.yılda oturuyorum pek uzak sayılmayız bende yeni geldim sayılır aynı durumdayız yani antalyada çevre edinmek zor çoğu kendi halinde yaşayan insanlar açıkcası bende öyleyim :kahve:

Rüya ben de gelemeyeceğim rahatsızım,kanamam var

işallah ciddi bişi yoktur korktum şimdi bak bizimde misafirimiz vardı zaten denizdeydik bütün gün geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm gerçekten neden olmuş peki bende 4 aylık hamileyken olmuştu ama ciddi bişi değildi inş seninde öledir

kızlar bence buluşmayı ekim gibi falan yapalım..hem de pazar günü..şimdi çoğumuz c.tesileride çalışıyoruz..çalışmasalar bile milletin bi hafta sonu var..doğal olarak ailesiyle geçirmek ister..ve yaz mevsiminde olunca çoğumuzunda yatılı misafiri eksik olmuyo....hem ekime kadar biraz daha kalabalıklaşabiliriz...acizane fikrim..

bencede bu konuda sana katılıyorum sürekli engeller çıkıyor malesef bencede biraz havalar soğuyunca buluşalım

bencede sana katılıyorum biraz havalar soğunca buluşalım

günaydın bende antalyadayım aranıza benı de alırsanız çok sevinirim bende dokuma da oturuyorum 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var cumartesi pazarım tatıl bende sizlerle tanışmak istiyorum

günaydın bende antalyadayım aranıza benı de alırsanız çok sevinirim bende dokuma da oturuyorum 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var cumartesi pazarım tatıl bende sizlerle tanışmak istiyorum

canım ne demek tabiki biz ama buluşma ayarlayamadık artık ramazandan sonraya kalır o zaman ben bizzat ilgilenip yapıcam bunu gelen gelir artık napalım bende 25 yaşındayım oyak sitelerinin orda oturuyorum inş tanışırız

Back