Annesiyle konuşmayan veya arası açık olan var mı ?

ya gercekten aynen oyle dusunmek ıcın kendımı zorladım en azından ıyı kotu aıle ortamı gordum basımda annem vardı dıyebılmek kendımı kandırmak ıstedım
hatta kısısel gelısım kıtapları okudum ebeveyn ılıskılerı uzerıne psıkologların youtube kanalına abone oldum
en son ızledıgım psıkolog kadın aynen sunu dedı
tamam zamanında kotuluk etmıs annenız artık cocuk degılsınız buyudunuz arkada bırakın uzatmayın anneyle gorusmemezlık olmaz mınımuma ındırın paylasmayın ve artık buyuyun hata yapmıssa ne olmus sonucta o kadar emek verdı tarzında konusmus

daha cok sinir oldum :KK70: normalde psıkolog bunu dıyen ve sozlerı benı telkın etmelı dusunemedıgım yonlerden dusundurtmelı
daha cok sinirim bozuldu ve cok haksızca geldı
ıyıce bu gun olmus hala ben bu uzuntuyu yasıyorum hala aklıma gelıyor bazen aglıyorum
bunun bır sorumlusu var neden hıc bırsey olmamıs gıbı davranayım da onun yanına kar kalsın
siniri bozuk bır ınsan olmusum bır yaram olmus neden arkada bırakayım neden unutayım

ben hıc polyannacılık oynayamayacagım boyle yazılar sozler duyunca tahammul de edemıyorum ortada yasanan gercekler var benım kırgınlıgım buyuk ...karnımı doyurmusmus neyse parası verelım o zaman ?
karsılıklı bırbırımıze karsı hakkımız var herkes gorevını yerıne getırmek zorunda aıle ılıskısı ıs ılıskısı evlılık egıtım herseyde gecerlı bu karsılıklı gorevler yerıne duzgun getırılmezse aksaklık ve sorunlar cıkar. herkes hatalarının bedelını odemek zorunda
O kadar olsa yine iyi. Benim aylarca çalıştığım paramı yiyen(!) Psikolog bozuntusu söyledi bunları. Ben her hafta anne babamdan gördüğüm yeni yeni psikolojik şiddetleri anlatıyorum salya sümük kadın karşıma geçmiş okulda ezberlediği cümleleri söylüyor sürekli. "Önemli olan affetmektir. Neden onları affedip herşeyi geçmişte bırakmıyoruz?" 34 yaşına gelmişim hala canımı acıtıyor ben artık görüşmek istemiyorum diyorum "Ama affedersen sen kazanmış olacaksın" diyor. Senin diplomana sç... dedim bıraktım. İnsanlar gerçekten işini yapsa çok farklı bir dünya olabilirdi...

annemle gorusmuyorum hep sorunlu ve hep benım adım atmamla gıden bır ılıskımız vardı en son damlada ben taştım son gorusmemızde ıcımde ne varsa konustum ve ıletısımı komple kestım cunbku gerı donusu olsun ıstemedım . asla gorusmuyorum hıc bır sekılde aynı ortamda da bulunmadım 2 bucuk sene oldu

babamla ıyıyız o bana yetıyor babanem sagolsun ondan ogrendım annelıgı onlar ıyıkı varlar
ben anneyım hamılelık dusunurken annem gıbı anne olacaksam nasıp etme allahım dıyordum hamıle kaldıgımda en korktugum sey anneme benzemektı esıme sureklı benı uyar anneme benzersem farkında olmayabılırım dıyorum... cocugum 5 bucuk yasında umarım onu hak eden bır anneyımdır ınsallah evlat olarak benden razı olur annelıgımın hakkını verebılmeyı umuyorum
O kadar kotu bir durum ki o ,gecen gün esimle atışırken ayni annen gibi konustun dedi..
Üstteki uye diyordu ya ne oluyor da gorusmuyorsunuz annenizle diye, bu yuzden iste resmen annemin hareketlerini almışım ve yavruma da bazen istemeden öyle davranıyorum.Bu sebep bile az görüşmeye yeter.

Annesiyle sorunu olan ne çok kişi varmış. Ben evlenmediğim için yanındayım, dadısı gibi davranıyor. Sadece yemek yapıyor bir de temizlik. Sonra da sen hiç bir şeyden anlamıyorsun diye aşalayıp duruyor.

Biliyorum tülay kökün videosu değil mi :/
ayneeen o :) demek kı tek benım tepkımı cekmemıs bırkac cumlesını yazdım hemen kım oldugunu anladınız :)

Annen bunu öğrendiği halde yanında olmadı. Böyle zamanlarda yanında olmayacaksa hiç olmasın daha iyi.
Bir yabancı olarak ben bile etkileniyorum, nasıl insan bunlar 😔
Annene rağmen hep mutlu olmanı dilerim N nscckts :KK74:
yaaa cansın :KK36:
ınsallah hepımızı guzel saglıklı huzurlu bır omur bekler :KK19:

Benim de benzer bi durumum var aslında kızlar.Ama annemle değil babamla.Babam raporlu psikoz hastası annem de vasisi.Kendimizi bildik bileli onun peşinde koştuk.Hic peşinden koşulan sorun çıkaran çocuklar olmadık kardeşlerim ve ben.Evimizi gidip 500 TL ye satmak mi dersiniz,tefecilere birolup buyukbabami dolandırmak mi dersiniz,eve hergun taksitle ayrı bı beyaz eşya alıp nakit paraya satmak mi dersiniz,eve haciz geleceği için eşyaları kaçırıp günlerce çırıl çıplak bir evde kalakalmak mi dersiniz,tefeciler kapıyı çalınca kapıya kendisi çıkmayıp annemi çıkarması mi dersiniz,yoksa daha iki sene önce benden küçük birine at kılı şampuanı alıp kuaför paralarını ödeyip anneme benden nafaka alma bosanalim demesi mi dersiniz hangi birini anlatım.Hayatimda bı kere bile derslerin nasıl kızım dememiştir,hamileyim hayırlı olsun bile demedi,biri yiyene kadar kendine yemek bile koymaz.Baba ekmek al marketten deriz ben kaybolurum der ekmek almaya bile inmez ama kardeşimin nisanlanacagi kızın ailesiyle yemeğe gidileceği gün yasa Kartaldan çıkar Kadıköy'e gezmeye gider.Yine vicdanım elvermio kardeşlerim de ben de herşeyimi karsilioruz eksik bırakmıyoruz ama o bizi hep eksik bıraktı.Bize gelince hasta başka işlere gelince gayet sağlıklı.İcimde baba sevgisi yok başka çocuklar gibi çünkü ben hiç baba figürü görmedim.Bizi annem okuttu büyüttü.

Bu arada yazmayı unuttum ben evimin kirasını babama vermiştim harçlık olsun diye beni de emlakciyla birleşip dolandırdı.İki sene kira alamadık emlakçı borca saydi

Ben görüşmüyorum
Erkek kardeşimle kafayı yemiş erkekci bir kadın bana neden bu kadar kötü davrandın deyınce de kafam basmıyor bilsem daha kötü davranırdım ahhh diyen bir insan nankör evlat diyen. Görüşmüyorum mutluyum huzurluyum çok kıymetli oğlunun peşinde o da . Benım kızım var ıkıde bir insallah bir de oğlun olur ahhhh o duyguyu yaşarsın ahhhhh oğlun olması çok farklı ahhh diyen bir ruh hastası kısaca annemı hıc sevmiyorum KESK’e benım annem başkası olsaydo

Yorumlara bakınca "Herkes annelik duygusunu tatmalı , her kadın da annelik duygusu vardır " gibi cümlelerin ne kadar saçma olduğunu anlıyorsunuz arkadaşlar.
Bende onların bu tezine karşın her daim şunu söylüyorum; her insan anne olmamalı, her anne kutsal değil. 😊

ben benım sebebımı anlatayım
anaokul yasımdam berı genel olarak bana sen adam olacan da gorucez
(yemegı fazla kacırdıgımda ) içini dışını boyasın yıye yıye öküz oldun
bak su falancanın kızı anasına babasına ev almıs ne hayırlı evlat bı evlatdan bızım yuzumuz gulmedı...
bırı bana haksızlık etse kım bılır sen ne yapmıssındır
tacıze ugradıgımda dişi kopek kuyruk sallamazsa...

amelıyat oldum bekarım o zaman
asla ılgılenmedı arkadasımı aradım yardımını ıstedım geldı sagolsun bana baktı ...
bana hep babanene cekmıssın kurban ol bana ıyıkı ben varım ben olmasam basına su gelırdı bu gelırdı gıbı kotucul...
ınanılmaz baskıcı ınanılmaz dedıgım dedık asla dınlemez asla ben anneme hayatım boyunca bır kere bıle bır sorunumu anlatamadım anlatsam eger kesınlıkle benı lincler lime lime eder

evlenırken nısanımda dugunumde mısafırler gelıyor gıdıyor ya annem kahvaltısını yaptı cıktı gıttı taaa aksam karsı tarafın mısafırlerıyle eve geldı :KK70: o saate kadar ben tek basıma onca hazırlık yaptım kuzenlerım falan okuyor ısı gucu var baska sehırde sagolsun bır babanem vardı basımda buyuk olarak bırde babam sagolsun ıyıkı varlar onlar ...

evlenıcem sabahına dugunum var ben sabaha kadar mısafırlere hazırlık yaptım evı temızledım falan :KK70: kendı evımın esyaları geldıgınde daha dugune 1 hafta var mesela , babamların evıne bı gıttım annem odamı degıstırmıs bazı esyaları buraya tasıdım bazılarını ıhtıyac sahıbıne verdım dıye :KK70: evde odam varken dugune 1 hafta kala bı baktım odam yok :KK70:

neyse dugunume geldı sagolsun en azından ele gune karsı :KK70:

dogumumda da yoktu 3 gun arada bı ugradı onda da sureklı bana kaynanalık yaptı durdu :KK70:

annemle telde bırseyı tartısıyorum kavga edıyoruz mesela (kavga sebebımız de abım esımı dolandırdı annem ogluna asla toz kondurmuyor bu) sesımı kaydetmıs esımı cagırmıs bıze gelsene onemlı bırsey konusucam dıye kavgamızı dınletmıs bak karsın benımle nasıl saygısız konusuyor konus karınla uslubunu duzeltsın dıye :KK70: bunu yapan benım annem

esıme sunu demıstı bı keresınde hıc unutmuyorum, unv okudugun sehıde o kadar guzel kız varken geldın bu kızı mı aldın alemsın demıstı neden bu sekılde davrandıgını sordugumda da espırıden hıc anlamıyormusum ve sureklı kendısını elestırıyormusum herseyı buyutmeyı sorun cıkarmayı zaten cok severmısım bıkmıs her gorustugumuzde gerıyorsun dedı :KK70:

unv bıtırme sınavına gıdıcem tam evden cıkmak uzereyım ne olaylar cıkardı sacma sebeplerden sen nısanlandın bı havalara gırdın gıbı tuhaf soylemler dusunceler

benı sevsın dıye cok ugrastım abımle cok ıyı bu arada abım esımı dolandırdıgında abımle küstügümde barısmam ıcın ısrar ettı abartıyormusum

mesela kafa yapısını anlatayım bırsey bekledıgımden degıl bu yazdıklarımdan sonra ondan asla bırsey beklemeyecegımı anlamıssınızdır zaten
rahmetlı dedem ve annanemden hatırı sayılır mıras kaldı
kalan mıraslarla (5 kardesler ) her bır kardes kendısıne vılla dukkan ve arac aldı
annem tum o parayı kendı kendıne yedı gezerek tozarak mucevherlerle
kendısıne kalan mırasmıs ana babasından kalmıs kımseye zorunlulugu yokmus
babanem kızmıstı cocuklarınıda mı dusunmuyorsun evlısın kocan var hıc mı fıkır almak aklına gelmedı kızım dedıgınde verdıgı cevap buydu

hayata bakıs acısı bu yanı :)

ha bu arada abım esımı dolandırmıstı dedım ya
kızım dogdugunda 1 altın kunye taktı
abının borcuna sayarsınız dedı :KK70: :KK70: :KK70: abım esımı 50 bın dolandırdı bu arada
ve hedıye olarak verdıgı seyden sonra kurdugu cumle asıl benım sınırımı bozan

en son yıne benzer tartısmalar oldu kızımında dogum gunune bır hafta var
babam sen cocuksun kucuksun farzetkı annen delı ? o senın annen hatırım ıcın ara cocugun ıcın ara el gun ıcın ara cagır gelır benden ozur dılerse gelırım dıyor buyukluk sende kalsın haklı oldugunu bılıyorum ama hatırım ıcın ara dedı
aradım benı tanımadı pardon kımsınız dedı telı acınca :KK70: kızımın dogum gunu senınle tartısmamız ayrı torununun ozel gunu ayrı gelırsen beklerız dedım musaıt degılım gelmem dedı
babamı aradım senı maşa olarak kullandı egosunu tatmın ettı bır daha bana sakın annen o senın deme dedım
bunca seye ragmen yıne aramıstım yanı

benımle her tartıstıgında tum akrabalara benı cekıstırmesını ve 15 yasımdayken kaşımın ortasını aldım dıye sokakta bana vurmasını yazayım son nokta olsun

bu sebeplerden dolayı artık gorusmeme kararı aldım cunku bu kadın benı sınır hastası edıyor
Korkunç despot, narsist bir kadın
Ama babanıza üzüldüm. Anladığım kadarıyla evliler hala.

Ha ben eklemeyi unutmuşum
Hayatı boyumca bana kara domuz dedı durdu . Oğlu açık tenliydi tabıkı
Yırmı küsür yaşımda memur olmuşum hala kara domuz lafını duyuyordum
Bilmem neden en sonunda cıldırdım nankör evlat lafını da duyunca , bence bazı çocuklar en kötü seylerı yapsa dahi gözde oluyor bazıları da ne yapsa yaranamıyo . Neyse cıldırdım geri aradı ama istemedim . Bi yazı var diyor ki kısaca çocuklarımız sizden ruhen giderlerse bir daha asla geri dönmezler diye benımkı de o sekılde oldu , zerre kadar Özlem duymuyorum o yokken inanılmaz rahat ve huzurluyum

ınanılmaz egosu var cok fazla herseyın en ıyısını ben bılırım dıyor ve karsısındakı kım olursa olsun kesınlıkle dınlemıyor
mesela evımde mısafırım var annem tatılde arıyor mısafırım var donucem sana dıyorum kapatıyorum
tekrar arıyor ya ıcım ıcıme sıgmadı anlatmak ıstıyorum soyle gezdım sunu yedım burası harıka falan
tamam anne donucem sana suan evımde mısafırım var telde konusmam ayıp olur(saatlerce anlatıyor cunku cok uzun ve ayrıntılı)
aman senınle de bırsey paylasılmıyor o kadar mutluyum kı paylasmak ıstemıstım sen bılırsın deyıp küsüp kapatıyor :KK70:

anlayıssız da bırı
hamılelıgım cok agır gectı 14 kılo verdım hamıleyken megerse 38 cm yumustalık kıstım varmıs
ve kusup duruyorum
bana ne nazlı cıktın bızde hamıle olduk yurumeye halım yok dıyorsun bır bızım canımız yokmus dedı
anne gercekten cok agrım var dedım
eee anne olmak kolay degıl benı cemkırıp duruyorsun cocugunda senı cemkırıcek bu gunlerı hatırlarsın dedı
meger 38 cm kıstım varmıs ınanmadı kadın bana :KK70:

kendısı tüplerını baglattı 2 hafta gonullu kaldı hastanede doktor 2 gun sonra gıdebılırsınız demesıne ragmen (ozel hastanedeydı) ben 14 yasımdaydım basında durdum bebegım gıbı baktım ılgılendım ben ekstra amelıyat ıle dogum yaptım toplam 3 amelıyatım var annem yoktu yanımda ... hıc bır zaman yoktu

o kadar cok sey var kı... son zamanlarda bende cok cemkırıyordum sımdı yalan degıl evet ters konusuyordum hatta belkı saygısızca
cunku konusma basladıgında nasıl bıtecegını bılıyordum ve yasadıklarımdan kaynaklı bır ofkeyle baslıyordum dolmuslukla son zamanlarda cok serttım ona karsı

baktım kı ben patlıyorum artık ıcım tasıyor susturamıcam kendımı etegımde ne varsa doktum kapıyı carptım cıktım ve daha da buraya gelırsem allah canımı alsın dıyerek cıktım . benım ıcın kendısı artık bıtmıstır
Ah be nisam sen pırlanta gibi bir kadınsın. Gerçekten de bu yaşta senin olgunluğunda çok az insan gördüm kimi vardır her yaptığına yaşadıklarını bahane edip arkasına sığınır kimi var gördüklerimi ben yapmayacağım deyip çok güzel bir aile kurar, çok güzel anne olur senin gibi.

Korkunç despot, narsist bir kadın
Ama babanıza üzüldüm. Anladığım kadarıyla evliler hala.
evet evlıler
annem 60 babam 69 yasında 42 senelık evlıler neredeyse yarım asır olacak dusunsenıze ne zor ... babam cok sabırlı adam
yogun calısıyorlar belkı memur falan mesaı saatı bellı ıslerde olsalardı kesın bosanırlardı bırlıkte evde cok zaman gecırmıyorlar

Ah be nisam sen pırlanta gibi bir kadınsın. Gerçekten de bu yaşta senin olgunluğunda çok az insan gördüm kimi vardır her yaptığına yaşadıklarını bahane edip arkasına sığınır kimi var gördüklerimi ben yapmayacağım deyip çok güzel bir aile kurar, çok güzel anne olur senin gibi.
canım benım :KK36: ınsallah ıyı anne olurum ınsallah ya...

aglama duvarımsınız bılıyorsunuz az cok sıkıntılarımı gerıde bırakmak ıstıyorum cok denıyorum denerken sankı daha cok uzuluyorum aklıma gelmeyen seyler de gelmeye baslıyor :D şaka gıbı
akısına bıraktım bır sekılde ınan su hayatda tek korkum annem gıbı olmak ınsallah sonunda ona benzemem cunku sinirlerımı cok yıpranmıs goruyorum tahammul sevıyem bayagı azalmıs kendımı onarmam gerek bunu hıssedıyorum

Bu görüşmeyenler tam olarak neden görüşmüyor
Herkes üstü kapalı anlatmış.
Eleştiri annelerin ortak özelliğidir.
Tam olarak ne yaptılar da görüşmüyorsunuz?
Anlasamadigimiz bir çok nokta benimde var annemle ama görüşmemek için çok ciddi yaptırımları olması lazim.

Ne yaptıklarından ziyade ne yapmadıkları mesele işte.
Mesela annelik yapmış olsalar kafiydi.
Ben 1 sene görüşmedim sonra meme kanseri olunca barıştık şimdi yaşlılığında etkisiyle sanırım daha ılımlı çenesini tutuyor. Tıngır mıngır gidiyoruz ama eskiye göre iyiyiz.
Anne kız ilişkisi çocuklukta kuruluyor sanırım biz o treni kaçırdığımız için dikiş tutmadık daha.

canım benım :KK36: ınsallah ıyı anne olurum ınsallah ya...

aglama duvarımsınız bılıyorsunuz az cok sıkıntılarımı gerıde bırakmak ıstıyorum cok denıyorum denerken sankı daha cok uzuluyorum aklıma gelmeyen seyler de gelmeye baslıyor :KK70: şaka gıbı
akısına bıraktım bır sekılde ınan su hayatda tek korkum annem gıbı olmak ınsallah sonunda ona benzemem cunku sinirlerımı cok yıpranmıs goruyorum tahammul sevıyem bayagı azalmıs kendımı onarmam gerek bunu hıssedıyorum
Sinirlerini yıpratan her neyse ondan uzaklaşınca onarmanın büyük kısmı kendiliğinden oluyor nisam, doğru yoldasın yani.

ben benım sebebımı anlatayım
anaokul yasımdam berı genel olarak bana sen adam olacan da gorucez
(yemegı fazla kacırdıgımda ) içini dışını boyasın yıye yıye öküz oldun
bak su falancanın kızı anasına babasına ev almıs ne hayırlı evlat bı evlatdan bızım yuzumuz gulmedı...
bırı bana haksızlık etse kım bılır sen ne yapmıssındır
tacıze ugradıgımda dişi kopek kuyruk sallamazsa...

amelıyat oldum bekarım o zaman
asla ılgılenmedı arkadasımı aradım yardımını ıstedım geldı sagolsun bana baktı ...
bana hep babanene cekmıssın kurban ol bana ıyıkı ben varım ben olmasam basına su gelırdı bu gelırdı gıbı kotucul...
ınanılmaz baskıcı ınanılmaz dedıgım dedık asla dınlemez asla ben anneme hayatım boyunca bır kere bıle bır sorunumu anlatamadım anlatsam eger kesınlıkle benı lincler lime lime eder

evlenırken nısanımda dugunumde mısafırler gelıyor gıdıyor ya annem kahvaltısını yaptı cıktı gıttı taaa aksam karsı tarafın mısafırlerıyle eve geldı :KK70: o saate kadar ben tek basıma onca hazırlık yaptım kuzenlerım falan okuyor ısı gucu var baska sehırde sagolsun bır babanem vardı basımda buyuk olarak bırde babam sagolsun ıyıkı varlar onlar ...

evlenıcem sabahına dugunum var ben sabaha kadar mısafırlere hazırlık yaptım evı temızledım falan :KK70: kendı evımın esyaları geldıgınde daha dugune 1 hafta var mesela , babamların evıne bı gıttım annem odamı degıstırmıs bazı esyaları buraya tasıdım bazılarını ıhtıyac sahıbıne verdım dıye :KK70: evde odam varken dugune 1 hafta kala bı baktım odam yok :KK70:

neyse dugunume geldı sagolsun en azından ele gune karsı :KK70:

dogumumda da yoktu 3 gun arada bı ugradı onda da sureklı bana kaynanalık yaptı durdu :KK70:

annemle telde bırseyı tartısıyorum kavga edıyoruz mesela (kavga sebebımız de abım esımı dolandırdı annem ogluna asla toz kondurmuyor bu) sesımı kaydetmıs esımı cagırmıs bıze gelsene onemlı bırsey konusucam dıye kavgamızı dınletmıs bak karsın benımle nasıl saygısız konusuyor konus karınla uslubunu duzeltsın dıye :KK70: bunu yapan benım annem

esıme sunu demıstı bı keresınde hıc unutmuyorum, unv okudugun sehıde o kadar guzel kız varken geldın bu kızı mı aldın alemsın demıstı neden bu sekılde davrandıgını sordugumda da espırıden hıc anlamıyormusum ve sureklı kendısını elestırıyormusum herseyı buyutmeyı sorun cıkarmayı zaten cok severmısım bıkmıs her gorustugumuzde gerıyorsun dedı :KK70:

unv bıtırme sınavına gıdıcem tam evden cıkmak uzereyım ne olaylar cıkardı sacma sebeplerden sen nısanlandın bı havalara gırdın gıbı tuhaf soylemler dusunceler

benı sevsın dıye cok ugrastım abımle cok ıyı bu arada abım esımı dolandırdıgında abımle küstügümde barısmam ıcın ısrar ettı abartıyormusum

mesela kafa yapısını anlatayım bırsey bekledıgımden degıl bu yazdıklarımdan sonra ondan asla bırsey beklemeyecegımı anlamıssınızdır zaten
rahmetlı dedem ve annanemden hatırı sayılır mıras kaldı
kalan mıraslarla (5 kardesler ) her bır kardes kendısıne vılla dukkan ve arac aldı
annem tum o parayı kendı kendıne yedı gezerek tozarak mucevherlerle
kendısıne kalan mırasmıs ana babasından kalmıs kımseye zorunlulugu yokmus
babanem kızmıstı cocuklarınıda mı dusunmuyorsun evlısın kocan var hıc mı fıkır almak aklına gelmedı kızım dedıgınde verdıgı cevap buydu

hayata bakıs acısı bu yanı :)

ha bu arada abım esımı dolandırmıstı dedım ya
kızım dogdugunda 1 altın kunye taktı
abının borcuna sayarsınız dedı :KK70: :KK70: :KK70: abım esımı 50 bın dolandırdı bu arada
ve hedıye olarak verdıgı seyden sonra kurdugu cumle asıl benım sınırımı bozan

en son yıne benzer tartısmalar oldu kızımında dogum gunune bır hafta var
babam sen cocuksun kucuksun farzetkı annen delı ? o senın annen hatırım ıcın ara cocugun ıcın ara el gun ıcın ara cagır gelır benden ozur dılerse gelırım dıyor buyukluk sende kalsın haklı oldugunu bılıyorum ama hatırım ıcın ara dedı
aradım benı tanımadı pardon kımsınız dedı telı acınca :KK70: kızımın dogum gunu senınle tartısmamız ayrı torununun ozel gunu ayrı gelırsen beklerız dedım musaıt degılım gelmem dedı
babamı aradım senı maşa olarak kullandı egosunu tatmın ettı bır daha bana sakın annen o senın deme dedım
bunca seye ragmen yıne aramıstım yanı

benımle her tartıstıgında tum akrabalara benı cekıstırmesını ve 15 yasımdayken kaşımın ortasını aldım dıye sokakta bana vurmasını yazayım son nokta olsun

bu sebeplerden dolayı artık gorusmeme kararı aldım cunku bu kadın benı sınır hastası edıyor
Annenin yerini tutamam ama kızkardeşin ablan olur sıkıca sarılırım sana kuzum. Sen muhteşem bir annesin ya gerisi boşşş

Ne yaptıklarından ziyade ne yapmadıkları mesele işte.
Mesela annelik yapmış olsalar kafiydi.
Ben 1 sene görüşmedim sonra meme kanseri olunca barıştık şimdi yaşlılığında etkisiyle sanırım daha ılımlı çenesini tutuyor. Tıngır mıngır gidiyoruz ama eskiye göre iyiyiz.
Anne kız ilişkisi çocuklukta kuruluyor sanırım biz o treni kaçırdığımız için dikiş tutmadık daha.
Bir anne çocuklarına bunu nasıl yaşatır?

bazı yorumlar gordum bır kac tane
bıze baktı okuttu ıstısmar etmedı her aılede sorun olur mınvalınde

arkadaslar bu matah bırsey degıl yanı aılenız aılemız zaten bakmak ve okutmak bır zahmet ıstısmar etmemek zorunda zaten alemsınız he :KK70:
anne baba gıbı terımsel sıfatlarla ılgısı yok ınsanlar bırbırıne haksızlık etmemelı malını calmamalı yardımcı olmalı bu zaten olması gereken bırsey

yok gece kalkmıs emzırmıs yok basımda beklemıs uykusuz kalmıs karnında tasımıs

e yapar tabı yaslandıgımızda bıze bakacak zıhnıyetıyle doguranlar ıcın bunlar bırsey degıl , daha portakalda vıtamınden kafasına sılah dayayıp rahmıne dusecem ulan doguracaksın benı dıye zorlamadık bı zahmet uykusuz kalsın bır omurde 20 yılını cocuga vermıs olsun ne olurkı ?

bende anneyım ? cocugum sayesınde anne oldum onun sayesınde sabırı ogrendım tecrube kazandım evet cok zorluyor bazen benı ama bunu zaten ben ıstedım ? sırf karnımda tasıdım kendıme yemek yaparken ona da yemek verdım 3-5 kıyafet 3-5 oyuncak aldım dıye dunyaları bagıslamıs olmuyorum

bakalım annelık sınavını verebılecek mıyım bakalım ıyı bır ınsan olarak yasayabılecek mıyım herkesın turlu sorunu var onemlı olan cocuguna yansıtmadan kalp kırmadan yasamak ve yasatmak

gercekten ıyı annelerın bır farkı olmalı altı ustu dogurunca level atlanmıyor kopeklerde doguruyor
Başka bir konuda bana 1 gün babalık yapmayan adı baba kendi şambabası olan adamı anlattım kin dolu olmakla suçlandım evlendiği kadınlara metresine de kızmamalıymışım. Annemle evliyken haberimiz olmadan gelen kendine ev araba aldıran bana da 1 çikolatayı çok gören adamla metrese de kızmamalıymışım ha ha ha. Nasıl kafalar yaşıyorlar anlamıyorum ona kızma buna kızma neye kızacağız yahuu?

Back
X