Merhaba ben de batu beye gıtmeyı düşünüyorum memeorial hastanesinde asılama ve tup bebek fıyatları nekadar
canım tüp 5000 bini buldu ama içinde gel git yol paramızda var aşılamda 1500 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de batu beye gıtmeyı düşünüyorum memeorial hastanesinde asılama ve tup bebek fıyatları nekadar
Tatlım hayirlisi olsun.inşallah olur.benim değer var gibi gözüktü sonra geriledi düştü.olumsuz oldu.doktorla gorustum tekrar deneme için en az 3 ay dedi.bakalım belki kendiliğinden de olabilir dedi.bekliyoruz.Allahim sana ve tüm isteyenlere hayirlisindan versin
Tatlım transferin yapılmış olması lazım hayırlı olsun tadını çıkar kabız olma sakin.çok iyi.bak kendine.canim insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin....
Hayirli olsun transferiniz..insallah mutlulukla biter tedavi surecin..hergun meyve yersen ve su icmene dikkat edersen kabizlik sorunun olmazSelam Beta07,
Evet bugun trasfer gerceklesti.Iki embrio.Cok endiseliydim agri falan olur diye.Ama kesinlikle hicbirsey hissetmedim.Gayet guzel gecti.Bakalim beklicez)yazacagim sana sonucu.
hayırlıSelam Beta07,
Evet bugun trasfer gerceklesti.Iki embrio.Cok endiseliydim agri falan olur diye.Ama kesinlikle hicbirsey hissetmedim.Gayet guzel gecti.Bakalim beklicez)yazacagim sana sonucu.
Hayırlı olsun tatlım bebisleriN.inşallah olur.çok zor süreç.yaşınız kaçtı.kaç yumurtaniz oldu.kaçı dollendi.özel olmazsa yazarsan sevinirim.Selam Beta07,
slm CnmHayırlı olsun tatlım bebisleriN.inşallah olur.çok zor süreç.yaşınız kaçtı.kaç yumurtaniz oldu.kaçı dollendi.özel olmazsa yazarsan sevinirim.
Hayirli olsun transferiniz..insallah mutlulukla biter tedavi surecin..hergun meyve yersen ve su icmene dikkat edersen kabizlik sorunun olmaz![]()
Bende 34yaşındayım.9 yumurtam vardı 7 toplantı.4 ü dollendi.2 kaldı .onlar transfer olmuştu.hayirlisi.çalışma var mi biliyorum ama ben 10 gün rapor aldım gitmedim ise.iyice dinlen.rabbim 2 sinde nasip eder inşallah sanaslm Cnm
39 yasindayim.8 yumurta oldu.4 tanesi iyiydi.Ama sonra sadece iki kaldi.
Bende 34yaşındayım.9 yumurtam vardı 7 toplantı.4 ü dollendi.2 kaldı .onlar transfer olmuştu.hayirlisi.çalışma var mi biliyorum ama ben 10 gün rapor aldım gitmedim ise.iyice dinlen.rabbim 2 sinde nasip eder inşallah sana