• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Arkadaşlar batu bey dondurulmuş emrio denemiyor diye bişey yok ben batu beyle konuştum istege göre deniyor labaratuvar cözülme riskli görüyor zaten emrio 5 gidiyorsa dondurma yöntemi iyi fakat 3, 4 gün emriosu rahimde daha iyi bölüne biliyor en iyi yer rahim tabiki

Dondurulmuş dondurulmamış gerçekten farkediyor mu acaba kafam karıştı buraları okudukça

Yani tam kanıtlanmamış hangisi daha iyi ama eskiden 3 sene önce falan emrio fazlası en az 3 olarak kalanlar donduruluyordu benim zaten rezerv az 2 den fazla da transfer yapmıyorlar kalanı dondurun dedigim halde dondurmadılar şimdi 5 gün emrio dna analiz falan derken kadınlarda tutunma zorlanabilir ve ilac fazlası vucuttan atılıyor bir ay sonra transfer daha iyi olabilir bi o kaldı denemedigim bende bagışıklık bebegi atıyor dendi bakalım
Sonucta hormonlar kişiye göre degişir rabbim ol desin olsun inşallah

Yani tam kanıtlanmamış hangisi daha iyi ama eskiden 3 sene önce falan emrio fazlası en az 3 olarak kalanlar donduruluyordu benim zaten rezerv az 2 den fazla da transfer yapmıyorlar kalanı dondurun dedigim halde dondurmadılar şimdi 5 gün emrio dna analiz falan derken kadınlarda tutunma zorlanabilir ve ilac fazlası vucuttan atılıyor bir ay sonra transfer daha iyi olabilir bi o kaldı denemedigim bende bagışıklık bebegi atıyor dendi bakalım
Sonucta hormonlar kişiye göre degişir rabbim ol desin olsun inşallah

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ? Allah kimsenin gözünü başka kucaklarda bırakmasın inşallah

benim düşüklerim oldugu için antalyadaki diğer tüp bebek merkezleriyle bi görüşme yapacagım neler yapıyor yenilikler neler
batu bey tercihim tabi şimdilik ama farklı yerlerlede görüşmek lazım laboratuvar ve neler kullancaklar sormak lazım
sen araştırma yaptın mı canım sen neler düşünüyorsun karar verebildinmi

benim düşüklerim oldugu için antalyadaki diğer tüp bebek merkezleriyle bi görüşme yapacagım neler yapıyor yenilikler neler
batu bey tercihim tabi şimdilik ama farklı yerlerlede görüşmek lazım laboratuvar ve neler kullancaklar sormak lazım
sen araştırma yaptın mı canım sen neler düşünüyorsun karar verebildinmi

Bn büyük ihtimal Memorial die düşünüyorum. Herkes gelecek ve Antalya tüp bebek yazmış fakat buralar çok kalabalık ve doktorun dışında Ekibi ilgileniyor anladığım kadarıyla maddi açıdanda pahalı die izlenim edindim

Bn büyük ihtimal Memorial die düşünüyorum. Herkes gelecek ve Antalya tüp bebek yazmış fakat buralar çok kalabalık ve doktorun dışında Ekibi ilgileniyor anladığım kadarıyla maddi açıdanda pahalı die izlenim edindim
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bu arada 2, 3 arkadşım antalya tüpdeki dondurulmuşlarını batu beyde denedi 2 tutmadı biri düşükle sonuçlandı donmuş yumurtam yok ama büyük risk başka merkezde yaptırmak böyle oluncada herkes antalya tüpde sorun görüyor
Ben dr rahatmıyım iletişim nasıl ona bakarım

Bu arada 2, 3 arkadşım antalya tüpdeki dondurulmuşlarını batu beyde denedi 2 tutmadı biri düşükle sonuçlandı donmuş yumurtam yok ama büyük risk başka merkezde yaptırmak böyle oluncada herkes antalya tüpde sorun görüyor

Doktor iletişim önemli Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin Allahım

Karar verebilesiniz mi araştırmalarınız Nsl Merak ettim sizi

İYİ GÜNLER HANIMLAR.ANTALYA TÜB BEBEKTE 4 DENEME YAŞADIM.MEMORİAL BATU BEYDE 1 DENEME YAŞADIM.GÜVENİM KALMADI İKİ MERKEZEDE.NE YAPACAĞI MI NEREYE GİDECEĞİMİ BİLMİYORUM

MADDİ VE MANEVİ OLARAK ÇOK YIPRANDIM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.SON DEFA DENEMEK İSTİYORUM.AMA HANGİ HASTANE ,HANGİ DOKTOR KARAR VEREMİYORUM.ANTALYA TÜB BEBEK TRANSFERDEN SONRA HEMEN AYAĞA KALDIRIP GÖNDERİYOR.MEMORİAL GENELDE CANLI TAZE EMBRO TRANFER EDİYOR.DONDURMA FAZLA OLMUYOR.AMA ANTALYA TÜB BEBEK DAHA PROFEYONEL GELDİ BANA

Karar verebilesiniz mi araştırmalarınız Nsl Merak ettim sizi
canım ben batu beyden cok memnun kaldım ne bileyim antalya tüp zaten kesinlikle olmaz orası kaos yeri gibi
az ilaç az stres daha iyi bide anadolu hastanesini araştıracağım bakalım düşüklerim olmuştu onlar için tıp fakültesine gittim şükür bişey cıkmadı yani yumurta kalitesiz bende sağlıklı beslenme ve diyet bakalım rabbim ol diyecekte olacak herşey yeterki rabbim kısmet etsin tüp bebek için daha 6 ay kadar beklerim kararımı ona göre vereceğim

MADDİ VE MANEVİ OLARAK ÇOK YIPRANDIM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.SON DEFA DENEMEK İSTİYORUM.AMA HANGİ HASTANE ,HANGİ DOKTOR KARAR VEREMİYORUM.ANTALYA TÜB BEBEK TRANSFERDEN SONRA HEMEN AYAĞA KALDIRIP GÖNDERİYOR.MEMORİAL GENELDE CANLI TAZE EMBRO TRANFER EDİYOR.DONDURMA FAZLA OLMUYOR.AMA ANTALYA TÜB BEBEK DAHA PROFEYONEL GELDİ BANA
hepsiyle bi görüşme yapın bence ben çalışıyorum ondan fazla fırsatım olmadı ama batu beyde iyi bir dr fazla yıpratmıyor
evet bende takılıyorum transferden sonra kalkmaya pat diye kaldırıyorlar ama arkadaşımhamile kaldı işte kısmet işleri
antalya tüpde çok yoruyor bende 3 kere orada denedim hep aynı yere takılmamak lazım

B
canım ben batu beyden cok memnun kaldım ne bileyim antalya tüp zaten kesinlikle olmaz orası kaos yeri gibi
az ilaç az stres daha iyi bide anadolu hastanesini araştıracağım bakalım düşüklerim olmuştu onlar için tıp fakültesine gittim şükür bişey cıkmadı yani yumurta kalitesiz bende sağlıklı beslenme ve diyet bakalım rabbim ol diyecekte olacak herşey yeterki rabbim kısmet etsin tüp bebek için daha 6 ay kadar beklerim kararımı ona göre vereceğim
bnde netten baya araştırıyorum batu bey Hakkı'nda gerçekten çok iyi yazılar var gazetelere konu olmuş yazılar hatta o yüzden bn çok olumlu bakmaya başladım görüşmeye gitmeyi düşünüyorm Bnde kısmetse

POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM.TAZE EMBRİO TRANSFERİ İÇİN RAHİM UYGUN OLURMU BİLMİYORUM.DONDURULMUŞ DENEMEK DAHA İYİ POLİKİSTİK OVER HASTALARI İÇİN.ANTALYA TUB BEBEKTE YOGUNLUKTAN DOLAYI TRANFERİ GEÇ YAPIYOR BENCE.EMBRİO KABUĞUNDAN ÇIKMIŞTI BANA KOYULMADAN ÖNCE.HEMEN AYAĞA KALDIRIP GÖNDERİYOR.HANGİ MERKEZ ,HANGİ DOKTOR KARAR VEREMİYORUM.

POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM.TAZE EMBRİO TRANSFERİ İÇİN RAHİM UYGUN OLURMU BİLMİYORUM.DONDURULMUŞ DENEMEK DAHA İYİ POLİKİSTİK OVER HASTALARI İÇİN.ANTALYA TUB BEBEKTE YOGUNLUKTAN DOLAYI TRANFERİ GEÇ YAPIYOR BENCE.EMBRİO KABUĞUNDAN ÇIKMIŞTI BANA KOYULMADAN ÖNCE.HEMEN AYAĞA KALDIRIP GÖNDERİYOR.HANGİ MERKEZ ,HANGİ DOKTOR KARAR VEREMİYORUM.

Merhaba bende pco hastasıyım. İlk denemem. Bende çok araştırdım bütün merkezlerle görüştüm ve Anadolu hastanesi Tonguçbeyle başladım. YYumurta toplama günü kan testi yaptılar bir değerim yüksek çıktı oyüzden ddoktor bey transferi uygun bulmadı bide bu durumlarda ohs de olma riskine karşı yumurtaların donduruldu adetim le kontrollerde başladık tekrar 9aralıkta transferim yapıldı 21i test günüm. Umarım güzelhhaberler veririm. Ben ddoktoruma diğerlerinden daha fazla güven hissettiğim için başladım benim için en öönemlisi sende kimin yanında daha rahatsan tercih et önerim. HHakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Neferatı kaç yumurta toplandı senden.Birde yüksek çıkan tahlilin adı ne biliyormusun.İnşallah güzel haberlerini duyarız.Antalya tübte 40 yumurta toplandı benden.resmen mafoldum.Bizlere ilaç az verilmeli kaliteli yumurta olması için ve oss olmamak için

Neferatı kaç yumurta toplandı senden.Birde yüksek çıkan tahlilin adı ne biliyormusun.İnşallah güzel haberlerini duyarız.Antalya tübte 40 yumurta toplandı benden.resmen mafoldum.Bizlere ilaç az verilmeli kaliteli yumurta olması için ve oss olmamak için

Benden 28yumurta toplandı 11tanesi dollendi 4tanesi 1.kaliteydi donduruldu diğerleri dondurulacak kadar bölünemedi.östrojenle ilgili bir hormondu benim iğnem artmadı üç kutu 450kullandım.ama gerçekten zor ve yıpratıcı süreç. Senin işlemin yapıldımı?

Ben hastane ve doktor konusunda karar veremiyorum.Güven kalmadı bende. Anadolu ve Gelecek tub bebek düşünmüyorum ama.Antalya tub ve Memorial arasıda kararsizim.Çok yoruldugum ve yiprandigim gerçek.Tekrar başlayacam ama çok kararsizim.yasim34 eşimin 42 oldu,

Back