Antalya///07

anlıyorum bu da girişimcilerin ayıbı olsun.umarım sektöründe iş bulabilirsin ama bildiğim kadarıyla sizin mesleğin önü açık.bende işlt fakültesi mezunuyum.antalya ya geldiğimden beri boşum iş bakıyorum.

Evet mesleğimiz çöpe atılcak bir meslek değil ama bizde de kendini geliştirmez bir şeyler üretemessen bi işe yaramıyor malesef benimde kızım dogunca herseyden koptum bir kac dönem eğitmenlik yaptım ama kızımız dogunca onu yetiştirmek buyutmek bana kaldı tabi herseyden fedakarlık yapmak zorunda kaldım. Cok sukur çalışmak zorunda değilim kendi isteğimizle işi bıraktık allah iş arayan herkese yardımcı olsun hele ki ihtiyacı olupta çalışmak zorunda olanlara.

evet seni anlayabiliyorum bebek olunca mecbursun.bende bi düzen oturtup öyle istedim bebek sahibi olmayı ama 5 yıl oldu çok erteledim .ertelenen sadece çocuk olmuyor anne olma şanşımı bile erteliyor olabilirim .ne mutlu sana ki bu kadar kutsal bişey için taviz vemişsin.bende şu an işsizim zaten ve iş olsada daha fazla beklemek istemiyorum.ne kadar çok şey vereblirsem çocuğuma o kadar tatmin olurum diye bir an evvel olsun diyorum.kadın olmak her zaman daha fazla vermeyi istiyor :içelim:

1012-016-22-1042.gif

evet seni anlayabiliyorum bebek olunca mecbursun.bende bi düzen oturtup öyle istedim bebek sahibi olmayı ama 5 yıl oldu çok erteledim .ertelenen sadece çocuk olmuyor anne olma şanşımı bile erteliyor olabilirim .ne mutlu sana ki bu kadar kutsal bişey için taviz vemişsin.bende şu an işsizim zaten ve iş olsada daha fazla beklemek istemiyorum.ne kadar çok şey vereblirsem çocuğuma o kadar tatmin olurum diye bir an evvel olsun diyorum.kadın olmak her zaman daha fazla vermeyi istiyor :içelim:
Evet canım eşimle beraber karar verdik dedik bizim için en güzel yatırım çocugumuz onu güzel bir geleceğe hazırlayabilmek dedik tabi bu işide ben üstüme alınca bana kaldı fedekarlık yapmak ama pişman değilim ve çocugum içinde elimden geleni yapıyorum tabi bu demek olmuyor ki hep böyle kalıcam hayır belli bir yaşa gelince işe başlamayı düşünüyorum. Senin hakkında da hayırlısı eğer bebek dusunuyorsan cokda erteleme derim seninde dediğin gibi herşey için gec kalınmasın artı yaş ilerledikçe cocugun zorlukları cekilmiyormuş öyle diyorlar.

mutlulukreçetem şuna bakkkkk opuyorumnanaktan

pa849_savannah_ruffled_baby_dress,_bloomers__hat_set_500.jpg

oyyyyyyyyyyyyyyyy yumosum benimmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz

tam isirmalik kurban olurum yaaaaa

Simdi bunun bezide vardir daha,yürürken o sucuk bacaklarini isirasim gelir.
bir sag bi sol yapar poposuyla etegin altindan da bezi görünüropuyorumnanaktan

yerim bunu yerim

Ama demetttttttttttttttttt:mymeka::mymeka:

bana gaz veriyorsun farkindamisin:CüvCüv::CüvCüv:

oyyyyyyyyyyyyyyyy yumosum benimmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz

tam isirmalik kurban olurum yaaaaa

Simdi bunun bezide vardir daha,yürürken o sucuk bacaklarini isirasim gelir.
bir sag bi sol yapar poposuyla etegin altindan da bezi görünüropuyorumnanaktan

yerim bunu yerim

Ama demetttttttttttttttttt:mymeka::mymeka:

bana gaz veriyorsun farkindamisin:CüvCüv::CüvCüv:

:jeyyar: doğursana bitaneeee :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hay allahm ya gülmekten öldürdün beni :roflol: :roflol: photoshop yapmış yaaakaydirigubbakcemile3 kocana göster bunu yarın hamile kalırsn :roflol: :roflol: bende yapcam ya süper olmş :)))))))))))))))

kafam epey bi güücük kalmiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3acele acele yaptim hemenkaydirigubbakcemile3

orda ciplak pozlarda var onlardan yapacagim:jeyyar::jeyyar:
onlari göstercem kocama:kedi: sonrada hamile kalcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X