günaydınnnnnn antalyammm
Günaydın kamile a.s.
Günaydın Antalyaaaaaaaaaaaaaaa.:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnn antalyammm
ewet dağçiçeğim bu olaydan sonra daha dikkatli olacam valla.Ayy hala gözümün önünden gitmiyor ya çok bariz gördüm ya.Makinamın şarjını doldurduk akşam.BakalımCADIARZU
Tünaydın Antalya KK çıtırları
kızlaar buluşmayaa gidiyomusunuuuz?ben çok kararsızııım daha kimseyi tanımaya fırsat olmadıııı:sm_confused:
günaydın canımma.s.a.s.a.s.Günaydın kamile a.s.
Günaydın Antalyaaaaaaaaaaaaaaa.:sm_cool:
[COLOR="Blue"]Günaydın Antalya daki arkadaşlarım ve herkese Cumanız mübarek olsun
Ayy bugün rüyamda eşimin tayini çıkmış gidiyoruz:gitme: diyor
içim çok kötü oluyor gitmeyelim diyorum.:a015:Hiç dinlemiyor gitmek gerek diyor
Bir üzülüyorum bir üzülüyorum mafoldumbenanlatamam sonra rüyamda eşime diyorum ki
Ya bizim KK buluşmamız vardı ama ayın 4 de ben buluşmaya gideyim onları göreyim çok merak ediyorum arkadaşlarımı tanışmak istiyorum onlarla,:1hug:
ondan sonra gitsek olmazmı ya diyorum. Eşimde bir düşünelim öyle diyor.olmazsa sen git ben burda kalırım evi bozmayız 2 sene mecburi hizmet tamamlanınca gelirsin diyorum yok....
bir uyandım arkadaşlar rüya imiş :1shok:bilirsiniz öyle rüyadan uyanınca insan bir
oh der ya.
Eşimin müdür yardımcılığı sınavı yaklaştı ona girecek ondan mı nedir.:Saruboceq:[/COLOR]