• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesini Üzmüşüm

Valla ben denge sağlayama çalışmaktan yoruldum....Çünkü asla seni anlamıyorlar, heleki karşılaştırılacak bir damat ya da gelin varsa vay haline. Bizde damat var ve her çağırdıklarında kv deler. Ben gitmeyince kötü oluyorum.

Dengeyi sen değil eşin sağlamalı canım, ama eşin sağlayamıyorsa yapacağın çok da bir şey kalmıyor. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin oluyor.

Bizde 1 tane damat var.Onlara da sürekli kayınvalidem gidip kalıyor görümcem kalıyor çocuklar bırakmıyor diye bahane ediyorlar.Istiyorlar ki kafalarına göre bendede kalsınlar.Eşim tek erkek çocuk bir de en küçükleri.Biraz da ondan oluyor sanırım.

Benim birşey söylememe bile müsaade etmiyor ki.Benim ailem mükemmel bir aile kimsenin benim gibi ailesi yok diyor.En azından ona göre öyleler.Ben birşey söylediğim zaman nankör ve art niyetli oluyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.
Ay benim esimde soyler sen boyle kaynana boyle gorumceler bulamazsin cok iyiler.bende icimden he he diyorum.kesinlikle geri adim atmayin arkasi kesilmez yoksa.bu kadar gorusmek cok fazla

Hastaneden cıkan ınsan zaten evıne gıdup elını yuzunu yıkayıp uzanmak ıster uyumak ıster esın anlayıssızlık etmıs byle durumlarda kendısının demesı lazım cok yruldu gıdelımde dınlensın dıye.

Bizde 1 tane damat var.Onlara da sürekli kayınvalidem gidip kalıyor görümcem kalıyor çocuklar bırakmıyor diye bahane ediyorlar.Istiyorlar ki kafalarına göre bendede kalsınlar.Eşim tek erkek çocuk bir de en küçükleri.Biraz da ondan oluyor sanırım.
Eşin bunlara izin verdiği için, böyle istediği için oluyor. Sana tavsiyem aç internetten asla burcu erkeği eş, aile ilişkilerini oku birebir yansıtıyor çünkü.

Eşin bunlara izin verdiği için, böyle istediği için oluyor. Sana tavsiyem aç internetten asla burcu erkeği eş, aile ilişkilerini oku birebir yansıtıyor çünkü.

Çok teşekkür ederim.Bu kadar yorum yapıp vakit ayırdığınız için.Inşallah siz de bende rahata kavuşuruz.

Çok teşekkür ederim.Bu kadar yorum yapıp vakit ayırdığınız için.Inşallah siz de bende rahata kavuşuruz.
Rica ederim, estağfurullah..Seni çok iyi anlıyorum ve çok acı çektim zamanınd, şimdi düzeltme aşamasındayız eşimle ama hayatta her şeyin bir bedeli var. Öyle ben eşime rest çektim, yok kv yerini bilsin vs diyen arkadaşlara çok da inanamıyorum nedense, çünkü benim maddi gelirim var ama ülkemizde boşanan kadın olmak (hele ki küçük şehirlerde) hiç kolay değil...O yüzden diyorum otur düşün,eşini çok iyi tanı...Bak aslan erkeği ailecidir ama mesela hiç cimri değildir, bir çok güzel huyu vardır. Eşinin istediği gibi ailesi ile iyi olursan bir çok istediğin şeyi yaptırabilirsin bunları da düşün, gülerek yaptır yani istediklerini....Sen onu mutlu edersen o da seni mutlu etmeye çalışacak emin ol buna.

Ülkemiz erkek profili bu, kim ne derse desin gerçek bu. Ben daha etrafımda ailemi hoş tutacaksın demeyen erkeğe rastlamadım.

Nasıl kimse kırılmadan mesafe koyabilirim
Kimse kirilmasin diye yasamayin bu hayati kim kiriliyorsa kirilsin.siz esinizle evlendiniz ailesiyle degil.zaten fazlasiyla gidiyomussunuz.esiniz gidelim diyince benimde bi hayatim var surekli senin hayatini yasayamayiz.senin hayatini yasamak icin evlenmedik ortak bi hayatimiz icin evlendik.eger istiyorsan sen gidebilirsin bende sana haftada bir eslik ederim otesi yok.

Back