• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya memorial hastanesi ve tüp bebek merkezi

çok bikisel ilaç kullandım soğan suyu içtim incir kürü içtim arı sütü bal polen hayır çayı hayıtın macunu kullandım şimdi ise hapını içiyordum yeni bıraktım süt buharalrı yakı ne duyduysam yaptım ama nasip değilmiş işte .evet kemal beyle görüştüm en netten ahst sayfasına girdim orda forum doldurdum tel bırakmıştım aradıalr beni konuştum ama yüz yüze değil.

ıspartat çok iyi bi doktor varmış türkieyde 1 numaraymış bu doktor aslında ona gitmek istiyorum ama kalam olayı var işte ben diğer forma da üyeyim aktif olarak orda birisi yaptırdı eşinde sperm azlığı ve harketsizliği sorunu vardı 5 yıldır olmuyordu ısmartada o doktora gittiler mikroenjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yaptrdı tuttu şimdi hamile istersen sende araştır o doktoru.

ben de karışık bıtkı cayı ıcıyorum,ablamında bı ara adet duzensızlığı olmuştu ona faydalı olmuştu..adacayı,cıvanpercemı,aslanpencesı,hayıt tohumu..hergun bırını bı bardak ıcıyorum
Isparta dakı dokdorun adı ne bılıyor musun?benım oncekı doktorum Kemal beydı,bızımkıde mıkroenjeksıyondu canım,ben tekrar tup denersem ımcı yontemı olsun ıstıyorum,bu bızım ıcın daha ıyı,mıkroenjeksıyondan kat be kat daha fazla buyutulerek secılıyor spermler..bu da Memorıalde var bıldığım kadarıyla ve Batu beyden vazgecemem,eşim ve ben huzurluyuz onunla
Allah hayırlara vesıle etsın gıttığımız yerlerı,önemlı olan bu

ben de karışık bıtkı cayı ıcıyorum,ablamında bı ara adet duzensızlığı olmuştu ona faydalı olmuştu..adacayı,cıvanpercemı,aslanpencesı,hayıt tohumu..hergun bırını bı bardak ıcıyorum
Isparta dakı dokdorun adı ne bılıyor musun?benım oncekı doktorum Kemal beydı,bızımkıde mıkroenjeksıyondu canım,ben tekrar tup denersem ımcı yontemı olsun ıstıyorum,bu bızım ıcın daha ıyı,mıkroenjeksıyondan kat be kat daha fazla buyutulerek secılıyor spermler..bu da Memorıalde var bıldığım kadarıyla ve Batu beyden vazgecemem,eşim ve ben huzurluyuz onunla
Allah hayırlara vesıle etsın gıttığımız yerlerı,önemlı olan bu

anladım canım o yöntemi hiç duymmaıştım o yönetmide sorayı m görüşmeye gititğimde doktora bize olabilirmi diye .ıspartada ki dokroun adı yanlış hatırlamdıysm hakan kaya dı adı. doktor hastane çok önmeli tüp bebkte en iyisini bulmak gerekiyor sen ne zman yaptıracaksın tüp beeği

anladım canım o yöntemi hiç duymmaıştım o yönetmide sorayı m görüşmeye gititğimde doktora bize olabilirmi diye .ıspartada ki dokroun adı yanlış hatırlamdıysm hakan kaya dı adı. doktor hastane çok önmeli tüp bebkte en iyisini bulmak gerekiyor sen ne zman yaptıracaksın tüp beeği

ımcı yöntemını bı bak netten..bılgı sahıbı olman ıyı olur..kanda pıhtılaşma sorunun varmı yok mu ona da bı baktır,ben bu ke o testı de yaptırmayı dusunuyorum tedavıden once
bız aralıktan once falan yaptıramayız canım,eşım anca o zaman musaıt olur

ımcı yöntemını bı bak netten..bılgı sahıbı olman ıyı olur..kanda pıhtılaşma sorunun varmı yok mu ona da bı baktır,ben bu ke o testı de yaptırmayı dusunuyorum tedavıden once
bız aralıktan once falan yaptıramayız canım,eşım anca o zaman musaıt olur

evet araştıracam bu konuyu netten peki bu kan pıhtılaşamsına nasıl baktırsam nerde kadın doğummu yoka aşka bölümdemi yaplıyor .

evet araştıracam bu konuyu netten peki bu kan pıhtılaşamsına nasıl baktırsam nerde kadın doğummu yoka aşka bölümdemi yaplıyor .

yaşadığın yerde devlet hastanesıne bı sor,unıverste hastanesının hemotolojı bölümünde yapılıyor dıye duymuştum..sgk ne kadarını karşılar bılemıyorum
özelde de fıyatı bın lıradan fazladır sanırım,ama bu cok tahmını bır rakam, araştırman lazım

canım antalya gibi bir imkanın varken başka şehirlerde uğraşma.hakan kayaya 2 ay önce gittik.nasip işi kimi beğeniyo kimi beğenmiyor bende beğenmediğim için batu beye geldim onla tedavime devam edeceğim.bilgi olsun diye anlatayım hakan kayayı.çok yoğun daracık bir koridor ayakta bekliyosun bence tüp bebek bölümünün ayrı bir yerde olması rahatlık açısından memoriali o yönden beğendim.ben gittiğimde hakan kaya beni hiç dinlemedi heşiresi önceden bil.yazdı o da okudu yarım yamalak bi muayene normal dedi çıktı odadan konuşmuyo hiç.eşimin tahliline tekrar baktı bu arada spermi kendisi inceliyo.enfeksiyon var aşılama olmaz direk tüp bebek dedi.ilaçla tedavisi mümkün olduğu halde bize yok dedi ve daha biz odadan çıkmadan kendisi başka hastayı muayeneye gitti 2 tane muayene odası var yanyana.20 dk muayene ediyo diyen yalan söylüyo.bekleme odasına alıyo seni orda bekliyosun sıranın gelmesini bekliyosun muayene 2 dk.tahlillere bakmasıda 10 dk.
ondan memnun kalmayınca memoriale gittik 3 hafta önce batu bey bizi kapıda karşıladı sohbet etti.eşimin durumunu ilaçla düzelebileceğini ama bide bizim arkadaşlar incelesin spermi dedi ve enfeksiyon 0 çıktı.aşılama yapmadanda tüpe geçmeyeceğini söyledi.muayenemide yapıldı ve hiç ücret alınmadı.hastanede tahlile giderken senin yanında gelip ilgeliniyorlar özel sperm verme odası var.hakan kayanın hastanesinde bi yerde verip sonra elinde sperm kutusu milletin içinde gelip odasının önünde bekliyosun kapıyı açıp elinden alsınlar diye biz elimizde sperm kutusu 15 dk bekledik kapının önünde.bilmiyorum ama bunlar özel şeyler zaten sıkılarak çekinerek gidiyoruz.tanıdık birini görecez saklanıp duruyosun
baya uzun oldu ama 2 doktorada gitmiş biri olarak bilgilen diye yazdım.ama nasip kısmet işi Allah nerde nasip ederse

canım antalya gibi bir imkanın varken başka şehirlerde uğraşma.hakan kayaya 2 ay önce gittik.nasip işi kimi beğeniyo kimi beğenmiyor bende beğenmediğim için batu beye geldim onla tedavime devam edeceğim.bilgi olsun diye anlatayım hakan kayayı.çok yoğun daracık bir koridor ayakta bekliyosun bence tüp bebek bölümünün ayrı bir yerde olması rahatlık açısından memoriali o yönden beğendim.ben gittiğimde hakan kaya beni hiç dinlemedi heşiresi önceden bil.yazdı o da okudu yarım yamalak bi muayene normal dedi çıktı odadan konuşmuyo hiç.eşimin tahliline tekrar baktı bu arada spermi kendisi inceliyo.enfeksiyon var aşılama olmaz direk tüp bebek dedi.ilaçla tedavisi mümkün olduğu halde bize yok dedi ve daha biz odadan çıkmadan kendisi başka hastayı muayeneye gitti 2 tane muayene odası var yanyana.20 dk muayene ediyo diyen yalan söylüyo.bekleme odasına alıyo seni orda bekliyosun sıranın gelmesini bekliyosun muayene 2 dk.tahlillere bakmasıda 10 dk.
ondan memnun kalmayınca memoriale gittik 3 hafta önce batu bey bizi kapıda karşıladı sohbet etti.eşimin durumunu ilaçla düzelebileceğini ama bide bizim arkadaşlar incelesin spermi dedi ve enfeksiyon 0 çıktı.aşılama yapmadanda tüpe geçmeyeceğini söyledi.muayenemide yapıldı ve hiç ücret alınmadı.hastanede tahlile giderken senin yanında gelip ilgeliniyorlar özel sperm verme odası var.hakan kayanın hastanesinde bi yerde verip sonra elinde sperm kutusu milletin içinde gelip odasının önünde bekliyosun kapıyı açıp elinden alsınlar diye biz elimizde sperm kutusu 15 dk bekledik kapının önünde.bilmiyorum ama bunlar özel şeyler zaten sıkılarak çekinerek gidiyoruz.tanıdık birini görecez saklanıp duruyosun
baya uzun oldu ama 2 doktorada gitmiş biri olarak bilgilen diye yazdım.ama nasip kısmet işi Allah nerde nasip ederse

analdım canbım teşk ederim bilgi için evet hakan bey çok yoğunmuş kalabalık bi yermiş bende duymuştum zaten oaraya gitme ihtimalimde yok bende memeorila de yaptırmayı düşünüyorum batu beyi çok araştırdım herkes çok menumnu ama tüp bebek öncesi bişey denemk istiyorum burda bi köyde karın sarıorlarmış ebe kadın herkes hamöile kalıyor şoka girdim herksde bunu duyuyorum bende gitmiştim geçen sene bana seni rahmin eğri dedi bu doktorlar bilemez dedi ne yaparsan yap olmaz çocuğun deid düzletmde dedi öemsememiştim ama şimdi çok sık duyuyorum o kadına gidip hamile kalanalrı bende idecem bu ay bide buu deneyim çünki bende çok büyük sorun yk ilaçalada olsa yumrtam gelişiyor ama olmuyor işte doktorda dedi olması laım ama ede olmuyor ki dedi o yüzde aklm çok karışık .

analdım canbım teşk ederim bilgi için evet hakan bey çok yoğunmuş kalabalık bi yermiş bende duymuştum zaten oaraya gitme ihtimalimde yok bende memeorila de yaptırmayı düşünüyorum batu beyi çok araştırdım herkes çok menumnu ama tüp bebek öncesi bişey denemk istiyorum burda bi köyde karın sarıorlarmış ebe kadın herkes hamöile kalıyor şoka girdim herksde bunu duyuyorum bende gitmiştim geçen sene bana seni rahmin eğri dedi bu doktorlar bilemez dedi ne yaparsan yap olmaz çocuğun deid düzletmde dedi öemsememiştim ama şimdi çok sık duyuyorum o kadına gidip hamile kalanalrı bende idecem bu ay bide buu deneyim çünki bende çok büyük sorun yk ilaçalada olsa yumrtam gelişiyor ama olmuyor işte doktorda dedi olması laım ama ede olmuyor ki dedi o yüzde aklm çok karışık .

denememiş olmamak ıcın yaptırmıştım bende o karın sardırmayı :)

batu beyin hastaları hadi paylaşın tedavilerinizi bir sürü hastası var sadece okuyup geçmeyin ki başkalarınada bilgi olsun..ben aralıkda aşılama ile başlayacağım....

çokkkkk şükür gerek kalamdı kzıalr tüp bebeğe başlıyacağım ay kendiliğinden amile kaldımm çok şükürrr rabbime 9 haftalık hamileyim şimdi rabbim herkee nasip eder inşallah

çokkkkk şükür gerek kalamdı kzıalr tüp bebeğe başlıyacağım ay kendiliğinden amile kaldımm çok şükürrr rabbime 9 haftalık hamileyim şimdi rabbim herkee nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın ınşallah :) çok sevındım gercekten
bıze de dua et,darısı bıze ınşallah ;)
yaptıgın bışey var mıydı son zamanlar,karın sardırma dıyodun,denedın mı onu?

hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın ınşallah :) çok sevındım gercekten
bıze de dua et,darısı bıze ınşallah ;)
yaptıgın bışey var mıydı son zamanlar,karın sardırma dıyodun,denedın mı onu?

yok canım hiç bişey yapmadım sadece kilo verdim bide kilo veriyim diye madonoz kürü içtim hamile kalmışım bend eşoka girdim

yok canım hiç bişey yapmadım sadece kilo verdim bide kilo veriyim diye madonoz kürü içtim hamile kalmışım bend eşoka girdim

kilo engel dıyor ya bazı doktorlar,bır de görümcemın bı komşusu da maydanoz suyu ıctıkten sonra hamıle kaldım demıştı şidi anımsadım
o yada bu,işte Allah ızın verınce bırşeyer sebep oluyor değil mi,Allah tamamına erdırsın canım,ama artık maydanoz ve rokaya cok yaklaşma emı

kilo engel dıyor ya bazı doktorlar,bır de görümcemın bı komşusu da maydanoz suyu ıctıkten sonra hamıle kaldım demıştı şidi anımsadım
o yada bu,işte Allah ızın verınce bırşeyer sebep oluyor değil mi,Allah tamamına erdırsın canım,ama artık maydanoz ve rokaya cok yaklaşma emı

sağol canım inşllaah benim gibi isteyen mücadele eden herkese nasip olur vakti zmanı gelince allah naip edince bişeyler sebep oluyor iştre benim sebeplerim bnalr oldu doktorum en başta demişti bana kilo verse sen hamile kalırsın demişti haklısda çıktı

herkese selamlar.
bende batu beyde aralık ayında aşılama yaptırdım negatifti zaten hiç umudum yoktu.sonra mart ayında tüp bebek tedavisine başladık çok şükür ilk denemede hamile kaldım.hastane ve doktor olarak tavsiye ederim lab.olarakda çok iyi batu beyde ilgili.sıkıntılara gelince transferden sonra kan tahlilleriyle başladı süreç tel. arıyorum bilgi için doktorla zaten görüştürmüyolar hemşireyede denk gelirse yoksa bi 2-3 defa arayacaksın hemşire dönmüyor(hatice hemşire) hastayla konuşması ilgisi sıfır baştan savma cevaplar veriyor.daha cana yakın ilgili hemşire olması lazım bence orda onun dışında herşey iyi.8. hafta ara ilaç değiştirecez dediler aradım bebek tek mi ikiz mi kalp atışı duyuldumu hiç birini bile sormadılar

Benden size tavsiye arkadaslar, iki kes ustuste denedik Gelecek tup bebek merkezinde. Ilkinde esimin spermini yumurta toplamindan hemen sonra aldilar. Sperm analizi ne endrokronoloji tarafindan yapildi ne de bulunabildi sebebi. Sperm sayisi 1milyon dediler neyse yumurtalar grade A idiler. iki seferde de tutmadi. Dr.Mete ilk seferde tam bir avci taktikleriyle agzi guzel laf yapip sizi inandiriyor; saniyosunuz ki doktorunuz her seferinde sizi gorecek sorularinizi ilaclarinizi anlatacak vb. nerdee... avini yakalayip parayi aldimmi sadece biyoloji mezunu olup da hemsireligi ogrenen hemsireyim diyen uzun sacli hemsiresiyle(bu hemsire psikiyatrik ilaclar almaktadir, dusunun artik amniyon sentezindeki sizin aldiginiz riski bu travmatik tiplerle) neyse, ikincide olumsuz olunca,bir ogretmen olarak nedeni ne olabilir diye sorunca-- bilemiyoruzz oluyor isteye baglayip bir gizeme bogdular durumu... ta ki , diger bucakli doktordan mete hakkinda bazi seyleri ogreninceye kadar. Mete beyin labaratuar kosullari oldukca yetersizdir ve embriyologu da basarili degildir bize gore. 2.denemede 1 ay sperm dondurma icin 300 lira odedik megerse herifin ofisinde dondurmak icin gerekli labaratuar kosullari yokmus baska yere yolluyor yani hem oraya oduyor hem kendi komisyonunda aliyor bu para sizden cikiyor buda ikiii~~! kaldiki sayisiz yumurtalarimm toplandi ve kim bilir ne halt ettiler o yumurtalara , umuyorum ki Lefkosadaki tup bebek merkeziyle alisverisleri var, insanlarin hucrelerini satmiyorlardir!!!! VEEE onlardan sonra Amerikada isleme basladik ki , AAAA ne gorelim megerse esimin 3 hafta antibiyotik kullanmasi gerekiyormus spermde gorulen beyaz hucreler yuzunden.. beyaz hucreler enfeksiyon belirtisi. 3 hafta antibiyotk kullanimindan sonra sperm sayisi 25 milyona cikti ve cok saglikli. Ve 3. denememiz basariyla sonuclandi Amerikadaki doktorumuzla. Benden size tavsiye arkadaslar:: Bu adama gitmeyin... Adamin etik falan umrunda degil sizi para makinesi olarak goruyor.. diyelim 4 kez denediniz, her seferinde 15-20 yumurta ise 4 denemede toplam 70-80yumurtaniz toplansa(ki bir kadin 12 ayda yani 1 yilda toplam 12 yumurta yapar, ama siz bir yada iki yilda bu 4 tup bebek denemesiyle 7 yilinizi kaybettiniz ve MENAPOZA 7 YIL DAHA ERKEN GIRECEKSINIZ DEMEKTIR. BENDEN SIZE TAVSIYE ARKADASLAR, ANTALYADA BILDIGIM HERKESE SOYLUYORUM VE DEVAM DA EDECEGIM. ETIK OLMAYAN GOZU PARADAN BASKA BIRSEY GORMEYIP,HASTA SORULARINI GIZEME BAGLAYIP--YOK BILEMIYORUZ GENETIK OLABILIR GIBI GIZEMLERE BAGLAYAN BU GIBI DOKTORLARIN KOKU KAZINSIN UMUYORUM. BEN BELKI 2 DEFA DENEDIM AMA BENIM GIBI YUZLERCE KADIN HEM FIZIKSEL HEMDE DUYGUSAL OLARAK CIDDI YIPRANMALAR YASIYORLAR. baska doktorlara gidin,bu adamin burdaki hikayesini her tup bebek isteyen bayana anlatin .. kimsenin benim yasadiklarimi yasamasini istemem.. hem psikolojik hem fiziksel hemde maddi olarak yipranmaktan baska hicbir ise yaramiyor. buraya gidip de benim gibi cevapsiz birakilmis 3-4 deneme yapan 4 kisiyi tanidim etrafimdaki sorgulamalarla da.. hesap edin Antalyada benimle birlikte 5 kisinin ayni durumu yasamasi sanirim buyuk bir yuzdedir. Basit bir antibiotik tedavisi ile bebek sahibi olmaniz mumkun o hormonlari defalarca vucudunuza yukleme geregi duymadan hemde!!!!!!!

herkese selamlar.
bende batu beyde aralık ayında aşılama yaptırdım negatifti zaten hiç umudum yoktu.sonra mart ayında tüp bebek tedavisine başladık çok şükür ilk denemede hamile kaldım.hastane ve doktor olarak tavsiye ederim lab.olarakda çok iyi batu beyde ilgili.sıkıntılara gelince transferden sonra kan tahlilleriyle başladı süreç tel. arıyorum bilgi için doktorla zaten görüştürmüyolar hemşireyede denk gelirse yoksa bi 2-3 defa arayacaksın hemşire dönmüyor(hatice hemşire) hastayla konuşması ilgisi sıfır baştan savma cevaplar veriyor.daha cana yakın ilgili hemşire olması lazım bence orda onun dışında herşey iyi.8. hafta ara ilaç değiştirecez dediler aradım bebek tek mi ikiz mi kalp atışı duyuldumu hiç birini bile sormadılar

Merhaba ben de batu beye gıtmeyı düşünüyorum memeorial hastanesinde asılama ve tup bebek fıyatları nekadar

Back