Antalya civarında sessiz sakin tatil yeri

bu arada kendimi Adrasan da otel işletmecisi gibi hissettim; amma övmüşüm

olsun çok teşekkür ederim çok açıklayıcı anlattınız internette ekşide falan şu yorumu okuyunca elemiştim aslında kafamda ger.çi yazan kişi de türkçeyi kullanım açısından çok normal değil ama... ;

havası iyrenç pis leş gibi, denizi çok tuzlu, koca koca sinek böcekler var, hepi topu üç beş otel var hem pahalı hem leş gibi hiç hijyenik diiller, esnafı hem çomar hem kazıkçı. yolu zaten yol değil. sonuç olarak b.k gibi bi yer. gelmeyin olum

Çıralı' da önerebileceğiniz pansiyon var mı acaba bilen biri olarak

side- colakli dan memnun kaldim ben. Turist tabiki var Yaz mevsiminde turistlerin az oldugu söylenemez, ama biz ailece gittik kiz kardesim ve erkek kardesimle. sectigin otelede bagli bence...Cok sakin ve rahat gecmisti, Herkes bizim gibi ailesi ile gelmisti.

kekova gozlerden uzak antık bır sehırın kalıntıları arasında cam mavısı denızde yüzüp, tatılınızı yapıp, kafanızı dınleyebılecegınız bır yer üçağız köyü diyede geçer.

Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.
Side de cristal Palas var tam aradığınız yer .Biz çocukla çok rahat etmiştik.çocuklara uygun menü hazırlamışlardı bizim kuzu ordan istediğini Alıp yiyordu ve çocuklar için oyun havuzları ,parkları da mevcut.

Merhaba,

bir kaç hafta önce Didim de bir kaç aile tatil yaptık. Hepimiz çocukluyduk. Yaşlar 1,5 ile 3 arası. Tesis geçen sene açılmış. Aurum Spa Beach, Akbük. Çok beğendik, çok güzeldi her şey.. İnternetten bir bakmanızı öneririm, kocaman yemyeşil bir alan üzerine kurulu. Eğlence sevenler için ayrı mekanlar, sessiz sakinliği sevenler için ayrı mekanları mevcut. Biz çok uygun fiyata kaldık üstelik, şu an fiyatlar nasıl bilmiyorum. Tatil Sepetin den yaptık biz rezervasyonumuzu.

Ağustos ta gitmiştik ilk gittiğimizde 2 yaşında idi; ikinci de 3 hatta 1 yaşında iken de Cunda'ya gitmiştik

Ama o sıcak deniz istiyormuş; zira denize girdikten az sonra dişleri çarpıyor.

çıkarınnnn dondum diye bağırmaya başlıyor; kumu güzel oynuyor ama kendini ıslattırmıyor bile su soğuk diye; biz de güneye gidiyoruz artık

Bende arayış içerisindeyim.
3 bayan gideceğimiz için güvenlik açısından ve bazı şeyleri düşünmemek için herşey dahil bir otel istiyoruz ama yeşili bol sakin bir yer istiyoruz beğendiğim yerler çok pahalı yada sadece oda hizmete dahil nolur bana bir yer önerin ege akdeniz farketmez yediğim içitiğim içime sinsin temiz yeşili bol sakin olsun yeterli..

Beklenti ile alakalı; her gün çarşaf değişimi; odanın temizlenmesi vs istiyorsanız pek o şekilde değil

Siz temizle derseniz temizliyorlar; bir kaç günde bir bize temizlik yetiyor

Denizi tuzlu mu bilmiyorum; hiç bir girdiğim denizi içmedim

Pahalı olabilir; oda kahvaltı genel konsept ama yemek yenilecek yerler bizim yaşadığımız şehir ile yakın fiyata

İki yol var; biri gerçekten kötüymüş

Bir de hareketli değil; hani eşim gece oturup bira içecek yer bile yok; herkes kendi otelinin bahçesinde oturuyor diyor birine anlatırken

Beklenti öyle hareket vs olunca da karşılamıyor

Havası bence çok iyi, ormanın dibinde arada rüzgar çıkıyor fırtına gibi belki onu sevmemişlerdir ama klimasız kalınıyor Antalya gibi şehirde bence havası çok iyi yani

Sinek böcek biz çok rahatsız olmadık ama böcek sinek fobimiz yok; gelirse kovalarız olur biter yani açık büfenin yanında bir sinek gördüm diye o gece aç kalmam ben

Bir de şunu duymuştum bazı yerlerde sinek ya da arı gelmesin diye yemek hava kararınca veriliyormuş belki öyle bir şeyi kastetmişlerdir

Canım tatil villam diye bir site var orda kişi sayısına isteğe göre dışarıdan havuzu görünmeyen villalar var biz geçen sene gittik bu sene hamilelik olduğu için gidemedim güvenilir bi site resimde gördüğünle birebir bizde çocuklarla kafa dinlemeye gittik süper geçti

merhaba,Antalyalıyım ve her sene mutlaka biri kış biri yaz olmak üzere tatile gidiyoruz,bu nedenle bir çok yer denedim gördüm,size tavsiyelerim şunlar,eğer öyle dıstık dıstık bir tatil istemiyorsanız evet arkadaşlarınızın dediği gibi,adrasan,çıralı,olimpos öyle yerler,ben olimposu çok seviyorum,bayram sonrası yine gideceğiz mesela,sessiz sakin,deniz,güneş doğa hepsi bir arada,tahta evler var bungalov,mesela kaşa da gittim orası da sakin ama ben çok sevemedim orası da çok sakin geldi
alanya tarafını kesinlikle tercih etmeyin,belek tarafında oteller çok kaliteli ama sizin istediğiniz gibi değil,eğer çocukların olmadığı sakin bir otel önerin derseniz manavgat side de geçen sene tatil yaptığımız oteli tavsiye ederim,Commodore elite suites,bir araştırın bakın +18 konseptli,küçük çocuk yasak,çocuğunuz var mı bilmiyorum.yemekleri şahane,soft animasyon var,gündüz rahatsınız,odalar tertemiz ve personel güleryüzlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…