Antalya civarında sessiz sakin tatil yeri

[QUOenIpek, post: 41702369, member: 180514"]akdeniz'de herşey yabancıya endeksli yaniaslında her yerde öyle. Aynı parayı veriyoruz belki daha çok ama nedense yabancı bizim memlekette pek bir kıymetli olur. Kararsızım ben de. Kuşadasında falan güzel bir yer bulsam da gitsem. Akdeniz çok hareketli gerçekten.[/QUOTE]
Biz geçen sene kuştur cluba gitmiştik kuşadasında. Güzeldi ben sevdim. Çocuk varsa eğer kızım da çok sevmişti
Çocuk dostu sayılır yani

Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.
ipekcim merhaba..ege tarafında alaçatıda çocuk dostu oteller var butik otel..yani öyle büyük 3.000 kişilik oteller çok ama daha sakin diyorsan alaçatı güzel..bir de alanya incekum harika..biz de orayı düşünüyoruz..saihli süper,denizi süper,çocuklara ço uygun.

Nedense Alaçatı'da sörf yapmıyorsan gereksiz gelmişti bana. Biz 2 yıl önce gittik oraya. İnanılmaz pahalı. O parayla daha iyi bir tatil yapılabilir bence. Ama denizi çok güzel. Eski Didim'in denizi gibi.
Merhaba bu arada Q

Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.

Sueno sideye bak istersen. Cocukla gitmedik biz ama bir sürü cocuk vardi ve evet orasi daha cocuklu aile oteliydi.

Konu sahibi, antalyada mutlaka turist olur. Balikesir falan dusunseniz.

evet pahalı ipek ne yazık ki.bir de çocuk olunca devamlı birşeyler alınıyor..içecek,dondurma mısır vss...
bak burayı düşünüyorzu..o sahil şeridinde çok otel var hepsi hoşuma gitti,bak istersen i,fiyatlar da makul..
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Yalihan_Una_Hotel.aspx
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Adin_Beach_Hotel.aspx?&RT=5
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Incekum_Beach_Resort.aspx

çocuksuz çift için kaş kalkan harika..neden çocuksuz diyorum çünkü kumsal yok..
inanılmaz sakin huzurlu bir yer..deniz falan harika.küçük oteller var...zaten büyük koylar değil.

Sueno sideye bak istersen. Cocukla gitmedik biz ama bir sürü cocuk vardi ve evet orasi daha cocuklu aile oteliydi.

Konu sahibi, antalyada mutlaka turist olur. Balikesir falan dusunseniz.
şimdi baktım da otel muhteşem ötesiymiş. Cidden çok güzel. Amaaa Jolly turda 342TL gece kişi başı olarak geçiyor. Bence fazla bir rakam 2 kişi 700 TL 1 gecede.

Cocukluysaniz Kaş i onermem degilseniz muhtesem.
adrasan tam aile yeri, olimpos daha genc mekani.
antalyada değil ama mugla dalyan cok sakindir.
bodrum bitez de oyle.
Kemerde bazi oteller de sessiz sakin oluyor.

çocuklu değilim yeni evliyim. Kaş'ta önereceğiniz otel var mı peki havuzlu falan olmasına gerek yok kullanmayacağım çünkü havuz sevmiyorum

hepsi birbirinden güzel bunların Q.
not aldım ben Jolly den bakıcam bunlara.

hepsi birbirinden güzel bunların Q.
not aldım ben Jolly den bakıcam bunlara.
ipek sahil şeridinde bi sürü otel var..bunlar birkaçı sadece..sahiş şeridi çok güzel buranın..
ayrıca ben de merak ettim neden jolly diye:):)booking ve tatilseptinde çok indirimli oluyor..

Cidden merakimdan soruyorum niye illa jolly? :)
Bookingden yaptiriyorum ben % 25 civari fiyat farki oluyor genelde.
Valla isim vermek doğru değil aslında ama normalde ben ETS den yaptırıyorum evime yakın olduğu için. Ancak ETS de seçenekler daha az ve baktım beğendiğim bir şey çıkmadı. Jolly ile biz şirket olarak çalışıyoruz. Oradaki arkadaşlar olabilidiğince yardımcı oluyor sağolsunlar. O bakımdan.. Bir de alternatifi daha fazla.

ipek sahil şeridinde bi sürü otel var..bunlar birkaçı sadece..sahiş şeridi çok güzel buranın..
ayrıca ben de merak ettim neden jolly diye:):)booking ve tatilseptinde çok indirimli oluyor..
Ben güvenmiyorum onlara. Acenteye gidip elime evrak almam lazım Q.
Hiç denemedim tatil sepetinden falan. Fiyatları da baya uygunmuş gerçekten.

çocuklu değilim yeni evliyim. Kaş'ta önereceğiniz otel var mı peki havuzlu falan olmasına gerek yok kullanmayacağım çünkü havuz sevmiyorum

Villa tamara ya da lukka hotel i tavsiye ederim. Daha uygun olsun derseniz Kaş maki otel cok temiz ve sorunsuzdur fiyatlari da uygundu.

Ben güvenmiyorum onlara. Acenteye gidip elime evrak almam lazım Q.
Hiç denemedim tatil sepetinden falan. Fiyatları da baya uygunmuş gerçekten.
orası da acente vasıtasıyla yapıyor aslında..ayrıca eline evrak veriyor:):)mail atıyor evrakları,çıktı al git..
booking zaten süperdir her zaman,kimsenşn sorun yaşadığını görmedim bu güne kadar..

Bilmem ki.. hani otele gidince seni karşılıyor yetkili acente. stajyer çocuk tatil boyunca seni rahat bırakmıyor. Bin türlü kaprisini de çekiyor ya. en azından sorun olunca canlı bir şahıs bulabiliyorsun.

Bilmem ki.. hani otele gidince seni karşılıyor yetkili acente. stajyer çocuk tatil boyunca seni rahat bırakmıyor. Bin türlü kaprisini de çekiyor ya. en azından sorun olunca canlı bir şahıs bulabiliyorsun.
biz bodruma gittik bu tatilsepetinden alıp..orda duru turizm karşıladı bizi..telefonunu falan da verdi..:)

çocuk olabilir sorun yok. sadece plajlar tıklım tıklım oluyor ya oturacak yer olmuyor tatil burnundan geliyor onu sevmiyorum. pansiyon da olur bizim için . peki denizi nasıl kum mu taşlık mı

Kum denizi

biz yıllar önce gittiğimizde daha güzel bir kum vardı

Geçen sene azıcık küçük taşlar vardı kıyıya yakın ama

Öyle küçük çakıllar vs değil içi de kum

Çocuk çok bu nedenle

Oturacak yer sıkıntısı yok ama biz geçen sene ramazan da gitmiştik

Bu sene bayramdan sonra gideceğiz

Geçen sene bir de yangın çıktığı için talep düşüktü galiba

Hemen denize sıfır bir otelde kalmıştık

adı kaş otel; hotel vs gibi bir şeydi

Otelin denize girme yerine dışarıdan da geliniyor ama şezlong vs sıkıntı değil

denize merdiven ile iniliyor

Odan da ön cephede ise balkonu da denize sıfır

Karşıda da Meis adası, ye iç otur

Bir de küçük yer dolaşıp da yer bulunabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…