• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

Ben de varım kızlar buluşma olursa ve işyerinde nöbetim olmazsa seve seve katılırım.
Evim Defterdarlığığın orada
Yaşım 34
Ev hanımı olan arkadaşlardan biri buluşma için gerekli organizasyonu yaparsa iyi olur,benim vaktim olmuyor.

Son düzenleme:
Slm kızlar bende antalyadıyımmmm..... Haydı bulusalım ben cok istedıgım halde bır turlu katılamamıştımm....bulustunuzmu yoksa :((((((

slm..kızlar ..bende antalya dayım..yıldız andeva hastanesinin yakınında oturuyorum..yaşım 35. 2.bebiş için uğraşıyorum...

slm..kızlar ..bende antalya dayım..yıldız andeva hastanesinin yakınında oturuyorum..yaşım 35. 2.bebiş için uğraşıyorum...

Canım evlerimiz çok yakın ,bende Güneyliler in olduğu sokakta oturuyotum.

Arkadaşlar buluşma kararı alındığında herkese özelden mesaj gönderilmeli,sık sık topiğe gelmediğimiz için gözden kaçabilir.Nitekim de kaçmış arkadaş yarın buluşalım demiş ben dahil kimse görmemiş

arkadaşlar ben özel msj yollayamıyorum en mantıklısı özel msj yeri ayarlayalım özel msj yollayan birisi herkeze iletir ama bu gidişle buluşamıcaz herhalde biz bari ramazana kadar buluşsak ya...

kızlar bende oyak sitesinin orda oturuyorum kızlar ben çalışıyorum yarın saat 5.30dan sonra buluşsak yada bugün uyarmı size özel msj atabilen bi haber versin

kızlar bana özelden msn verin ordan haberleşelim ya beklemeyelim bouşuna olmazmı msn verelim brbirimize hem tanışırız

bende özel msj yollayamıyorum bugün buluşma uygun bence de zaten buluşmak isteyenler şu an online sanırım valla bana hergün uyar ben 100.yılda oturuyorum güllük kavşağında

ben çalışıyorumda akşam 5.30dan sonra uyarmı canım sana kimse gelmezse ikimiz buluşuruz napalım :))

Back