ben benım sebebımı anlatayım
anaokul yasımdam berı genel olarak bana sen adam olacan da gorucez
(yemegı fazla kacırdıgımda ) içini dışını boyasın yıye yıye öküz oldun
bak su falancanın kızı anasına babasına ev almıs ne hayırlı evlat bı evlatdan bızım yuzumuz gulmedı...
bırı bana haksızlık etse kım bılır sen ne yapmıssındır
tacıze ugradıgımda dişi kopek kuyruk sallamazsa...
amelıyat oldum bekarım o zaman
asla ılgılenmedı arkadasımı aradım yardımını ıstedım geldı sagolsun bana baktı ...
bana hep babanene cekmıssın kurban ol bana ıyıkı ben varım ben olmasam basına su gelırdı bu gelırdı gıbı kotucul...
ınanılmaz baskıcı ınanılmaz dedıgım dedık asla dınlemez asla ben anneme hayatım boyunca bır kere bıle bır sorunumu anlatamadım anlatsam eger kesınlıkle benı lincler lime lime eder
evlenırken nısanımda dugunumde mısafırler gelıyor gıdıyor ya annem kahvaltısını yaptı cıktı gıttı taaa aksam karsı tarafın mısafırlerıyle eve geldı

o saate kadar ben tek basıma onca hazırlık yaptım kuzenlerım falan okuyor ısı gucu var baska sehırde sagolsun bır babanem vardı basımda buyuk olarak bırde babam sagolsun ıyıkı varlar onlar ...
evlenıcem sabahına dugunum var ben sabaha kadar mısafırlere hazırlık yaptım evı temızledım falan

kendı evımın esyaları geldıgınde daha dugune 1 hafta var mesela , babamların evıne bı gıttım annem odamı degıstırmıs bazı esyaları buraya tasıdım bazılarını ıhtıyac sahıbıne verdım dıye

evde odam varken dugune 1 hafta kala bı baktım odam yok
neyse dugunume geldı sagolsun en azından ele gune karsı
dogumumda da yoktu 3 gun arada bı ugradı onda da sureklı bana kaynanalık yaptı durdu
annemle telde bırseyı tartısıyorum kavga edıyoruz mesela (kavga sebebımız de abım esımı dolandırdı annem ogluna asla toz kondurmuyor bu) sesımı kaydetmıs esımı cagırmıs bıze gelsene onemlı bırsey konusucam dıye kavgamızı dınletmıs bak karsın benımle nasıl saygısız konusuyor konus karınla uslubunu duzeltsın dıye

bunu yapan benım annem
esıme sunu demıstı bı keresınde hıc unutmuyorum, unv okudugun sehıde o kadar guzel kız varken geldın bu kızı mı aldın alemsın demıstı neden bu sekılde davrandıgını sordugumda da espırıden hıc anlamıyormusum ve sureklı kendısını elestırıyormusum herseyı buyutmeyı sorun cıkarmayı zaten cok severmısım bıkmıs her gorustugumuzde gerıyorsun dedı
unv bıtırme sınavına gıdıcem tam evden cıkmak uzereyım ne olaylar cıkardı sacma sebeplerden sen nısanlandın bı havalara gırdın gıbı tuhaf soylemler dusunceler
benı sevsın dıye cok ugrastım abımle cok ıyı bu arada abım esımı dolandırdıgında abımle küstügümde barısmam ıcın ısrar ettı abartıyormusum
mesela kafa yapısını anlatayım bırsey bekledıgımden degıl bu yazdıklarımdan sonra ondan asla bırsey beklemeyecegımı anlamıssınızdır zaten
rahmetlı dedem ve annanemden hatırı sayılır mıras kaldı
kalan mıraslarla (5 kardesler ) her bır kardes kendısıne vılla dukkan ve arac aldı
annem tum o parayı kendı kendıne yedı gezerek tozarak mucevherlerle
kendısıne kalan mırasmıs ana babasından kalmıs kımseye zorunlulugu yokmus
babanem kızmıstı cocuklarınıda mı dusunmuyorsun evlısın kocan var hıc mı fıkır almak aklına gelmedı kızım dedıgınde verdıgı cevap buydu
hayata bakıs acısı bu yanı :)
ha bu arada abım esımı dolandırmıstı dedım ya
kızım dogdugunda 1 altın kunye taktı
abının borcuna sayarsınız dedı

abım esımı 50 bın dolandırdı bu arada
ve hedıye olarak verdıgı seyden sonra kurdugu cumle asıl benım sınırımı bozan
en son yıne benzer tartısmalar oldu kızımında dogum gunune bır hafta var
babam sen cocuksun kucuksun farzetkı annen delı ? o senın annen hatırım ıcın ara cocugun ıcın ara el gun ıcın ara cagır gelır benden ozur dılerse gelırım dıyor buyukluk sende kalsın haklı oldugunu bılıyorum ama hatırım ıcın ara dedı
aradım benı tanımadı pardon kımsınız dedı telı acınca

kızımın dogum gunu senınle tartısmamız ayrı torununun ozel gunu ayrı gelırsen beklerız dedım musaıt degılım gelmem dedı
babamı aradım senı maşa olarak kullandı egosunu tatmın ettı bır daha bana sakın annen o senın deme dedım
bunca seye ragmen yıne aramıstım yanı
benımle her tartıstıgında tum akrabalara benı cekıstırmesını ve 15 yasımdayken kaşımın ortasını aldım dıye sokakta bana vurmasını yazayım son nokta olsun
bu sebeplerden dolayı artık gorusmeme kararı aldım cunku bu kadın benı sınır hastası edıyor