- 22 Mart 2012
- 746
- 34
- 68
geçtiğimiz hafta sonu gittik batu beye eşimde bende çok beğendik doktoru.önceki gittiğim eşimin tahlilinden ve benim sol tüp tıkalı olduğu için tüp dedi.batu bey aşılama yaqpılmadan tüpe geçilmez dedi.eşimin tahlilini yeniledi bir sorun çıkmadı 3 aylık vitamin yazdı benide muayene etti polip var gibi histeroskopi istedi bizim hastane maliyetli başka yerde yaptırabilirsin dedi bende dün oldum ondada hiç bişey çıkmadı.ama batu beyi aramadım henüz sonucu bana bildir demişti.3 ay sonra aşılama olursamda kesinlikle batu beye gelicem başka şehirde olmama rağmen.o kadar yardımcı oldularki başka yerden geliyoruz deyince tahlil sonuçlarını hemen çıkarttırdılar ve doktorla görüştürdüler tekrar muayene etmesine rağmen 150 tl ücretide almadılar.
canım eşinin sperm durumu ıyı ıse aşılama denemende fayda var,hiç değilse bı kez..çünkü çift taraflı gelişebilir yumurtaların..histeroskobini nerede oldun?zor muydu?benımde küçük bır miomum var..
bu arada hangı vıtamınlerı yazdı eşine..eşim aşılama ıstıyor ama ıkna edebılırsem 3-4 ay sonra bende tup düşünüyorum Batu beyde