ipekcim merhaba..ege tarafında alaçatıda çocuk dostu oteller var butik otel..yani öyle büyük 3.000 kişilik oteller çok ama daha sakin diyorsan alaçatı güzel..bir de alanya incekum harika..biz de orayı düşünüyoruz..saihli süper,denizi süper,çocuklara ço uygun.Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.
Nedense Alaçatı'da sörf yapmıyorsan gereksiz gelmişti bana. Biz 2 yıl önce gittik oraya. İnanılmaz pahalı. O parayla daha iyi bir tatil yapılabilir bence. Ama denizi çok güzel. Eski Didim'in denizi gibi.ipekcim merhaba..ege tarafında alaçatıda çocuk dostu oteller var butik otel..yani öyle büyük 3.000 kişilik oteller çok ama daha sakin diyorsan alaçatı güzel..bir de alanya incekum harika..biz de orayı düşünüyoruz..saihli süper,denizi süper,çocuklara ço uygun.
Ben de arıyorum güzel çocuk dostu bir otel. Gidip de memnun kalan varsa otel ismi de verirse daha faydalı olur.
evet pahalı ipek ne yazık ki.bir de çocuk olunca devamlı birşeyler alınıyor..içecek,dondurma mısır vss...Nedense Alaçatı'da sörf yapmıyorsan gereksiz gelmişti bana. Biz 2 yıl önce gittik oraya. İnanılmaz pahalı. O parayla daha iyi bir tatil yapılabilir bence. Ama denizi çok güzel. Eski Didim'in denizi gibi.
Merhaba bu arada Q
şimdi baktım da otel muhteşem ötesiymiş. Cidden çok güzel. Amaaa Jolly turda 342TL gece kişi başı olarak geçiyor. Bence fazla bir rakam 2 kişi 700 TL 1 gecede.Sueno sideye bak istersen. Cocukla gitmedik biz ama bir sürü cocuk vardi ve evet orasi daha cocuklu aile oteliydi.
Konu sahibi, antalyada mutlaka turist olur. Balikesir falan dusunseniz.
Cocukluysaniz Kaş i onermem degilseniz muhtesem.
adrasan tam aile yeri, olimpos daha genc mekani.
antalyada değil ama mugla dalyan cok sakindir.
bodrum bitez de oyle.
Kemerde bazi oteller de sessiz sakin oluyor.
hepsi birbirinden güzel bunların Q.evet pahalı ipek ne yazık ki.bir de çocuk olunca devamlı birşeyler alınıyor..içecek,dondurma mısır vss...
bak burayı düşünüyorzu..o sahil şeridinde çok otel var hepsi hoşuma gitti,bak istersen i,fiyatlar da makul..
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Yalihan_Una_Hotel.aspx
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Adin_Beach_Hotel.aspx?&RT=5
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Incekum_Beach_Resort.aspx
hepsi birbirinden güzel bunların Q.
not aldım ben Jolly den bakıcam bunlara.
www.tatilsepeti.com dan girip bakın..ben ordan alıyorum tatilimi..diğer acentalar vasıtasıyla satıyor..ya da www.booking.com da fiyatlar çok iyi olur.ve tüm oteller var..çocuklu değilim yeni evliyim. Kaş'ta önereceğiniz otel var mı peki havuzlu falan olmasına gerek yok kullanmayacağım çünkü havuz sevmiyorum
ipek sahil şeridinde bi sürü otel var..bunlar birkaçı sadece..sahiş şeridi çok güzel buranın..hepsi birbirinden güzel bunların Q.
not aldım ben Jolly den bakıcam bunlara.
Valla isim vermek doğru değil aslında ama normalde ben ETS den yaptırıyorum evime yakın olduğu için. Ancak ETS de seçenekler daha az ve baktım beğendiğim bir şey çıkmadı. Jolly ile biz şirket olarak çalışıyoruz. Oradaki arkadaşlar olabilidiğince yardımcı oluyor sağolsunlar. O bakımdan.. Bir de alternatifi daha fazla.Cidden merakimdan soruyorum niye illa jolly? :)
Bookingden yaptiriyorum ben % 25 civari fiyat farki oluyor genelde.
Ben güvenmiyorum onlara. Acenteye gidip elime evrak almam lazım Q.ipek sahil şeridinde bi sürü otel var..bunlar birkaçı sadece..sahiş şeridi çok güzel buranın..
ayrıca ben de merak ettim neden jolly diye:):)booking ve tatilseptinde çok indirimli oluyor..
çocuklu değilim yeni evliyim. Kaş'ta önereceğiniz otel var mı peki havuzlu falan olmasına gerek yok kullanmayacağım çünkü havuz sevmiyorum
orası da acente vasıtasıyla yapıyor aslında..ayrıca eline evrak veriyor:):)mail atıyor evrakları,çıktı al git..Ben güvenmiyorum onlara. Acenteye gidip elime evrak almam lazım Q.
Hiç denemedim tatil sepetinden falan. Fiyatları da baya uygunmuş gerçekten.
Bilmem ki.. hani otele gidince seni karşılıyor yetkili acente. stajyer çocuk tatil boyunca seni rahat bırakmıyor. Bin türlü kaprisini de çekiyor ya. en azından sorun olunca canlı bir şahıs bulabiliyorsun.orası da acente vasıtasıyla yapıyor aslında..ayrıca eline evrak veriyor:):)mail atıyor evrakları,çıktı al git..
booking zaten süperdir her zaman,kimsenşn sorun yaşadığını görmedim bu güne kadar..
biz bodruma gittik bu tatilsepetinden alıp..orda duru turizm karşıladı bizi..telefonunu falan da verdi..:)Bilmem ki.. hani otele gidince seni karşılıyor yetkili acente. stajyer çocuk tatil boyunca seni rahat bırakmıyor. Bin türlü kaprisini de çekiyor ya. en azından sorun olunca canlı bir şahıs bulabiliyorsun.
çocuk olabilir sorun yok. sadece plajlar tıklım tıklım oluyor ya oturacak yer olmuyor tatil burnundan geliyor onu sevmiyorum. pansiyon da olur bizim için . peki denizi nasıl kum mu taşlık mı
çocuklu değilim yeni evliyim. Kaş'ta önereceğiniz otel var mı peki havuzlu falan olmasına gerek yok kullanmayacağım çünkü havuz sevmiyorum