• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesini Üzmüşüm

E tamam ailesi ve nişanlın illa sizin rahatınız düşünüyorsa versinler orayı kiraya kira gelirini de size versinler.Ben anlamıyorum bu erkekleri ya niye ailelerinden bağımsız bişey yapamıyorlar.

Öyle bir ihtimal bile düşünmüyor. Onu geçtim ya ben evleniyorum ailemi bırakıyorum seninle evleniyorum sende benimle evleniyorsun ben eğer bi ailenin emri altina girmek istesem ömürboyu kendi ailemle yasar evlenmem dimi .neden senin ailenin emri altına giriyorum başım ağrıyor akşamdan beri.

Ben dengeyi kurmaya çalışsamda onlar istedikçe istiyor.Ben bir gün gitsem onlar ertesi gün bir daha çağırır.Bu konu da ben ne yapabilirim ki.Ben eşime en başında söyledim zaten kendi aileme ne kadar vakit ayırıyorsam seninkilere de o kadar ayırırım fazlasını bekleme diye ama söylediğim herşey havada kaldı ne yazık ki.
Ben kendi aileniz ile eşinizin ailesi arasında denge kurun diyorum. Ailenize ne sıklıkla gidiyorsanız eşinizin ailesine de aynısını yapın be eksik ne fazla. Eşiniz kafasına göre sizi tehdit etmesin

Yahu nedir bu sürekli görüşme merakı. İstemesinler kardeşim bir rahat versinler insanlara. ki zaten siz baya görüşüyomuşsunuz ben kendi ailemin olduğu şehirdeyim eşimin ailesi uzakta. 2 haftada bir görüşürüz ya da 10 günde 1.

Öyle bir ihtimal bile düşünmüyor. Onu geçtim ya ben evleniyorum ailemi bırakıyorum seninle evleniyorum sende benimle evleniyorsun ben eğer bi ailenin emri altina girmek istesem ömürboyu kendi ailemle yasar evlenmem dimi .neden senin ailenin emri altına giriyorum başım ağrıyor akşamdan beri.

Zor bir karar inşallah üstesinden gelirsiniz.Nişanlında ikna olurda benim gibi evliliği on kişi değilde iki kişi yaşarsınız umarım.

Yahu nedir bu sürekli görüşme merakı. İstemesinler kardeşim bir rahat versinler insanlara. ki zaten siz baya görüşüyomuşsunuz ben kendi ailemin olduğu şehirdeyim eşimin ailesi uzakta. 2 haftada bir görüşürüz ya da 10 günde 1.

Ben kendi ailemle haftada bir gün görüşüyorum.Hastalık yada mecburi bir durum yoksa.Ama eşimin ailesiyle bazen hafta da 4 ü buluyor.

Eşimin ailesi için beklentisi ve geçmiş başlığıyla yazmıştım uzun uzun
Kısaca anlatmaya çalışayım
Annesinin istediği gibi bir gelin olamamışım anneciğim deniyormuşum bu hafta sonu geleyim temizlik yapayım aşure yapalım dağıtalım dememişim gibi şeyler nedeniyle kavga ettik ediyoruz
Ailesi istediği gibi evimize rahat rahat gelemiyor larmis diğer iki kardeşi il dışındalar biz yarım saat mesafede
Gelinin biri düğünden sonra gitti 18 yıl sonra geldi bir kez
Diğer oğlu ve gelini yılda bir kez geliyor 3 gün kalıyorlar
Hasta olsalar biz yetişiyoruz bizde kalıyorlar
Ben onların kötü gün dostuyum dedim
20 yıl önce ekilen tohumlar var
Mümkün mü değiştirmek
Offf
Umarım siz çözüm bulursunuz
Eşinin burcu akrep mi benimki akrep

Annesinin istediği gibi bir gelin olamamışım anneciğim deniyormuşum bu hafta sonu geleyim temizlik yapayım aşure yapalım dağıtalım dememişim gibi şeyler nedeniyle kavga ettik ediyoruz
Ailesi istediği gibi evimize rahat rahat gelemiyor larmis diğer iki kardeşi il dışındalar biz yarım saat mesafede
Mümkün mü değiştirmek
Offf

Eşimin burcu aslan dediğim dedik.Istiyor ki hep onun dediği olsun.

Ya bi defolsun gitsin tabiki de siz haklısınız sakın taviz vermeyin.
Madem size bu kadar ölüp bitiyorlar madem bu kadar değer veriyorlar o zaman size huzur versinler rahat ettirsinler.
Ben de geçen kardeşimi çağırdım evim biraz uzak, "abla yorgunum valla evde dinlenmek yatmak istiyorum hic o yolu çekemem" dedi ve asla alinmadim, çünkü kardeşime değer veriyorum, yorgun argın bana gelse dinlenemese üzülürüm.
Ama değer vermeseydim onun dinlenmek istemesi umrum bile olmazdı ısrar ederdim.
Eşine konuştuğunda bu detayları söyle. "Beni o kadar seviyolarsa böyle yapmasınlar" de.

Ya bi defolsun gitsin tabiki de siz haklısınız sakın taviz vermeyin.
Madem size bu kadar ölüp bitiyorlar madem bu kadar değer veriyorlar o zaman size huzur versinler rahat ettirsinler.
Ben de geçen kardeşimi çağırdım evim biraz uzak, "abla yorgunum valla evde dinlenmek yatmak istiyorum hic o yolu çekemem" dedi ve asla alinmadim, çünkü kardeşime değer veriyorum, yorgun argın bana gelse dinlenemese üzülürüm.
Ama değer vermeseydim onun dinlenmek istemesi umrum bile olmazdı ısrar ederdim.
Eşine konuştuğunda bu detayları söyle. "Beni o kadar seviyolarsa böyle yapmasınlar" de.

Alıp karşıma konuşucam ama anlayacağını sanmıyorum.Inşallah çözümr ulaşırım.Keşke herkes sizin gibi ince düşünse.

Alıp karşıma konuşucam ama anlayacağını sanmıyorum.Inşallah çözümr ulaşırım.Keşke herkes sizin gibi ince düşünse.
Bence hic konusunu acmayin, bu mevzuya önem vermiyormus gibi davranin, ona karşı biraz mesafeli olun, kendisi konuyu açtığı zaman da söyleyin, " ne sen ne de ailen benim iyi olup olmadığımı umursamıyorsunuz, yorgun olduğumu bile bile ordan oraya gidip sürüklenmem sizi rahatsiz etmiyor" diye girin konuya...

Bence hic konusunu acmayin, bu mevzuya önem vermiyormus gibi davranin, ona karşı biraz mesafeli olun, kendisi konuyu açtığı zaman da söyleyin, " ne sen ne de ailen benim iyi olup olmadığımı umursamıyorsunuz, yorgun olduğumu bile bile ordan oraya gidip sürüklenmem sizi rahatsiz etmiyor" diye girin konuya...

Haklısınız bu sefer önemsediğimi düşünür.Nasıl olsa elbet bu konu üzerine konuşacak.

Mümkün mü değiştirmek
Offf
Kıyamam ya sana iyice abartmışlar insan içinden gelerek yapmalı dimi bi insanın içine bırakmıyorlar ki Her seye karismaktan

Surekli gidip gelmissiniz zaten. Annesi ona tavir yaptigi icin o da annesine kiyamayip ayni tavri size gostermis. Kv nizin sizi cok sevdigi icin boyle davrandigina inaniyorsaniz gonul alirsiniz,derdinizi anlatirsiniz.

yani ailesine 1 saat uğrayabilirdiniz diye düşünüyorum sanki eşin ailesi gibi değil de gitmek zorunda olduğun komşu gibi davranıyorsun. çay içtik işte niye yetmiyor falan. çay içmek neden yetsin ki oğlunu görmeye, o onun evladı. böyle düşünüyorum ben.

yani ailesine 1 saat uğrayabilirdiniz diye düşünüyorum sanki eşin ailesi gibi değil de gitmek zorunda olduğun komşu gibi davranıyorsun. çay içtik işte niye yetmiyor falan. çay içmek neden yetsin ki oğlunu görmeye, o onun evladı. böyle düşünüyorum ben.

Kendisinin gitme niyeti yok ki.O akşam yemeğine beni bırakacaktı.Arkadaşlarınınyanına gidecekti.

Bir önceki mesaja cevap olarak yazdım bunu.Benim asıl kızdığım konu eşime bu.Beni bırakıyor yanlarına kendisi dışarı çıkıyor.Ayrıca benim eşim haftanın 4 günü 5 günü onların orda arkadaşlarıyla görüşür uğramadan geri döner.Ben aralarında ki bağlantı olmak istemiyorum sadece.

Kendisinin gitme niyeti yok ki.O akşam yemeğine beni bırakacaktı.Arkadaşlarınınyanına gidecekti.

Bir önceki mesaja cevap olarak yazdım bunu.Benim asıl kızdığım konu eşime bu.Beni bırakıyor yanlarına kendisi dışarı çıkıyor.Ayrıca benim eşim haftanın 4 günü 5 günü onların orda arkadaşlarıyla görüşür uğramadan geri döner.Ben aralarında ki bağlantı olmak istemiyorum sadece.

onu okumadım. saçma o zaman tabi. birlikte gidelim tek başıma sıkılıyorum de o zaman eşine.ay şu gelinleri yanında tutmaktan zevk alan aileleri de anlamıyorum ya.

Back