• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

arkadaşlar ayşe07 ve ben bugün saat 6.30da saat kulesinin altında buluşmaya karar verdik gelmek isteyen olursa burdan bi tamam desin akşama buluşalım

çookkkkk üzüldüm arkadaşlar. ben çok istiyordum ve hep takipteydim ama malesef katılamayacağım işten 18:30 da çıktığım için bir dahaki sefere inşallah..... herkese iyi eğlenceler dilerim.

evet bitanem ben senin msne yazdım bakmadın sanırım keşke tel alsaydık ya canım özür dilerim ama en kısa zamanda olucak merak etme canım

sanırım en iisi haftasonu buluşmak hem daha çok kişi gelebilir sanırım burda çoğu kişi özel msj atamıyo atabilen biri cumartesi gününe bir yer ve saat belirlesin herkese yollasın bence

tamam canım msni falanda açmayınca olumsuz düşündüm biraz a.s.olumunekankayizsmile

ben msni pek sık açmıyorum ancak bi arkadaşımla konuşalım diye haberleşirsem açıyorum :) o yüzden yani tatlım senle ilgili değil

kız valla bizden başka antalyada oturan yok sanırım bak bugün ve yarın eşim 8de işe gidicek gececi 3 gün tatil sonra anlıcan haftaya pazartesi yada salı canım

valla bizden başka yok herhalde aslında çoğu kadın çalışıyo sanırım haftasonumu yapsak sen memur tabi erkenden çık seni gidi seni kaydirigubbakcemile4

kıs hafta sonu eşim evde gelmek isteyen bence her türlü gelir ama isteyen yok sanırım o kadar kişi gelcem diyodu kesinleşince herkez kaçtı galiba dimi canım

hakkaten aslında özel msj gönderebilsek tek tek antalyalıları bulup şahsen gelin yoksa olacaklardan sorumlu değilim dicem :oklava: kötükedihüso delikafadulden

Back