• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

Ben bu sene hem asilama hemde tup yaptirdim memorialde batu beye
Asilama 750 tl tup de 3500 ama ilaclar haric tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar antalyada oturanlar için gonal f 300 IU 4 kutu elimde var uygun fiyata satıyorum.Almak isteyenler özelden telefon numaralarını atsınlar 150 ml de elimde açık var onu da ücretsiz vereceğim.

Merhaba arkadaslar;antalya dışında yaşıyorum.en yakın merkezler antalyada.giden arkadaşlarım oldu batu hocaya hepside olumlu sonuçlarla donduler.çok araştırma yaptım ve batu hocada eşimle karar verdik.geçen cumartesi yumurtalarim toplandı.dunde transferim yapıldı.batu bey hastalarına karşı çok iyi davranan biri.rahat hissediyorsunuz yanında.herhangibir zorlukla karsilasmadim.ekip harika.şimdi sonucu 21 eylülde belli olacak.ellerinden geleni doktor ve ekibi ve eşimle ben yaptık.gerisi Allaha kaldı.hayırlısıyla.sonucu yazarım buraya çıkınca

Allah tüm olmayanlara nasip etsin.benim ilk tüp bebek denemelerim 12 sene önce tıpta olmuştu.iki tedavide arka arkaya olumsuz oldu.tedavinin arkasına hamile kaldım.şimdi 10 yaslarinda bir oğlum var kardeş ostefogi için tekrar tüp bebeğe başladık ve seçimi batu hocadan tarafa kullandık.süper bir insan.

Merhaba Arkadaslar,

Bende memorial antalya hastanesinde Dr.Batu beyden tup bebek tedavisine basladim.Ve cok memnunum.Dun yani 25/10/2014 embrioalar genel anestezi ile toplandi.Biraz once laboratuvardan arandim.4 embrio da iyi bir sekilde dollenmis.Sali gunude transfer olacak.Lutfen DUA edin.....

Tatlım hayirlisi olsun.inşallah olur.benim değer var gibi gözüktü sonra geriledi düştü.olumsuz oldu.doktorla gorustum tekrar deneme için en az 3 ay dedi.bakalım belki kendiliğinden de olabilir dedi.bekliyoruz.Allahim sana ve tüm isteyenlere hayirlisindan versin

Tatlım hayirlisi olsun.inşallah olur.benim değer var gibi gözüktü sonra geriledi düştü.olumsuz oldu.doktorla gorustum tekrar deneme için en az 3 ay dedi.bakalım belki kendiliğinden de olabilir dedi.bekliyoruz.Allahim sana ve tüm isteyenlere hayirlisindan versin

canim insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin....

Selam Beta07,

Evet bugun trasfer gerceklesti.Iki embrio.Cok endiseliydim agri falan olur diye.Ama kesinlikle hicbirsey hissetmedim.Gayet guzel gecti.Bakalim beklicez;))yazacagim sana sonucu.

Selam Beta07,

Evet bugun trasfer gerceklesti.Iki embrio.Cok endiseliydim agri falan olur diye.Ama kesinlikle hicbirsey hissetmedim.Gayet guzel gecti.Bakalim beklicez:KK66:)yazacagim sana sonucu.
Hayirli olsun transferiniz..insallah mutlulukla biter tedavi surecin..hergun meyve yersen ve su icmene dikkat edersen kabizlik sorunun olmaz:KK66:

Selam Beta07,

Evet bugun trasfer gerceklesti.Iki embrio.Cok endiseliydim agri falan olur diye.Ama kesinlikle hicbirsey hissetmedim.Gayet guzel gecti.Bakalim beklicez;))yazacagim sana sonucu.
Hayırlı olsun tatlım bebisleriN.inşallah olur.çok zor süreç.yaşınız kaçtı.kaç yumurtaniz oldu.kaçı dollendi.özel olmazsa yazarsan sevinirim.

Hayırlı olsun tatlım bebisleriN.inşallah olur.çok zor süreç.yaşınız kaçtı.kaç yumurtaniz oldu.kaçı dollendi.özel olmazsa yazarsan sevinirim.
slm Cnm
39 yasindayim.8 yumurta oldu.4 tanesi iyiydi.Ama sonra sadece iki kaldi.

Hayirli olsun transferiniz..insallah mutlulukla biter tedavi surecin..hergun meyve yersen ve su icmene dikkat edersen kabizlik sorunun olmaz:KK66:

Cok tesekkur ederim.Evet bunun icin sabahlari yarim fincan nescafe icmemde sorun olmaz dedi doktor.Cunki yillardir bu sekilde yasiyorum;(.meyve olarakta portakal ile basladim...

slm Cnm
39 yasindayim.8 yumurta oldu.4 tanesi iyiydi.Ama sonra sadece iki kaldi.
Bende 34yaşındayım.9 yumurtam vardı 7 toplantı.4 ü dollendi.2 kaldı .onlar transfer olmuştu.hayirlisi.çalışma var mi biliyorum ama ben 10 gün rapor aldım gitmedim ise.iyice dinlen.rabbim 2 sinde nasip eder inşallah sana

Bende 34yaşındayım.9 yumurtam vardı 7 toplantı.4 ü dollendi.2 kaldı .onlar transfer olmuştu.hayirlisi.çalışma var mi biliyorum ama ben 10 gün rapor aldım gitmedim ise.iyice dinlen.rabbim 2 sinde nasip eder inşallah sana

Sagol cnm.su an calismiyorum bende.Sezon bitti.Benimde son ikisi transfer oldu..Ayni yani seninle...

Back