Antalya civarında sessiz sakin tatil yeri

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
Merhaba arkadaşlar,
eşimle ilk kez tatile gideceğim Türkiye' de. Turisti, gece hayatı olmayan, plajı sakin denizi güzel dinlenebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? yoksa çok mu şey istiyorum

Son düzenleme:
Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.

Sessiz sakin gürültüden uzak bir yer arıyorsanız kesinlikle adrasan. Ben çok memnun kalmıştım.

Başlığa Adrasan yazacaktım

siz konu içinde yazmışsınız

turist; animasyon gürültü vs yok...

Çocuk var ama plajda; o gürültüye dair değerlendirmenizi bilmem

Çok küçük bir koy da değil; kalacak yerler de var bayağı ama öyle beş yıldızlı otel modunda değil.

Adı otel olanların bir çoğu da pansiyon havasında..

olimpos tavsiye ederim fiyatları da çok uygun ağaç evlerde kalıyorsunuz sahili çok güzel sessiz sakin olur genelde öneri olarak türkmen ağaç evlerini verebilirim

antalyada bu mevsimde turisti olmayan yer zor.
turistik yerlerde gece hayatına hitap eden müesseseler illaki olur gitmezsiniz olur biter.
biz alanya incekum tarafına gitmiştik. plajı güzeldi. kum ve derin değil en azından bizim otelin plajı öyleydi.
sedece zamanlamamız biraz yanlıştı ondan dolayı dalgalıydı ama normalde dalgasız olurmuş.

Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.

İpekciğim; biz geçen sene Adrasan'a gittik; oğlan 4 yaşında idi. bu sene başka yere gidelim dedik; olmaz Adrasan'a gideceğiz dedi.

Ama öyle sitelerde fotoları olan; havuzları kaydırakları vs olan bir yer değil

Bir bina var; odaları olan; bir bahçe; bahçede sedirli oturma yerleri var. Yemek ve kahvaltı bahçede; biz geçen sene yangından sonra gittik; buna rağmen yeşildi ki yan bina yanmıştı.

Akşam çocuklar bahçede oynuyor; adam internet sitesine bir kaç kaydırak vs resmi koymuş; çocuklu aileler o nedenle tercih etmiş ama aslında öyle çok oyuncak vs yok da özgürce koşturma var

Tavuk civciv vs var. Hamak vs ama özellikle o köşk dedikleri yerler öğlen sıcağında bile serin o nedenle yayılıyorsun iyi oluyor bir de akşam rüzgar çıkıyor kavrulmuyorsun; klima açmadan yaşanıyor yanii

Önünden küçük bir yol geçiyor; sonrası kumsal

Antalya da sessiz sakin yer zor. Sessizliği bile gürültülü bence. Artık aydın didim akbük kuşadası. Ne bileyim muğla ilçeleri dikkatimi çekiyor. Bence o tarafları düşünün. Hem didim akbük taraflarında deniz de çok güzel

Kaş ı da sormuşsunuz; orası da sessiz sakin; küçük bir caddesi vardı 5 yıl önce gittiğimizde herkes bir turlar otele dönerdi

Ama orda plaj sıkıntılı denize sıfır otelde merdiven ile denize iniyorsun; altı uçurum gibi vs vs

iş dolayısıyla o taraflarda olmak zorundayız daha önce hiç antalyaya gitmedim hep ege didim kuşadası taraflarında kaldım ama oralar da çok kalabalık

çocuk olabilir sorun yok. sadece plajlar tıklım tıklım oluyor ya oturacak yer olmuyor tatil burnundan geliyor onu sevmiyorum. pansiyon da olur bizim için . peki denizi nasıl kum mu taşlık mı

Nedense ben büyük otel olmayınca darılıyorum. Beni 4 bir yandan boğuyorlar sanki. Anlatamam sana.
Geniş ferah olmalı.
havuzu falan dar sıkış sıkış olunca bunalıyorum ben.
Tatil köyü gibi yerler tarzım değil benim. Ege'de oteller dolmuş benim izin durumlarım net olmadığı için rezervasyon yaptıramadık, o yüzden Akdeniz'e bakıyorum ben de.

cocuk dostu bir otel var ama almanlara yonelik tek bildigim, yani isinize yarar mi bilmiyorum. robinson nobilis belek. cocuklar icin cok etkinlik var ama almanca hep. birde arkadas sessiz sakin demis turisti olmayan zor bence, o zaman gunluk villalardan kiralamali, anca oyle sessiz sakin olur havuzlu bi tatil villasi. ayrica bodrum turk bukunde de sakin oteller var

Cocukluysaniz Kaş i onermem degilseniz muhtesem.
adrasan tam aile yeri, olimpos daha genc mekani.
antalyada değil ama mugla dalyan cok sakindir.
bodrum bitez de oyle.
Kemerde bazi oteller de sessiz sakin oluyor.

akdeniz'de herşey yabancıya endeksli yaniaslında her yerde öyle. Aynı parayı veriyoruz belki daha çok ama nedense yabancı bizim memlekette pek bir kıymetli olur. Kararsızım ben de. Kuşadasında falan güzel bir yer bulsam da gitsem. Akdeniz çok hareketli gerçekten.

Kendi deneyimlerime göre:
1. akbük'ün denizi soğuk. En azından bana öyle rast gelmiş de olabilir. ORada Holiday Resort'a gittik çok memnun kaldık 3 yıl önce. Genelde Türkler var ve hep çocuklu aile. Çocuklu aileler için ideal tek kelimeyle. Ama koyda olması nedeniyle deniz biraz soğuk olabilir.
2. Çeşme: inanılmaz pahalı. Hele Alaçatı. Pansiyonlar bile tek oda kahvaltı yok 2 yıl önce 250tl/kişi.
Büyük 2 otel var orada. Deniz el değmemiş, çok güzel ama plaj kültürü yok. İyi yerleri hep kiralamışlar ve pahalı. Girerken bir ton para veriyorsun bir de içeriye su dahi almıyorlar. Çantalara kadar bakıyorlar.
3. Didim bozuldu bence. Benim çocukluğumdaki Didim yok. Pansiyon tatili için hiç uygun değil. Halk plajlarında milyon sahne var.
4. Kuşadasını seviyorum ben. İmbat otel var deneyimlerimden. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…