Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kepez tarafındasın yani dimi buluşma olursa katılırmısınız arkadaşlar nalancım emelcim katılırmısınız?
süpersin yaaasırnaşık şeysırnaşık şey
kepez tarafındasın yani dimi buluşma olursa katılırmısınız arkadaşlar nalancım emelcim katılırmısınız?
canım ben cmtesi dahil aşama 7ye kadar çalışıyorum pazarlarıda eşimde izinli olduğu için biraz zor olur diye düşünüyorum büyük ihtimal gelemem
hafta sonu olursa ben de gelirim kızlar larada oturuyorum buralarda oturan var mı?
Selam arkadaşlar.Ben Antalya ya geleli 1,5 yıl oldu.Burda hiç çevrem yok.31yaşındayım ev hanımıyım.Liman mahallesinde oturuyorum.Özellikle bu tarafta oturan arkadaşlarla tanışmak isterim.Görüşmek dileğiyle.
Çocuk yok benim maalesef.Şu sıra doktorlarla uğraşıyoruz.Buluşma olursa gelirim diye düşünüyorum.Çok da isterim ayrıca.
haftasonu yapabiliriz tabi herkez isteklerini söylerse ona göre saat ve tarih ayarlarız diye düşünüyorum:uhm:
Rüyaeylül Cumartesi gelebilirim ama öğleden sonra SAAT 3 hava sıcaklığı ve benim hamile olmam nedeniyle çok uygun değil.En erken saat 17 olursa değerlendirebilirim cnm