• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Bence probleminizin ne olduğuna göre değişir. Bizim problemimiz kalitesiz spermdi. O yüzden iyi labaratuar araştırdık. Eğer yumurtalar ve Rahimle ilgili ise iyi bir kadın doğum uzmanı bulmalisiniz

aylinsezer canım benım eşimin ileri hareketi yok yatay ve doğrusal olmayan %51 drum normal yolla olur dıyor ama nır sene oldu çok kararsız kaldım daha doğrusu ne yapacağımı bilemiyorum

cmr907
Iyi bir dr sorarsaniz kesinlikte batu bey gelecek tb de o hastaneyede peki iyimi

Memorial tavsiye ederim 5. Tup bebegimi orada yaptim simdi ilk defa tuttu cok kaliteli labaratuar mehmet beyde cok iyi
cnm memorialda iyi spermleri koymuyolar dıye duymuştum.dr iyidir belkide lab.emriyologlar bilgi fılan verıyomu onlar nasıl.kafayı yemek üzereyım hergun dusunmekten iş yapamaz oldum

cnm memorialda iyi spermleri koymuyolar dıye duymuştum.dr iyidir belkide lab.emriyologlar bilgi fılan verıyomu onlar nasıl.kafayı yemek üzereyım hergun dusunmekten iş yapamaz oldum
Canim ben ozellikle labaratuvarini sevdigim icin batu beyle yaptim bi kere onun gitmesine ragmen devam ettim cunku embriyolugu cok iyi. Soyle dusun ben 10 saatlik yoldan gelip kaldim orayi sevdigim icin. Ayrica embriyolog benim merakimi gidermek icin mesai saati disinda bile haber vermem uzerine bana dondu tabi herkesin bakis acisi farkli yanlis yonlendirmek istemem herkese iyi gelen yer farkli olabilir

Canim ben ozellikle labaratuvarini sevdigim icin batu beyle yaptim bi kere onun gitmesine ragmen devam ettim cunku embriyolugu cok iyi. Soyle dusun ben 10 saatlik yoldan gelip kaldim orayi sevdigim icin. Ayrica embriyolog benim merakimi gidermek icin mesai saati disinda bile haber vermem uzerine bana dondu tabi herkesin bakis acisi farkli yanlis yonlendirmek istemem herkese iyi gelen yer farkli olabilir[canım çok teşekkür ettım içimi rahatlattın bende gidip görüşcem inşallah

[canım çok teşekkür ettım içimi rahatlattın bende gidip görüşcem inşallah.sen şehir dışındanmı geldin.

merhaba bende antalya memorial hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum mehmet öztürkmen hocayla görüştüm pazartesi günü içinde antalya tüp bebek kemal bey'den randevu aldım.Onunlada görüşüp ona göre karar vereceğim.Mehmet Öztürkmen kafama yattı gibi ama bilmiyorum ya.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin

merhaba bende antalya memorial hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum mehmet öztürkmen hocayla görüştüm pazartesi günü içinde antalya tüp bebek kemal bey'den randevu aldım.Onunlada görüşüp ona göre karar vereceğim.Mehmet Öztürkmen kafama yattı gibi ama bilmiyorum ya.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Canım merhaba.ben de memorial da yaptırdım gebeliğim oldu.ama 7 hafta da kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.4 gün oldu bebegimden ayrılalı.a.tekrar 2 ay sonra Rabbim nasip ederse tekrar memorial da basliycam.bence de laboratuvarı iyi...Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım merhaba.ben de memorial da yaptırdım gebeliğim oldu.ama 7 hafta da kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.4 gün oldu bebegimden ayrılalı.a.tekrar 2 ay sonra Rabbim nasip ederse tekrar memorial da basliycam.bence de laboratuvarı iyi...Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim öncelikle gecmis olsun allahim tekrar bir bebek nasil etsin sana. Cnm senin kacinci denemendi.bide ozel olmazsa sorun neydi cnm.benim esimin.ileri hareketin de sorun varda.o yuzden merak ettim. Tekrar gecmis olsun.

bence memoriali tercih edin labarutuvarı embriyologu gayet başarılı. gerçi karar sizin.

geçmiş olsun peki bebeğinizi inceledilermi neden kalbi durmuş

geçmiş olsun peki bebeğinizi inceledilermi neden kalbi durmuş
Yok canim patolojiye göndermedik..bir anlamı yok zaten...bu gibi durumlarda genetik kırılma söz konusu oluyor.Dr umla konuşup bu karara vardık.inşallah denemeye devam edeceği m.

Back