• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

ewet dağçiçeğim bu olaydan sonra daha dikkatli olacam valla.Ayy hala gözümün önünden gitmiyor ya çok bariz gördüm ya.Makinamın şarjını doldurduk akşam.BakalımCADIARZU

dün akşam balkonda resmen gözlerimi kırpmadan baktım gökyüzüne.. :1shok:ama bişi yoktu.dün akşam çok nem vardı e hava kapalı gibiybi..
Tünaydın Antalya KK çıtırları

şey kem küm çıtırlamı...:utangac::kedi:

kandil.jpg

Selamün Aleyküm Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle.. Kandiliniz mübarek olsun..

Kandiliniiiiz mübarek olsuuun ey dostlaaaar..vereliniortak
Herşey gönlünüzce olsuuun..:Saruboceq:
Rabbim bu üç ayların yüzü suyu hürmetine,ne muradınız varsa versiiiiiin...:Saruboceq:

a.s.

tünaydın arkadaşlar

MÜBAREK REGAıP KANDıLıNıZ KUTLU OLSUN ETTıĞıNıZ BÜTÜN DUALARDA KABUL OLSUN (amin:Saruboceq:)

günaydınlar hayırlı cumalar gününüz güzel dualarınız kabul olsun

[COLOR="Blue"]Günaydın Antalya daki arkadaşlarım ve herkese Cumanız mübarek olsun
Ayy bugün rüyamda eşimin tayini çıkmış gidiyoruz:gitme: diyor
içim çok kötü oluyor gitmeyelim diyorum.:a015:Hiç dinlemiyor gitmek gerek diyor
Bir üzülüyorum bir üzülüyorum mafoldumbenanlatamam sonra rüyamda eşime diyorum ki
Ya bizim KK buluşmamız vardı ama ayın 4 de ben buluşmaya gideyim onları göreyim çok merak ediyorum arkadaşlarımı tanışmak istiyorum onlarla,:1hug:
ondan sonra gitsek olmazmı ya diyorum. Eşimde bir düşünelim öyle diyor.olmazsa sen git ben burda kalırım evi bozmayız 2 sene mecburi hizmet tamamlanınca gelirsin diyorum yok....
bir uyandım arkadaşlar rüya imiş :1shok:bilirsiniz öyle rüyadan uyanınca insan bir
oh der ya.
Eşimin müdür yardımcılığı sınavı yaklaştı ona girecek ondan mı nedir.:Saruboceq:
[/COLOR]

Selâm Antalya

Hayırlar olsun rüyan Destina, Güzel şeylere yor güzel çıksın. Ben senin adına güzel yorumladım ...Herşey gönlünce olacak

[COLOR="Blue"]Günaydın Antalya daki arkadaşlarım ve herkese Cumanız mübarek olsun
Ayy bugün rüyamda eşimin tayini çıkmış gidiyoruz:gitme: diyor
içim çok kötü oluyor gitmeyelim diyorum.:a015:Hiç dinlemiyor gitmek gerek diyor
Bir üzülüyorum bir üzülüyorum mafoldumbenanlatamam sonra rüyamda eşime diyorum ki
Ya bizim KK buluşmamız vardı ama ayın 4 de ben buluşmaya gideyim onları göreyim çok merak ediyorum arkadaşlarımı tanışmak istiyorum onlarla,:1hug:
ondan sonra gitsek olmazmı ya diyorum. Eşimde bir düşünelim öyle diyor.olmazsa sen git ben burda kalırım evi bozmayız 2 sene mecburi hizmet tamamlanınca gelirsin diyorum yok....
bir uyandım arkadaşlar rüya imiş :1shok:bilirsiniz öyle rüyadan uyanınca insan bir
oh der ya.
Eşimin müdür yardımcılığı sınavı yaklaştı ona girecek ondan mı nedir.:Saruboceq:
[/COLOR]

canım ruyan hayır olsun inş.
bu tür ruyaları biz yani eşim ve ben çokk görürüz. tain çıkar eşya taşı dağ bayır offf ne bileyim ,işimiz zor yani,,
destina tam olarak nerde oturuyorsun..:uhm:

Back