• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

cnm merhaba sizde sıkıntı neydi. memorial dr mehmet bey nasıl merkez ve doktor araştırıyorum şehir dışındayım anca böyle forumda araştırabiliyorum.
canım bende pko var daha önce klomeb aşılama vs denedik ama hiç döllenme olmadı 26 yaşındayım bir tek tüp bebekte tuttu oda kimyasal işte. 6 aydır hep bende böyle formda araştırdım bende biraz takıntılıyım istiyorum ki dr un yanında rahat olayım ki mehmet bey bukadar önyargıma rağmen usanmadan rahatlattı beni zaten bedava muayene edip öyle yorum yapması çok özel ben sana bakmadan seninle ilgili konuşamam dedi.özel cep no sunu hemen veriyor ki ben daha başladım tedaviye bunlar benim için önemliydi. Eskiden ankara medicanadaymış bi tv kanalında programa katılmış adını soyismini yaz videosunu izle bak belki sanada bir izlenim oluşur eğer gelecek olursan buraya yardımcı olmaya çalışırım şubatta bende bu yola giriyorum çünkü

canım bende pko var daha önce klomeb aşılama vs denedik ama hiç döllenme olmadı 26 yaşındayım bir tek tüp bebekte tuttu oda kimyasal işte. 6 aydır hep bende böyle formda araştırdım bende biraz takıntılıyım istiyorum ki dr un yanında rahat olayım ki mehmet bey bukadar önyargıma rağmen usanmadan rahatlattı beni zaten bedava muayene edip öyle yorum yapması çok özel ben sana bakmadan seninle ilgili konuşamam dedi.özel cep no sunu hemen veriyor ki ben daha başladım tedaviye bunlar benim için önemliydi. Eskiden ankara medicanadaymış bi tv kanalında programa katılmış adını soyismini yaz videosunu izle bak belki sanada bir izlenim oluşur eğer gelecek olursan buraya yardımcı olmaya çalışırım şubatta bende bu yola giriyorum çünkü

güzel anlatmışsın teşekkürederim. niye şubat ilaç falanmı verdi doktor bey bende bir görüşeyim ozaman. izleyim videosunu

ilk denemen nerde olmuştu cnm,bendede pko var ama adetim düzenli oluyor kiloda yok,tüylenmede yok. yaşın 26 olması avantaj senin için. benim yaş 30 memorial nekadar fiyat istiyor tüp bebek için.

ilk denemen nerde olmuştu cnm,bendede pko var ama adetim düzenli oluyor kiloda yok,tüylenmede yok. yaşın 26 olması avantaj senin için. benim yaş 30 memorial nekadar fiyat istiyor tüp bebek için.
Canım gelecekte yaptırdım ilk denemeyi ozamanlarda kilo problemim vardı şimdi iyiyim çok şükür 4.900 fiyat verdiler bende 1.5 kutu iğnelerde duruyor çok eklenmez diye düşünüyorum muayenede 120 tl başlangıçtaki.az önce batu beylede görüştüm ama sonuçta aynı labrotuar eşim sırf batu bey orda diye yine oraya gitmek istemiyor o nedenle biz memoriala karar kıldık gibi..bendede adet düzensizliği yok

Son 1 yıl içinde 3 transfer yaşadım.2 si Antalya Tub.1 i Memorial.Hepsi negatif.Dondurulmuş embrio transferiydi.Burcucum temelli mi gitmiş Batu Bey.Anadolu Hastanesi Tonguç Bey ve Antalya Tub Hasan Bulut arasında karar veremedim daha.Eski doktorun Murat Berkantogluydu.Hakkımızda hayırlısı.Son 1 yılda 25 milyarı buldu yaptığımız masraf.Eşim çıldırmak üzere.Son bir deneme daha dedi.Olmazsa bebek işinden vazgeciyorum artık.Son denemen ve en guvendigim doktor olmasını istiyorum.Güven duygum sınırlandı.Benim basıma gelenler pişmiş tavuğun başına ve gelmedi çünkü.Batu Beye anlatincada şok olmuştu.Senin gibi hasta ile ilk defa karşılaştım demisti.......

Denemelerinizin hepsi dondurulmuş embriyo muydu ?

Burcummnnn evet hepsi dondurulmuş embrioydu.Nasip değilmiş.Polikistik overli olduğunu için taze embriyonun rahime tutunması daha zor.İlaçlara çok tepki veriyor vücut.İlk denemen taze embrioydu yıllar önce.1 taze embrio trasferi,4 Dondurulmuş embrio transferi yaşadım.1 tane Hamileliğim var.Dondurulmuş tan 1 oğlum var.

Burcummnnn evet hepsi dondurulmuş embrioydu.Nasip değilmiş.Polikistik overli olduğunu için taze embriyonun rahime tutunması daha zor.İlaçlara çok tepki veriyor vücut.İlk denemen taze embrioydu yıllar önce.1 taze embrio trasferi,4 Dondurulmuş embrio transferi yaşadım.1 tane Hamileliğim var.Dondurulmuş tan 1 oğlum var.

Peki dondurulmuş mu taze embriyo mu daha iyi bilginiz varmı ? Ne güzel oğlunuz varmış 1 çocuk için bile n kadar çok denemeler yapan insanlar var rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Mehmet beyle mi görüştünüz Nasıl bir doktor araştırdım ama batu bey kadar bilgi bulamadım başarı konusunda fikriniz varmı ?
Ozel olarak bir bilgim yok bende batu icin gittim mehmet beyle karsilastim. Bundan onceki denemem gelecek tb deydi cok memnun kalamadim batu beyde gelecege gecmis aksilik bu ya :) memorialin labrotuar ve embryologlarininda iyi ikdugunu duyunca ve mehmet beyinde iletisimini sevince oraya karar kildik gibi

Merhaba test falan yapıldı mı Mehmet bey Nsl biri ?

Mrb arkadaslar ben daha once batu beyde bi basarisiz transfer yasadim ama batu bey cok iyi bir doktor hakkini yiyemem cunku ondan once hic 5. Gune kalmamistim ben. Ki daha once 3 tup bebegim vardi. Memorialin laboratuari cok iyi pko yum cok az ilac verdiler. Simdi tekrat memorial mehmet beyde denedim transferin 2. Gunu dua edin benim icin

Mrb arkadaslar ben daha once batu beyde bi basarisiz transfer yasadim ama batu bey cok iyi bir doktor hakkini yiyemem cunku ondan once hic 5. Gune kalmamistim ben. Ki daha once 3 tup bebegim vardi. Memorialin laboratuari cok iyi pko yum cok az ilac verdiler. Simdi tekrat memorial mehmet beyde denedim transferin 2. Gunu dua edin benim icin

Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Batu beyin tedavisini yaklaşımını denemiş biri olarak Mehmet bey için ne düşünüyorsunuz ? 5.güne ulaşmak için özel bişeyler yaptınız mı?

Arkadaşlar geçen salı gittim ben memorila şubatta başlayacağım inşallah batu bey diye gittim yerine mehmet öztürkmen diye bir dr gelmiş ben çekindim önce ama araştırdım bayada bilgi almak için gittim muyane bile etti çok sıcak kanlı 45 dk konuştuk resmen bi gidin görüşün derim ankara çamlıca medicanada falan çalışmış biraz önyargılıydım ama tğm sorularımı çok güzel cevapladı bundan önce gelecekte yaptırmştm ben kimyasal oldu...şubatta Allah izşn verirse mehmet beyle denemeyi düşünüyorum

Merhaba başladınız mı tedaviye merak ettim

Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Batu beyin tedavisini yaklaşımını denemiş biri olarak Mehmet bey için ne düşünüyorsunuz ? 5.güne ulaşmak için özel bişeyler yaptınız mı?

Zaten ilac protokoli kullaniyor. Yani ilaclari cok yuklemiyo vucuda bu da daha kaliteli embriyolar getiriyor. Ozel bisey yapmadim ben ama memorialin labaratuvari cok iyi tek sikinti mehmet beyin ayni zamanda gebe takibi yapmasi bu hem oranin yogun olmasina neden oluyo hem de surekli hamileleri gormek insani biraz uzuyor.bi de guzel haber bugun idrar testi yaptim 8. Gunum ve pozitif cikti simdi kan verdim sonuc bekliyorum

Ayy n kadar güzel bir mutluluk bnce böyle Bi haber bütün olumsuzlukların önüne geçer. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba başladınız mı tedaviye merak ettim
Batu Gelecek Tüp Bebek E geçmiş. Özgürlük bulvarinda. Onun tedavilerinde ödenen ilaç parasıyla Antalya Tüp bebek te ki tedavi arasında çok fark var. Belliki firmalarla anlaşmışlar ilaçlar ithal ve çok pahalıydı. Aklınızda olsun SGK anlaşmalı hastanede tüp bebek masrafları karşılanmıyor AMA hastaneden sadece iğneler için ki en pahalilari onlar. Rapor cikarabiliyorsunuz.Aklınızda olsun kizlar

Ozel olarak bir bilgim yok bende batu icin gittim mehmet beyle karsilastim. Bundan onceki denemem gelecek tb deydi cok memnun kalamadim batu beyde gelecege gecmis aksilik bu ya :) memorialin labrotuar ve embryologlarininda iyi ikdugunu duyunca ve mehmet beyinde iletisimini sevince oraya karar kildik gibi
arkadaşlar ben batu beyin hastasıydım tek kelimeyle mükemmel bir insan harika bir doktor.kimyasal gebelik yaşadım ilk denemem.karyotip testi istedi onun sonucu yılbaşından sonra geldi aradm batu beyi ayrılmış.uzuldum.dondurulmuşlar vardı hastanede.mehmet Öztürkmen kim dedim ki gorumcem aaa benim doktorum dedi harika bir doktor eniştemle Ankara medicanada çalışmışlar hata o an direk aradı konuştuk.keza batu beyde Ankara medicanadan gelmiş onuda öyle taniyordum.gittim görüştüm harika ilgili bi doktor Mehmet bey. 1 yıl önce Antalya'ya gelmiş ve memorial de kadın dogum uzmanı olarak gorev yapıyordu ondan kimse tanımıyor.korkmayın bilgisi fazla bana olmadıysa sorunları arayalım çözelim dedi ve başladık.simdi tahlil gunu bekliyorum.

arkadaşlar ben batu beyin hastasıydım tek kelimeyle mükemmel bir insan harika bir doktor.kimyasal gebelik yaşadım ilk denemem.karyotip testi istedi onun sonucu yılbaşından sonra geldi aradm batu beyi ayrılmış.uzuldum.dondurulmuşlar vardı hastanede.mehmet Öztürkmen kim dedim ki gorumcem aaa benim doktorum dedi harika bir doktor eniştemle Ankara medicanada çalışmışlar hata o an direk aradı konuştuk.keza batu beyde Ankara medicanadan gelmiş onuda öyle taniyordum.gittim görüştüm harika ilgili bi doktor Mehmet bey. 1 yıl önce Antalya'ya gelmiş ve memorial de kadın dogum uzmanı olarak gorev yapıyordu ondan kimse tanımıyor.korkmayın bilgisi fazla bana olmadıysa sorunları arayalım çözelim dedi ve başladık.simdi tahlil gunu bekliyorum.

Böyle yazılar okudukça insanın içini rahatlatıyor teşekkürler :)

Back