- 22 Mart 2012
- 746
- 34
- 68
çok bikisel ilaç kullandım soğan suyu içtim incir kürü içtim arı sütü bal polen hayır çayı hayıtın macunu kullandım şimdi ise hapını içiyordum yeni bıraktım süt buharalrı yakı ne duyduysam yaptım ama nasip değilmiş işte .evet kemal beyle görüştüm en netten ahst sayfasına girdim orda forum doldurdum tel bırakmıştım aradıalr beni konuştum ama yüz yüze değil.
ıspartat çok iyi bi doktor varmış türkieyde 1 numaraymış bu doktor aslında ona gitmek istiyorum ama kalam olayı var işte ben diğer forma da üyeyim aktif olarak orda birisi yaptırdı eşinde sperm azlığı ve harketsizliği sorunu vardı 5 yıldır olmuyordu ısmartada o doktora gittiler mikroenjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yaptrdı tuttu şimdi hamile istersen sende araştır o doktoru.
ben de karışık bıtkı cayı ıcıyorum,ablamında bı ara adet duzensızlığı olmuştu ona faydalı olmuştu..adacayı,cıvanpercemı,aslanpencesı,hayıt tohumu..hergun bırını bı bardak ıcıyorum
Isparta dakı dokdorun adı ne bılıyor musun?benım oncekı doktorum Kemal beydı,bızımkıde mıkroenjeksıyondu canım,ben tekrar tup denersem ımcı yontemı olsun ıstıyorum,bu bızım ıcın daha ıyı,mıkroenjeksıyondan kat be kat daha fazla buyutulerek secılıyor spermler..bu da Memorıalde var bıldığım kadarıyla ve Batu beyden vazgecemem,eşim ve ben huzurluyuz onunla
Allah hayırlara vesıle etsın gıttığımız yerlerı,önemlı olan bu