Abla okusam ne olacak imkanı yok çalışamam . İmkanı yok. Çünkü ailemin herşeyi danıştığı bi aile var. Onlar ne dese o olur . İlk basta onlar istemezCanim sevgiline çok anlatma, erkekler böyle şeyleri dinlemeyi çok sevmez. Bi de sakın mutluluğunu bir erkeğe bağlama, gizliden açık öğretimden bi şeyler okuyamaz mısın?
Canim ben şu an için düşünmüyorum sadece farz et ki evlendin kocan da kötü çıktı, sen bu anneyle geri de dönemezsin. O zaman lazım olur işte, boşanırsan dönme dediklerinde bi iş bulur düzen kurarsın kendince, şimdi bile onlara muhtaç olduğun için böylesin, bi işin olsa çekip giderdin bi yerlerde yeni düzen kurardın kendine.Abla okusam ne olacak imkanı yok çalışamam . İmkanı yok. Çünkü ailemin her şeyi danıştığı bi aile var. Onlar ne dese o olur . İlk basta onlar istemez
Evet doğru . Kaybedince de ben suçlu olacağım biliyorum. Sence oturup da kaybettim der mi abla ya.
Canım ben de bir anneyim ve annenin sana neden böyle davrandığını bilmiyorum anlayamıyorum inan çok üzüldüm. Ama seni sevmediğini düşünme sakın bir anne evladını nasıl sevmez ? Kendiyle ilgili problemleri var belki sorun sen değilsin ama annen problemli bir insan anlattığına göre. Böyle insanlar laftan da anlamazlar. He he deyip geçicen söylediklerini hiiçç kafana takmıcan. Biliyorum çok zor ama ona cevap versen de konuşsan da anlamayacak belli.. En azından münakaşaya girip daha çok üzülme. Ben de çok korkarım anne hakkından. Ne olursa olsun anne kalbini kırma amaaa kendini de üzdürme. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Güzel günler gör inşallah..Benimle aynı desene. Abla çok sıkıntım var annemle de napiyim hepsini yazamam.
Niye yapar abla bi anne? Bilinç altıma öyle bir işliyor ki anne olunca anlarsın. Bende kendi kendime diyorum bende annem gibi mi olacağım diye. Annelik sadece böyle mi yapılır diyorum.
Malesef öyle bir dünyam yok. Eski konularımı okursan anlarsın demek istedigimi. Laf söyleyemiyorum zaten. Soyletmiyorda. Susunca daha cok çıldırıyor gibi. Ne yapsam bilemedim . Her gün 16 saat yüz yuzeyizAnneniniz size karşı niye böyle sert tavırlı anlamadım
Yapısı böyle herhalde ama insan evladını niye kendinden bu kadar soğutur ki ?
Bir şey yapmayın derim. Konuşmanızında faydası olmaz laftan anlayacak birine benzemiyor
Ayrı eve çıkma yada uzak kalma gibi bir şansınız varsa deneyin özletin kendinizi kıymetinizi anlar belki
Gözünü severim zaten kafam bi milyon.Herkese sor evet ama asla herkeze sorma
Oku da gel güzelim benim. Aynı yorumda kalabilecek misin.aaaay gece gece cok uzun yazmıssın baslıga yorm: evet susmalı.
Peki kulağım duya duya beni babama anlatırsa ne yapayım abla. Bugün aksam annem ağlayarak sinirlenerek hakaretler yağdırdı arkamdan. Sevgilim hakkında. Elim titredi başım döndü. Kapının dibine çöktüm. Bekledim.Kendi doğurdukları kızlarını düşman belleyip olanca eziyeti yapan annelerin ayağının altında da bir cennet var mı acaba gerçekten...
Polemiğe girme canım, he hı de geç, takma hiçbir dediğini
Enteresan değil. Kadın kimyası.Annen her lafa cevap veriyo.... enteresan....
Allah rahmet eylesin . Annen nasıl biriydi . ?Sikayet etmek yerine varliklarina dua et otur yerine. yaptiklarini anlatacaksan hic yapma. keske benim annemde hayatta olsaydi neler vermezdim.
Ya vardığim yerde burdan beterse?Maalesef bu cehennem o evden çıkıp gitmedikçe bitmeyecek
Allah o günlere düşürmesin tabi.Canim ben şu an için düşünmüyorum sadece farz et ki evlendin kocan da kötü çıktı, sen bu anneyle geri de dönemezsin. O zaman lazım olur işte, boşanırsan dönme dediklerinde bi iş bulur düzen kurarsın kendince, şimdi bile onlara muhtaç olduğun için böylesin, bi işin olsa çekip giderdin bi yerlerde yeni düzen kurardın kendine.
İnşallah abla. Bilmiyorum inşllah yaşatmam.Canım ben de bir anneyim ve annenin sana neden böyle davrandığını bilmiyorum anlayamıyorum inan çok üzüldüm. Ama seni sevmediğini düşünme sakın bir anne evladını nasıl sevmez ? Kendiyle ilgili problemleri var belki sorun sen değilsin ama annen problemli bir insan anlattığına göre. Böyle insanlar laftan da anlamazlar. He he deyip geçicen söylediklerini hiiçç kafana takmıcan. Biliyorum çok zor ama ona cevap versen de konuşsan da anlamayacak belli.. En azından münakaşaya girip daha çok üzülme. Ben de çok korkarım anne hakkından. Ne olursa olsun anne kalbini kırma amaaa kendini de üzdürme. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Güzel günler gör inşallah..
Ve bence sen bunları yaşadığın için evlatlarına yaşatmazsın diye düşünüyorum.
Sabredeceğim inşallah. Rabbim gönlüme göre versin.Allah annenin-babanında hayırlısını versin. Herkeste fedakar, vefakar anne varken insanın ilgisiz, bencil, düşman gibi bir annesi olması en büyük ezikliği yaşatır. Ver cevabını diyeceğim ama daha da çirkinleşecek
Anne kutsaldır...evet yeri geldi mi sinir kat sayım artıyor ve bende bağırıyorum.ama içimde yaSadigim pismanlik offf utanıyorum kendimden... sende anne olacaksın vee evladın bin katını yapıcak sana...Enteresan değil. Kadın kimyası.
annemin çenesinde motor var.
Son kelimene dumur oldum. Neden yapacak peki?Anne kutsaldır...evet yeri geldi mi sinir kat sayım artıyor ve bende bağırıyorum.ama içimde yaSadigim pismanlik offf utanıyorum kendimden... sende anne olacaksın vee evladın bin katını yapıcak sana...
Ne ekersen onu bicersin .....anneni şikayet edince ne oldu mesela..Son kelimene dumur oldum. Neden yapacak peki?