- 15 Aralık 2015
- 58
- 15
- 1
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah muhtac etmesin kimseye.Bizim gibi başarısız denemeleri olanlara fiyat konusunda bir indirimden yok.Dünyaları para adamların.Hiç insaf yok....
Kanıtlanmış sayılır aslında çünkü daha güçlüler transfer edilmiş oluyor. Blaster dedikleri 6.güne kadar beklemek en mantiklisi.şansları daha çok. Daha önce benimkileri hemen 3.gün transfer etti batu aydinuraz.gelmeseydi görecektik. Ancak para aldıkları için eliniz biz döndürmek istemiyorlar, baktılar yavaş bölünüyor hemen transfer edelim diyor.Yani tam kanıtlanmamış hangisi daha iyi ama eskiden 3 sene önce falan emrio fazlası en az 3 olarak kalanlar donduruluyordu benim zaten rezerv az 2 den fazla da transfer yapmıyorlar kalanı dondurun dedigim halde dondurmadılar şimdi 5 gün emrio dna analiz falan derken kadınlarda tutunma zorlanabilir ve ilac fazlası vucuttan atılıyor bir ay sonra transfer daha iyi olabilir bi o kaldı denemedigim bende bagışıklık bebegi atıyor dendi bakalım
Sonucta hormonlar kişiye göre degişir rabbim ol desin olsun inşallah
hadi bakalım hayirlisi daha 10 gün var.sabirsizlaniyorsundur şimdi.ben çalışıyorum.kendimi ise verdim.biraz beklemeyi düşünüyorum.dr.zaten en az 3 ay bekleyelim dedi.tekrar gelmeden üç ay oncesinden kullamam gereken bir hep verdi.onu kullanacagim ama biraz daha bekleyip bahar gibi yaza doğru ışte tekrar deneyeceğiz.belki kendiliğinden hamile kalirsin demişti batu bey.hem ilaçların etkisi geçsin.hemde bu sureyi değerlendirelim dedik.hayirlisi.bir taraftan ev yaptırıyoruz.oturduğumuz evin üstü.bu 3. Tüp bebek denemesi oldu.2 tane oğlundan önce.bir tane eylülde.korkuyorum ilaçlardan yan etki falan olur diye.Allah sana hayırlısıyla eline versin.çok sevindim.
Neferati sonuç inşallah pozitiftir.Bekliyorum hayirli cevabını.......
Son 1 yıl içinde 3 transfer yaşadım.2 si Antalya Tub.1 i Memorial.Hepsi negatif.Dondurulmuş embrio transferiydi.Burcucum temelli mi gitmiş Batu Bey.Anadolu Hastanesi Tonguç Bey ve Antalya Tub Hasan Bulut arasında karar veremedim daha.Eski doktorun Murat Berkantogluydu.Hakkımızda hayırlısı.Son 1 yılda 25 milyarı buldu yaptığımız masraf.Eşim çıldırmak üzere.Son bir deneme daha dedi.Olmazsa bebek işinden vazgeciyorum artık.Son denemen ve en guvendigim doktor olmasını istiyorum.Güven duygum sınırlandı.Benim basıma gelenler pişmiş tavuğun başına ve gelmedi çünkü.Batu Beye anlatincada şok olmuştu.Senin gibi hasta ile ilk defa karşılaştım demisti.......
Hep aynı doktor ve hastane olmamalı bence hele ki başarısızlıkla sonuclanmissa deneme iyice aratirilip doktor ve hastane secilmeli. Diye düşünüyorum. Memorial biraz ticarete dökmüş bu işi bence .
Arkadaşlar geçen salı gittim ben memorila şubatta başlayacağım inşallah batu bey diye gittim yerine mehmet öztürkmen diye bir dr gelmiş ben çekindim önce ama araştırdım bayada bilgi almak için gittim muyane bile etti çok sıcak kanlı 45 dk konuştuk resmen bi gidin görüşün derim ankara çamlıca medicanada falan çalışmış biraz önyargılıydım ama tğm sorularımı çok güzel cevapladı bundan önce gelecekte yaptırmştm ben kimyasal oldu...şubatta Allah izşn verirse mehmet beyle denemeyi düşünüyorum