bu arada kendimi Adrasan da otel işletmecisi gibi hissettim; amma övmüşüm
Olimpos çok kalabalık oluyor genelde birde ben pansiyonlarını sevmemiştim gençler takılmak için gidiyor.Çıralı bence çok iyi tam kafa dinlemelik, Olimposun yanında. Çok güzeldi tekrar gitmek istiyorum ama eşimin kuzeni orada pansiyon işletiyor ücret falan almıyorlar bizden gidemiyorum o yüzden
Emek pansiyonu önerebilirim odaları falan güzel ama genelde daimi müşterileri oluyor yer bulabilir misiniz bilemiyorumÇıralı' da önerebileceğiniz pansiyon var mı acaba bilen biri olarak
Side de cristal Palas var tam aradığınız yer .Biz çocukla çok rahat etmiştik.çocuklara uygun menü hazırlamışlardı bizim kuzu ordan istediğini Alıp yiyordu ve çocuklar için oyun havuzları ,parkları da mevcut.Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.
Kendi deneyimlerime göre:
1. akbük'ün denizi soğuk. En azından bana öyle rast gelmiş de olabilir. ORada Holiday Resort'a gittik çok memnun kaldık 3 yıl önce. Genelde Türkler var ve hep çocuklu aile. Çocuklu aileler için ideal tek kelimeyle. Ama koyda olması nedeniyle deniz biraz soğuk olabilir.
2. Çeşme: inanılmaz pahalı. Hele Alaçatı. Pansiyonlar bile tek oda kahvaltı yok 2 yıl önce 250tl/kişi.
Büyük 2 otel var orada. Deniz el değmemiş, çok güzel ama plaj kültürü yok. İyi yerleri hep kiralamışlar ve pahalı. Girerken bir ton para veriyorsun bir de içeriye su dahi almıyorlar. Çantalara kadar bakıyorlar.
3. Didim bozuldu bence. Benim çocukluğumdaki Didim yok. Pansiyon tatili için hiç uygun değil. Halk plajlarında milyon sahne var.
4. Kuşadasını seviyorum ben. İmbat otel var deneyimlerimden. Tavsiye ederim.
ilk Ayvalık Sarmısaklı tatilimizi 11 aylıkken yapmıştık o zaman bile girmişti denize severek,şu an 33 aylık yine bayıla bayıla girdi diyebilirim ki haziranda gittik öyle çok sıcakta değildi. Benim Sarmısaklıyi tercih etme sebebim cidden temiz plaj ,temiz deniz ve temiz hava olması,çok nemli degil hava ,gece rahat uyuyorsunuz. Her ne kadar aktiviteli tatil olmasada kafa dinlemeli,bol bol yüzmeli,kumsalda yürümeli ve dinlenmeli bir tatil oluyor. Çocukla gidilmesi iyi oluyor bu anlamda. Havuz tercih etmediğim için birde tabiki zira havuza sokmadım henüz bu sene belki sitenin havuzuna sokarım ama 3 senedir kurtaricı oldu Sarmısaklı bize. Sezonunda giderseniz,genelde çocuklu aileler oluyor zaten belki daha hevesli olur denize girmeye diye düşünüyorum.
olsun çok teşekkür ederim çok açıklayıcı anlattınız internette ekşide falan şu yorumu okuyunca elemiştim aslında kafamda ger.çi yazan kişi de türkçeyi kullanım açısından çok normal değil ama... ;
havası iyrenç pis leş gibi, denizi çok tuzlu, koca koca sinek böcekler var, hepi topu üç beş otel var hem pahalı hem leş gibi hiç hijyenik diiller, esnafı hem çomar hem kazıkçı. yolu zaten yol değil. sonuç olarak b.k gibi bi yer. gelmeyin olum
Canım tatil villam diye bir site var orda kişi sayısına isteğe göre dışarıdan havuzu görünmeyen villalar var biz geçen sene gittik bu sene hamilelik olduğu için gidemedim güvenilir bi site resimde gördüğünle birebir bizde çocuklarla kafa dinlemeye gittik süper geçtiMerhaba arkadaşlar,
eşimle ilk kez tatile gideceğim Türkiye' de. Turisti, gece hayatı olmayan, plajı sakin denizi güzel dinlenebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? yoksa çok mu şey istiyorum
Hatta genellikle yaşlıların tercih ettiği yerler de olabilir. Amaç gürültüden uzak, tenha bir deniz tatili yapmak. çevremde hiç bilen yok buraya konu açmak istedim. yardımcı olursanız sevinirim. Araştırdığım kadarıyla Adrasan, Çıralı, Kaş gibi beldeleri önerdiler. buralarla ilgili fikri olan var mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum..
merhaba,Antalyalıyım ve her sene mutlaka biri kış biri yaz olmak üzere tatile gidiyoruz,bu nedenle bir çok yer denedim gördüm,size tavsiyelerim şunlar,eğer öyle dıstık dıstık bir tatil istemiyorsanız evet arkadaşlarınızın dediği gibi,adrasan,çıralı,olimpos öyle yerler,ben olimposu çok seviyorum,bayram sonrası yine gideceğiz mesela,sessiz sakin,deniz,güneş doğa hepsi bir arada,tahta evler var bungalov,mesela kaşa da gittim orası da sakin ama ben çok sevemedim orası da çok sakin geldiMerhaba arkadaşlar,
eşimle ilk kez tatile gideceğim Türkiye' de. Turisti, gece hayatı olmayan, plajı sakin denizi güzel dinlenebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? yoksa çok mu şey istiyorum
Hatta genellikle yaşlıların tercih ettiği yerler de olabilir. Amaç gürültüden uzak, tenha bir deniz tatili yapmak. çevremde hiç bilen yok buraya konu açmak istedim. yardımcı olursanız sevinirim. Araştırdığım kadarıyla Adrasan, Çıralı, Kaş gibi beldeleri önerdiler. buralarla ilgili fikri olan var mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum..