• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

kepez tarafındasın yani dimi buluşma olursa katılırmısınız arkadaşlar nalancım emelcim katılırmısınız?

kepez tarafındasın yani dimi buluşma olursa katılırmısınız arkadaşlar nalancım emelcim katılırmısınız?

canım ben cmtesi dahil aşama 7ye kadar çalışıyorum pazarlarıda eşimde izinli olduğu için biraz zor olur diye düşünüyorum büyük ihtimal gelemem

Selam arkadaşlar.Ben Antalya ya geleli 1,5 yıl oldu.Burda hiç çevrem yok.31yaşındayım ev hanımıyım.Liman mahallesinde oturuyorum.Özellikle bu tarafta oturan arkadaşlarla tanışmak isterim.Görüşmek dileğiyle.

ben 22 yaşındayın şuan ve en az bir sene daha işsizim ben 100. yılda oturuyorum pek yakın sayılmaz ama buluşma ayarlamaya çalışıyoruz becerebilirsek gelme imkanın olurmu benim 1 yaşında kızım var sizin çocuk varmı

Selam arkadaşlar.Ben Antalya ya geleli 1,5 yıl oldu.Burda hiç çevrem yok.31yaşındayım ev hanımıyım.Liman mahallesinde oturuyorum.Özellikle bu tarafta oturan arkadaşlarla tanışmak isterim.Görüşmek dileğiyle.

ben 22 yaşındayın şuan ve en az bir sene daha işsizim ben 100. yılda oturuyorum pek yakın sayılmaz ama buluşma ayarlamaya çalışıyoruz becerebilirsek gelme imkanın olurmu benim 1 yaşında kızım var sizin çocuk varmı

Çocuk yok benim maalesef.Şu sıra doktorlarla uğraşıyoruz.Buluşma olursa gelirim diye düşünüyorum.Çok da isterim ayrıca.

haftasonu yapabiliriz tabi herkez isteklerini söylerse ona göre saat ve tarih ayarlarız diye düşünüyorum:uhm:

ben cumartesi pazar evdeyim tarih belli olursa uyarım ben sizlere önceki buluşmamız hafta sonu ögleden sonra olmuştu yer benim için önemli degil görüşmek tanışmak dilegiyle

Rüyaeylül Cumartesi gelebilirim ama öğleden sonra SAAT 3 hava sıcaklığı ve benim hamile olmam nedeniyle çok uygun değil.En erken saat 17 olursa değerlendirebilirim cnm

7 ağustos c.tesi saat 6da saat kulesinin altında tamam diyenler el kaldırsın zemuszemus

not: gelmeyenler işte bu şekilde getirilecektir kaydirigubbakcemile gelmemeye karar verenler lütfen açık adreslerini bildirsinler... :kahve:

Son düzenleme:
Back