anlıyorum bu da girişimcilerin ayıbı olsun.umarım sektöründe iş bulabilirsin ama bildiğim kadarıyla sizin mesleğin önü açık.bende işlt fakültesi mezunuyum.antalya ya geldiğimden beri boşum iş bakıyorum.
Evet mesleğimiz çöpe atılcak bir meslek değil ama bizde de kendini geliştirmez bir şeyler üretemessen bi işe yaramıyor malesef benimde kızım dogunca herseyden koptum bir kac dönem eğitmenlik yaptım ama kızımız dogunca onu yetiştirmek buyutmek bana kaldı tabi herseyden fedakarlık yapmak zorunda kaldım. Cok sukur çalışmak zorunda değilim kendi isteğimizle işi bıraktık allah iş arayan herkese yardımcı olsun hele ki ihtiyacı olupta çalışmak zorunda olanlara.
evet seni anlayabiliyorum bebek olunca mecbursun.bende bi düzen oturtup öyle istedim bebek sahibi olmayı ama 5 yıl oldu çok erteledim .ertelenen sadece çocuk olmuyor anne olma şanşımı bile erteliyor olabilirim .ne mutlu sana ki bu kadar kutsal bişey için taviz vemişsin.bende şu an işsizim zaten ve iş olsada daha fazla beklemek istemiyorum.ne kadar çok şey vereblirsem çocuğuma o kadar tatmin olurum diye bir an evvel olsun diyorum.kadın olmak her zaman daha fazla vermeyi istiyor :içelim: