• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Merhaba tatlım nasil gidiyor hamilelik?durumlar nasıl.ikiz mi tek mi?merak ettim
Selam canim,

Simdilik iyi gidiyor,cok sagol yazdigin icin; ) Kan teslerim hep yuksek cikti,buyuk olasilikla ikiz gibi;)ama 28 kasimda randevumuz var bakalim;) sen nasilsin,neler yaptin?

Selam canim,

Simdilik iyi gidiyor,cok sagol yazdigin icin; ) Kan teslerim hep yuksek cikti,buyuk olasilikla ikiz gibi;)ama 28 kasimda randevumuz var bakalim;) sen nasilsin,neler yaptin?
hadi bakalım hayirlisi daha 10 gün var.sabirsizlaniyorsundur şimdi.ben çalışıyorum.kendimi ise verdim.biraz beklemeyi düşünüyorum.dr.zaten en az 3 ay bekleyelim dedi.tekrar gelmeden üç ay oncesinden kullamam gereken bir hep verdi.onu kullanacagim ama biraz daha bekleyip bahar gibi yaza doğru ışte tekrar deneyeceğiz.belki kendiliğinden hamile kalirsin demişti batu bey.hem ilaçların etkisi geçsin.hemde bu sureyi değerlendirelim dedik.hayirlisi.bir taraftan ev yaptırıyoruz.oturduğumuz evin üstü.bu 3. Tüp bebek denemesi oldu.2 tane oğlundan önce.bir tane eylülde.korkuyorum ilaçlardan yan etki falan olur diye.Allah sana hayırlısıyla eline versin.çok sevindim.

Ben de Batu bey in hastasıyım. Ilk denememde tuttu. Çok tatlı ve pozitif biri. Labaratuarlari da Antalyada en iyimiş. Başka bir merkezde çalışan Embriyolog söyledi.

MErhaba Fiyat hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Bana 4500 paket dediler ilaclarla 6.500 kadar cıkar en az fiat olarak degerlendir .memorial ilacların dozunu az veriyor , maliyet azalıyor ve ögrendigim kadarıyla tıpda rapor alırsan geçerli sgk indirimi yapıyorlar

Bende batu beyin kullandığı ilaçlardan hiç acilmamis ve son kullanma tarihleri geçmemiş ilaçlar var yarı fiyatına verebilirim. Cetrotide 0.25 mg (2 paket var)

Batu aydinurazda denememiz oldu. Hastaneyi ve doktoru kesinlikle onermiyorum. Çok kısa sürede anne rahmini hazırlamadan transfer yaptıklarını şimdiki tedavim sırasında anladım.Dondurulmuş embriyo şansı gerçekten kanıtlanmış.arkadaşlarım hep aynı yöntemle bebeklerini dünyaya getirdiler. Doğru doktorla yola çıkmanız önemli. Antalya tüp bebek ve vitale oldukça profesyonel bu konuda

kemal beyle telde konuştum pcos dan dolayı yaptırcam tüp bebeği bana %60 dedi tutma oranı özel yaptıracam raporla uğraşmak istemiyorum . bende batu beyle kemal bey arasında kaldım ama batu beyden çok memnun olan kişiler çok daha falza geldi sanki bana . ama şuan korkuylarım var ben başka bi formdada görüştüğüm aynı hastalıktan kişiler var tüp bek yaptrıdıalr hiç biri tutmadı çok korkuyorum ama onalr devlette yaptrıdı raporla tek emmbriyo ile özlede nasıl bu durm onalrdamı tek embriyo koyuro acaba
Kesinlikle kemal beyi seçmelisiniz, batı yanlış tercih olur

Hayırlı haberlerinizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim . Biraz bilgi verebilir msnz Nsl karar verdiniz daha sonra süreç nsldı neler yaptığınız Hakkı'nda yardımcı olabilir msnz ?
Gec oldu kusura bakma malesef 6.5 haftalık bebişimi kaybettim
Kismet rabbim büyük inşallah evlat hasretimize kavuşturur
Bende yumurtavrezerv azlıgı var tek yumurtayla hamile kaldım bu düşükle 3 oldu benim hamile kalmak yetmiyor 9 ay saglıklı gebelik rabbim verirse olur inşallah
Daha önce antalya tüpte 3 denemem var batu beyde iyi bir dr
Tüp bebek tedavisi memorialda daha rahat vucudu kasmıyorsunuz az ilaç kullandırıyorlar o yüzden hemen taze yumurta transferi yapıyorlar aaa tabi isterseniz ertelenebilir dr batu konuşup anlaşılacak dr kemal beyde öyle bir dr dur ama tek dr takipi benim için daha iyi oldu
Maliyet acısındanda düşük rakam toplam 6 bin kadar transferde ilaclarla işte tutan rakam
Bu sefer düşüge karşı hep yattım faydası olmadı
Dr yumurtanın kalitesi iyi dedi sebeb rahim bebegi kabul etmiyor bagışıklık sistemi zayıflıgı
Allah büyük hayırlı evlat versin tüm isteyenlere ben 4 tüp denemesi yaptım bir kendiliginden gebeligim var
Allah izin verdigi zaman kavuşacagız elbet inşallah hayırlı zamanda gelir
Herkese saglıklı gebelik diler minaklarınıza bir gün kavuşmanızı dilerim

Merhaba Arkadaşlar Antalya Memorial hastanesinde tedavi olan veya olmayı düşünen varmı ben 3 tüp bebek denemesi geçirdim ve sonuncuyu orda yapıyorum ve çok memnunum isteyenlerle tecrübelerimi paylaşabilirim

Merhabalar Memorial de tüp bebek düşünüyorum ama sonucunuz ne oldu tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Gec oldu kusura bakma malesef 6.5 haftalık bebişimi kaybettim
Kismet rabbim büyük inşallah evlat hasretimize kavuşturur
Bende yumurtavrezerv azlıgı var tek yumurtayla hamile kaldım bu düşükle 3 oldu benim hamile kalmak yetmiyor 9 ay saglıklı gebelik rabbim verirse olur inşallah
Daha önce antalya tüpte 3 denemem var batu beyde iyi bir dr
Tüp bebek tedavisi memorialda daha rahat vucudu kasmıyorsunuz az ilaç kullandırıyorlar o yüzden hemen taze yumurta transferi yapıyorlar aaa tabi isterseniz ertelenebilir dr batu konuşup anlaşılacak dr kemal beyde öyle bir dr dur ama tek dr takipi benim için daha iyi oldu
Maliyet acısındanda düşük rakam toplam 6 bin kadar transferde ilaclarla işte tutan rakam
Bu sefer düşüge karşı hep yattım faydası olmadı
Dr yumurtanın kalitesi iyi dedi sebeb rahim bebegi kabul etmiyor bagışıklık sistemi zayıflıgı
Allah büyük hayırlı evlat versin tüm isteyenlere ben 4 tüp denemesi yaptım bir kendiliginden gebeligim var
Allah izin verdigi zaman kavuşacagız elbet inşallah hayırlı zamanda gelir
Herkese saglıklı gebelik diler minaklarınıza bir gün kavuşmanızı dilerim

Yeni gördüm yazdığınızı kendiliğinden de olma şansı varmış umudunuzu kaybetmeyin demekki Zaman'ı var sizin Allahım en iyisini bilendir . Fiyat Hakkı'nda bilginiz varmı acaba ?

Yeni gördüm yazdığınızı kendiliğinden de olma şansı varmış umudunuzu kaybetmeyin demekki Zaman'ı var sizin Allahım en iyisini bilendir . Fiyat Hakkı'nda bilginiz varmı acaba ?
4.600 tüp bebek merkezi alıyor artı ilaçlar la 6 binlira tuttu sperm için ilaçta var 500tl hepsi 6 bin oldu ocakta fiat değişir indirimde yapıyorlar ilk muayene ücretini düştüler mesala paket yapıyoruz dediler antalya tüp bebekte arkadaşım yaptırdı 8 bini buldu ilaç cok tutuyor orada
ayrıca memorialda ilaçlara rapor geciyor benim 3 hakkım var tıpdan rapor alabilirsin telefondada şartları söylerler
umarım yardımcı oldum soracakların varsa sorabilirsin

4.600 tüp bebek merkezi alıyor artı ilaçlar la 6 binlira tuttu sperm için ilaçta var 500tl hepsi 6 bin oldu ocakta fiat değişir indirimde yapıyorlar ilk muayene ücretini düştüler mesala paket yapıyoruz dediler antalya tüp bebekte arkadaşım yaptırdı 8 bini buldu ilaç cok tutuyor orada
ayrıca memorialda ilaçlara rapor geciyor benim 3 hakkım var tıpdan rapor alabilirsin telefondada şartları söylerler
umarım yardımcı oldum soracakların varsa sorabilirsin

Doktor bey Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz acaba memnun olmayan kişiler de var kafam karıştı açıkcası

Doktor bey Hakkı'nda ne güyorsunuz acaba memnun olmayan kişiler de var kafam karıştı açıkcası
Ben kendime kızıyorum daha önce neden gitmedim yani gittim şans dr görüşmedim beklemeden fiat sordum
Batu bey nasıl pozitif biri anlatamam ben olumsuz olmama karşın bile pozitif. Memnun olmayan pek duymadım ama kısmet yani nerden Allah nasip edecekse orası olacak dr bahane

Arkadaşlar batu bey dondurulmuş emrio denemiyor diye bişey yok ben batu beyle konuştum istege göre deniyor labaratuvar cözülme riskli görüyor zaten emrio 5 gidiyorsa dondurma yöntemi iyi fakat 3, 4 gün emriosu rahimde daha iyi bölüne biliyor en iyi yer rahim tabiki

Back