• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesini Üzmüşüm

malesef öyle cnm hele bazen anneme de al aynısından ya da birini anneme versen dedi mi sartelim atıyor. benim annem de var
Erkek arkadaşımla şubat gibi nisan düşünüyoruz bu gün ailesi ile altlı üstlü oturmak istemedigimı söyledim bayagi bir ters yapti ve bir mesaj attı eve geçiyorum diye Bende ona eve geciyorum diye aradim işten çıkınca en son o konuşma daha da konuşmadık canım çok sıkkın suraya bak bu erkekler iş ciddiye binince canım anam moduna bağlıyor:(

Bende sevmiyorum :KK43:((( esle evleniliyor yaa herkese yakın olmanın bi anlamı yok kimse madalya da takmıyor ama bu insanlar neden bunu anlamıyor sonra eşler arası problemler artıyor bekarken annesinin adını anmayanlar bi anne aşığı olup cikiyor evlenince of of
Aynen.. Erkeklerin hayatı evlenene kadar analarını üzmekle, evlendikten sonra eşlerini üzmekle geçiyor.. Dengeyi iyi sağlamaları lazım..

Bende sevmiyorum :KK43:((( esle evleniliyor yaa herkese yakın olmanın bi anlamı yok kimse madalya da takmıyor ama bu insanlar neden bunu anlamıyor sonra eşler arası problemler artıyor bekarken annesinin adını anmayanlar bi anne aşığı olup cikiyor evlenince of of

Aynen öyle benim eşim evini otel gibi kullanırdı.Gece 3 ten önce eve girmezdi.Şimdi benim sayemde ailesinn değerini anladığını söylüyor.Onları çok özlüyormuş değerlerini bilememiş.

Erkek arkadaşımla şubat gibi nisan düşünüyoruz bu gün ailesi ile altlı üstlü oturmak istemedigimı söyledim bayagi bir ters yapti ve bir mesaj attı eve geçiyorum diye Bende ona eve geciyorum diye aradim işten çıkınca en son o konuşma daha da konuşmadık canım çok sıkkın suraya bak bu erkekler iş ciddiye binince canım anam moduna bağlıyor:KK43:

Sana tavsiyem asla kabul etme.Bak ben ayrı semtte oturmama rağmen böyle.Hiç özel hayatın kalmaz.

Kızlar merhaba yine ben ,

Eşimle tartıştık biraz uzun olucak ama yardım ederseniz çok sevinirim.
Bugün eşimin annesinin evine yakın bir hastaneye gittik.Hastane çıkışına geldi annesi de bir kafe de çay falan içtik , sohbet ettik.Neyse ablasının da eczanesi var hemen hastanenin orada , hep beraber ona uğradık.Annesi ablasına gidicekmiş , bizimde gelmemiz için ısrar etti.Bende eve gitmek istediğimi söyledim.

Sabah evden çıkarken de annesinin huyunu bildiğim için ben eve geri gelicem dinlenmek istiyorum dedim.Eşimde tamam dedi.Çıktık yanlarından eşimin surat beş karış.Işte ben onun ailesini istemiyormuşum ,mesafeliymişim , bir daha kendi ailemde bir saat fazla oturmak istersem hayır diyecekmiş.Benim ailem beni onun ailesi kadar istemiyormuş , bana ölüyorlarmış falan.

Bir kaç kere gitmek istememem üst üste geldi kızlar.Cumartesi sınavım vardı.Yine şansa onlara yakın okulda çıktı dışarda kahvaltı yapmak istedim.Pazar gün yine onlara yakındı eve geri geldik.Bir de bugün işte.Ama çok yorgundum kendisi de biliyor.

Bir hafta önce mevlüt yapıcam diye.Mutfağı boyadım , evi temizledim.Günlerdir gece 2 lere kadar ders çalışıyorum evimde sakin sakin vakit geçirmem suç oldu.Benim yüzümden ailesiyle görüşememiş miş.

Görüşemedim dediği de geçen hafta annesi 2 gün geldi kaldı.Cumartesi mevlüte geldi.E bu hafta pazartesi kahvaltıya gittik , cuma yine o geldi.Ilk defa hayır dedim suç oldu.

Akşam gelsin konuşucam.Ne desem bilemedim.Yardım eder misiniz kızlar.Hatalıyam lütfen söyleyin.Kendime objektif davranamıyorum belki de.

Teşekkürler şimdiden.
Aradaki dengeyi açık bir şekilde kuramamışsanız böyle olması çok final. Şimdi siz bu oldu şu oldu diye gerekçelerinizi duralayın gitmemek için öne sürüyorsunuz eşiniz de aynısını yaparsa ne olacak? Yorgun’um başım ağrıyor yok şu işim var yok şunla uğraşıcam derse çıkmaza girersiniz. Adaletli olun ona göre program yapın

Seninkine benzer olayı daha yeni yaşadım. Sakın ama sakın geri vites yapma gerisi yüzde yüz gelir. Tavrını belli et. Kimse kimsenin mali değil canın isterse gidersin istemezse gitmezsin. İşinde olmasın bu ne ya kaynana peşine takılma. Ben eşime dedim ister gelirsin ister gelmezsin. Sanki benim anam babamın yanında 50 60 yıldır damadimi vardı. Bunlara elini verince kolunu kapiyorlar.

Aradaki dengeyi açık bir şekilde kuramamışsanız böyle olması çok final. Şimdi siz bu oldu şu oldu diye gerekçelerinizi duralayın gitmemek için öne sürüyorsunuz eşiniz de aynısını yaparsa ne olacak? Yorgun’um başım ağrıyor yok şu işim var yok şunla uğraşıcam derse çıkmaza girersiniz. Adaletli olun ona göre program yapın

Ben dengeyi kurmaya çalışsamda onlar istedikçe istiyor.Ben bir gün gitsem onlar ertesi gün bir daha çağırır.Bu konu da ben ne yapabilirim ki.Ben eşime en başında söyledim zaten kendi aileme ne kadar vakit ayırıyorsam seninkilere de o kadar ayırırım fazlasını bekleme diye ama söylediğim herşey havada kaldı ne yazık ki.

Valla cok haklısınız hayatta da alttan almayın bence konusarak uzatmayın normal olan sızın yaptıgınız cunku. Valla ben esımın aılesını gecen bayramda gordum en sonra bır daha seneye bayramda gorurum kendı ıstedıgı gıbı gıdıp gelebılır ama ben yogun calısıyorum haftada 2 gunde evımde ya da annemde yayılmak ıstıyorum acıklama yapmaya calısmayın sız yaptıkca sızı suclu gorecektır

Seninkine benzer olayı daha yeni yaşadım. Sakın ama sakın geri vites yapma gerisi yüzde yüz gelir. Tavrını belli et. Kimse kimsenin mali değil canın isterse gidersin istemezse gitmezsin. İşinde olmasın bu ne ya kaynana peşine takılma. Ben eşime dedim ister gelirsin ister gelmezsin. Sanki benim anam babamın yanında 50 60 yıldır damadimi vardı. Bunlara elini verince kolunu kapiyorlar.

Eşim zaten hiç gelmez bizimkilere bende bir kere ısrar etmedim zaten ama kendi.ailesine gelince konu adalet elçisi kesiliyor.

Eşim zaten hiç gelmez bizimkilere bende bir kere ısrar etmedim zaten ama kendi.ailesine gelince konu adalet elçisi kesiliyor.
Bırak kesilsin. Benide kaynana çağırıyor gelemiycem diyorum. 30 yaşına gelmişim evli barkli kadınım kendimce işim oluyor gücüm oluyor tek derdim onun isteklerine uymak mi? Her şey tadında
Eşime dedim beni bunaltma biraz sert çıktım şimdilik bir daha zorlamadi

Bırak kesilsin. Benide kaynana çağırıyor gelemiycem diyorum. 30 yaşına gelmişim evli barkli kadınım kendimce işim oluyor gücüm oluyor tek derdim onun isteklerine uymak mi? Her şey tadında

Valla benim ki hep problem çıkarıyor.Inşallah yorulur da uzatmaz artık.Çünkü bende yorulmaya başladım kötü olucaz bu sefer iyice.

Sana tavsiyem asla kabul etme.Bak ben ayrı semtte oturmama rağmen böyle.Hiç özel hayatın kalmaz.
Ya biliyorum ama o anlamıyor ben orası varken neden kiraya çıkıyım diyor 1000 tl veriyim diyor bende dedim ben calısıcam evlenince huzurumuz olsun da 1000 tl gitsin ne olacak bide durumuda var hani kiraya çıkabiliriz ki durumu olduğu halde calısıcam ben daha rahat edelim birseyde gözümüz kalmasın diye ama ıste üzüldüm ya 6 yıl oldu ne zaman iş ciddiye binse böyle geriliyoruz

Valla benim ki hep problem çıkarıyor.Inşallah yorulur da uzatmaz artık.Çünkü bende yorulmaya başladım kötü olucaz bu sefer iyice.
Benimkide çok uzadı. Ama her seferinde rengimi belli ettim. Gerçekten hoş muhabbetleri olsa ben zaten kendiliğimden giderim ama laf sokmaktan başka bildikleri yok. Bide aramiyor sormuyor diye oğluna konuştuğunu bildigimden dolayi aramayİda ayda 1 e düşürdüm. Ne yaparsa benden onu görecek

Ya biliyorum ama o anlamıyor ben orası varken neden kiraya çıkıyım diyor 1000 tl veriyim diyor bende dedim ben calısıcam evlenince huzurumuz olsun da 1000 tl gitsin ne olacak bide durumuda var hani kiraya çıkabiliriz ki durumu olduğu halde calısıcam ben daha rahat edelim birseyde gözümüz kalmasın diye ama ıste üzüldüm ya 6 yıl oldu ne zaman iş ciddiye binse böyle geriliyoruz

E tamam ailesi ve nişanlın illa sizin rahatınız düşünüyorsa versinler orayı kiraya kira gelirini de size versinler.Ben anlamıyorum bu erkekleri ya niye ailelerinden bağımsız bişey yapamıyorlar.

Benimkide çok uzadı. Ama her seferinde rengimi belli ettim. Gerçekten hoş muhabbetleri olsa ben zaten kendiliğimden giderim ama laf sokmaktan başka bildikleri yok. Bide aramiyor sormuyor diye oğluna konuştuğunu bildigimden dolayi aramayİda ayda 1 e düşürdüm. Ne yaparsa benden onu görecek

Benim kayınvalidem iyi biri severim kendisini ama çok yoruyor insanı sürekli.sürekli hiç sıkılmıyor akşam yemeğine gideriz kalın diye ısrar eder.Sabah kahvaltıya gideriz akşam yemeğine kalın diye ısrar eder.Sürekli ısrar.

Benim kayınvalidem iyi biri severim kendisini ama çok yoruyor insanı sürekli.sürekli hiç sıkılmıyor akşam yemeğine gideriz kalın diye ısrar eder.Sabah kahvaltıya gideriz akşam yemeğine kalın diye ısrar eder.Sürekli ısrar.
Pöfff.....Allah yardımcımız olsun

S

Su yaşadığınız sorunu o kadar çok çift yaşıyor ki. Herkes herkesi bi rahat bıraksın ya. Gerçekten su aile konusu yüzünden yaşanan tatsizlklar bir son bulsun artık. Esinizle tatlilikla konuşmaya çalışın halinizi anlatın umarım sorununuz çözülür.

Erkekler genellikle ailelerine karsi yapılan hersyi kendisine yapilmis gibi hisseder.

Eger gidip biraz onunla vakit gecirmen hosuna gidecekse
Bir gun belirle kek veya pogaca yap kaynanana git

Sonea aksam esine anlatirsin ya da fotograf cekip paylasirsi .
Kek yaparken biricik annem icin diye falan.
Hosuna gider

Evlilik çok zor ya keşke evlenince böyle tripler olmasa yani anneme çok gittik anneme az gittik gibi sanki mecbur bi görevmiş gibi ben boyle dusundugum icin ileride cok sorun yasayacagim galiba

Bende gerçekten evliliğimi sorgulamaya başladım eşimin ailesinin sürekli görüşme isteğinden dolayı.

Aynen.. Erkeklerin hayatı evlenene kadar analarını üzmekle, evlendikten sonra eşlerini üzmekle geçiyor.. Dengeyi iyi sağlamaları lazım..

Bu anacı erkekleri doldurcan bi odaya vercen analarını da al öp kokla sev yat bide hadım etcenki bidaha başka kadınların başı yanmasın cocuklar annesiyle babaanne arasında kalmasın
çok güzel tespitler bunlar aynen bana söylenmiş gibi.
Malum eşimin geçmiş takıntısı var ve kaynana sorunu yaşıyorum

Back