Anneye Karşı susmalı mı ? Herkeze soruyorum.

Canim sevgiline çok anlatma, erkekler böyle şeyleri dinlemeyi çok sevmez. Bi de sakın mutluluğunu bir erkeğe bağlama, gizliden açık öğretimden bi şeyler okuyamaz mısın?
Abla okusam ne olacak imkanı yok çalışamam . İmkanı yok. Çünkü ailemin herşeyi danıştığı bi aile var. Onlar ne dese o olur . İlk basta onlar istemez

Abla okusam ne olacak imkanı yok çalışamam . İmkanı yok. Çünkü ailemin her şeyi danıştığı bi aile var. Onlar ne dese o olur . İlk basta onlar istemez
Canim ben şu an için düşünmüyorum sadece farz et ki evlendin kocan da kötü çıktı, sen bu anneyle geri de dönemezsin. O zaman lazım olur işte, boşanırsan dönme dediklerinde bi iş bulur düzen kurarsın kendince, şimdi bile onlara muhtaç olduğun için böylesin, bi işin olsa çekip giderdin bi yerlerde yeni düzen kurardın kendine.

Annen biraz agresif sanki.. suan menopoz doneminde mi? benim annem de ben 14 15 yaslarindayken cok sinirliydi iyi hatirliyorum.hep rencide ederdi beni :) hic anlasamazdik.biraz zaman gecince daha iyi olmaya basladi her sey. simdi ise cok cok iyiyiz arkadas gibiyiz. bence sen ne olursa olsun annene karsi gelme. anne hakki odenmez sonucta.ve sen sabrederek Allah rizasini kazanmis olacaksin belki de.annene sarilip cok uzuldugunu soylesen? darildigini kirildigini ve agladigini annene soylesen guzel bi uslupla? bence o zaman bi nebze de olsa degisir sonucta anne o. Allah yoklugunu gostermesin

Buna kuşak çatışması diyorlar onun zamanıyla senin zamanın farklı ,o hayatın acımasız yönleriyle yüzyüze geldiğinden mizacıda o yönden acımasız gelişmiş asla değiştiremezsin idare et nasılsa 5-6 yıl içinde evlenip gideceksin sen çocuklarına daha yumuşak ve anlayışlı ol , kendinide bu konuda üzme bazı şeyleride oluruna bırak , hayatın iyi yönlerine odaklan ve sahip olduklarına şükret
Evet doğru . Kaybedince de ben suçlu olacağım biliyorum. Sence oturup da kaybettim der mi abla ya.

Canım ben de bir anneyim ve annenin sana neden böyle davrandığını bilmiyorum anlayamıyorum inan çok üzüldüm. Ama seni sevmediğini düşünme sakın bir anne evladını nasıl sevmez ? Kendiyle ilgili problemleri var belki sorun sen değilsin ama annen problemli bir insan anlattığına göre. Böyle insanlar laftan da anlamazlar. He he deyip geçicen söylediklerini hiiçç kafana takmıcan. Biliyorum çok zor ama ona cevap versen de konuşsan da anlamayacak belli.. En azından münakaşaya girip daha çok üzülme. Ben de çok korkarım anne hakkından. Ne olursa olsun anne kalbini kırma amaaa kendini de üzdürme. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Güzel günler gör inşallah..
Ve bence sen bunları yaşadığın için evlatlarına yaşatmazsın diye düşünüyorum.

Malesef öyle bir dünyam yok. Eski konularımı okursan anlarsın demek istedigimi. Laf söyleyemiyorum zaten. Soyletmiyorda. Susunca daha cok çıldırıyor gibi. Ne yapsam bilemedim . Her gün 16 saat yüz yuzeyiz

Kendi doğurdukları kızlarını düşman belleyip olanca eziyeti yapan annelerin ayağının altında da bir cennet var mı acaba gerçekten...

Polemiğe girme canım, he hı de geç, takma hiçbir dediğini
Peki kulağım duya duya beni babama anlatırsa ne yapayım abla. Bugün aksam annem ağlayarak sinirlenerek hakaretler yağdırdı arkamdan. Sevgilim hakkında. Elim titredi başım döndü. Kapının dibine çöktüm. Bekledim.
Yine diyorum bir kadın isterse erkeğe herşeyi yaptırır. İstemezse de elinden geleni yapar yaptırmaz. İstedikleri akraba ile evlenmedim diye beni kesinlinke dinlemiyorlar. Eski konularımı biliyorsan anlarsın .

Allah o günlere düşürmesin tabi.
Eşim kötü olursa zaten gidecek kapım olmaz. O yüzden Allah o halleri göstermesin. Ama bende çalışmayı pek düşünmüyorum abla. Açıktan üni okuyacağız ama sevgilimle.

Allah annenin-babanında hayırlısını versin. Herkeste fedakar, vefakar anne varken insanın ilgisiz, bencil, düşman gibi bir annesi olması en büyük ezikliği yaşatır. Ver cevabını diyeceğim ama daha da çirkinleşecek

İnşallah abla. Bilmiyorum inşllah yaşatmam.
Annem bu akşam babama ağlıyordu hakaretler yağdırıyordu benim için . Niye bırakmıyor falan diye. Kendime geldikten sonra şunu dedim içimden.
Bir gün olsun beni anladın mı ki. Bir gün olsun kızım seni anlıyorum dedin mi. Tehdit ettin hakaret ettin. Bir gün olsun beni savunmadın birilerin yanında. Şerefsiz yurduna koydun. Hiç uzuldugumde çabalayıp öğrenmedin . Neyin var dedin. Yok bisey deyince arpan bol geliyor ondan dedin. Çünkü bu kadar basitdi demi benim duygularım . Kiloma hep laf ettin. Kimse destek olmadı ben 15 kilo verdim 3 ayda. Gastrit krizimde sedye üstünde günlerce ağladım sonra bana ne dedin. ? Sen bu beyinsizlikle çok ağrı çekersin. Sandın ki el oğlu yüzünden böyleyim . Hiç kendine pay biçmedin .
Bir iş yapınca ilk kusurumu gördün. Mesela mutfak toplayıp olmuş mu dediğimde sofrayı niye çırpmadın dedin. Vicdansız annem uğraştım mutfağı temizledim yine söyle ama ilk bir teşekkür etmeyi niye bilmedin. Ne deyim annem. Çok üzülerek diyorum Rabbim gönlüme gore versin. Kayınvalidem beni kızı gibi görsün . Sevdigim beni mutlu etsin. Değer versin.
Ah annem gün gelsin kayınvalidem sana gelip beni övsun. O zaman anla olur mu.
Bana bunları yazdırdin ya çok üzgünüm .
Ben istermiydim?

Sabredeceğim inşallah. Rabbim gönlüme göre versin.

Enteresan değil. Kadın kimyası.
annemin çenesinde motor var.
Anne kutsaldır...evet yeri geldi mi sinir kat sayım artıyor ve bende bağırıyorum.ama içimde yaSadigim pismanlik offf utanıyorum kendimden... sende anne olacaksın vee evladın bin katını yapıcak sana...

Anne kutsaldır...evet yeri geldi mi sinir kat sayım artıyor ve bende bağırıyorum.ama içimde yaSadigim pismanlik offf utanıyorum kendimden... sende anne olacaksın vee evladın bin katını yapıcak sana...
Son kelimene dumur oldum. Neden yapacak peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…