• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesini Üzmüşüm

onu okumadım. saçma o zaman tabi. birlikte gidelim tek başıma sıkılıyorum de o zaman eşine.ay şu gelinleri yanında tutmaktan zevk alan aileleri de anlamıyorum ya.

Bende anlamıyorum zaten yadırgama sebebim de bu sanırım.Benim abim de var ve kendisi nişanlı.Annem daha hiçbirşeylerine karışmamıştır.Gençler daha iyi bilir der kenara çekilir.Ama benim kayınvalidem de görümcemde öyle değil.(görümcem 52 yaaşında bekar ) ve eşime aşıklar malesef.Kayınvalidem bana gelir oğlunun ütülü kıyafetlerini bir daha ütüler.Yemek yaparım görümcem a onu yemez , o kadar yemez , onu giymez bir sürü müdahale eder.Eşimin annesi ablası düğün günü evleniyor evden gidiyor diye ağladılar hüngür hüngür.

Eşimin ailesi ne yazık ki öyle.Saygıda kusur etmem zaten öyle birşey haddim değil ama istiyorlar ki hep beraber olalım.Kayınvalidem yemek yapar hemen eşimi arar sizsiz boğazımızdan geçmiyor diye , bir yere giderler içimize sinmiyor diye.Bende mesafeli bir insanım ve öyle de olmak istiyorum ama eşim anlamıyor.

Canım beni çok iyi anlıyorum ama benim konularıma da bakabilirsin ben de aynı sorun yüzünden sıkıntı yaşadım, eşim resti çekti ya ailemle iyi olursun ya boşanırız....Değer mi bu kadar sıkıntıya yuvamı bozmaya dedim, ölçüp biçtim iyice artısını eksisini....Bizde sürekli beraberiz yanyana oturuyoruz bir de, tüm h. sonu ve dün akyam beraberdik kusacaktım artık ama yapacak bir şey yok...Çoğu zaman eşim olmuyor bile ben mecburen tek gidiyorum.

Canım beni çok iyi anlıyorum ama benim konularıma da bakabilirsin ben de aynı sorun yüzünden sıkıntı yaşadım, eşim resti çekti ya ailemle iyi olursun ya boşanırız....Değer mi bu kadar sıkıntıya yuvamı bozmaya dedim, ölçüp biçtim iyice artısını eksisini....Bizde sürekli beraberiz yanyana oturuyoruz bir de, tüm h. sonu ve dün akyam beraberdik kusacaktım artık ama yapacak bir şey yok...Çoğu zaman eşim olmuyor bile ben mecburen tek gidiyorum.

Fedakarlığı yapan hep biz oluyoruz.Eşlere zaten kızıyorum ama kayınvalideler niye illa sıkboğaz ediyorlar ya.Gerçekten o kadar sinirleniyorum ki.Sanki evleniyoruz diye haftanın 5 günü onları görme zorunluluğumuz varmış gibi hemde kendi ailemizi göremezken

ay canım çok mu üzülmüş diyesim geldi, bu ne şımarıklık yahu
sakın kendinde suç arayayım deme, gayette haklısın ve bence çok bile görüşüyorsun bu ne yahu mıç mıç dip dibe, üstelik kadın aynı şehirde haftada iki gün siz de kalıyor
senin işin varken eşin görüşebilir, senin yüzünden görüşemiyorum ne demek yani
ayrıca seni tehdit etmesi de ayrı terbiyesizlik

bence taviz verme, bi kabahatin olduğunu da düşünme
HAY AĞZINA SAĞLIK BE ABLA. VALLAHİ BEN 18 YAŞINDAYIM . YAŞIM NE ÇOK KÜÇÜK NE DE ÇOK BÜYÜK. BELKİ EVLİLİK TERİMİNİ DÜŞÜNMEK İÇİN ÇOK ÇOK KÜÇÜK. AMA OLURDA RABBİM NASİP ETMİŞSE İLERDE EVLENİRSEM SIRF BÖYLE SEYLER OKUDUĞUM İÇİN ERKEKLERE TİKSİNEREK BAKIYORUM.

Fedakarlığı yapan hep biz oluyoruz.Eşlere zaten kızıyorum ama kayınvalideler niye illa sıkboğaz ediyorlar ya.Gerçekten o kadar sinirleniyorum ki.Sanki evleniyoruz diye haftanın 5 günü onları görme zorunluluğumuz varmış gibi hemde kendi ailemizi göremezken

Canım aslında görmek istedikleri oğulları emin ol buna hiç biri bize bayılmıyor. Ama oğlum seni görmek istiyorum dese ters tepecek, sonuçta eşi de var oğlundan tepki alacak. Sana ilgi gösteriyor ki eşin onu tutsun savunsun bak sana annem ne güzel davranıyor desin...Sen de durumu lehine çevir, mesela kv ye git ye iç gül konuş o günkü yemek derdinden kurtul....

Ben de nerdeyse 1 aydır ailemi göremedim aynı şehirde olmamıza rağmen ama haftada 3-5 kere eşimin ailesini gördüm. :(

Canım aslında görmek istedikleri oğulları emin ol buna hiç biri bize bayılmıyor. Ama oğlum seni görmek istiyorum dese ters tepecek, sonuçta eşi de var oğlundan tepki alacak. Sana ilgi gösteriyor ki eşin onu tutsun savunsun bak sana annem ne güzel davranıyor desin...Sen de durumu lehine çevir, mesela kv ye git ye iç gül konuş o günkü yemek derdinden kurtul....

Ben de nerdeyse 1 aydır ailemi göremedim aynı şehirde olmamıza rağmen ama haftada 3-5 kere eşimin ailesini gördüm. :KK43:

Ama ben artık çok yoruldum.Eşim ve ailesi beni o kadar yıprattı ki.Keşke senin gibi orta yol bulmak istesem ama malesef.Ben artık idare eden taraf değil idare edilen taraf olmak istiyorum.Rahat özgür bırakılmak istiyorum.Çok mu şey istiyorum onu bile bilmiyorum.

Ama ben artık çok yoruldum.Eşim ve ailesi beni o kadar yıprattı ki.Keşke senin gibi orta yol bulmak istesem ama malesef.Ben artık idare eden taraf değil idare edilen taraf olmak istiyorum.Rahat özgür bırakılmak istiyorum.Çok mu şey istiyorum onu bile bilmiyorum.

Canım ben 5 senelik evliyim ve son iki senedir bu konular yüzünden evli bile değil gibiydim, eşim benden ilgisini tamamen kesmişti, sonunda ayrılmak için düşündüğünü son şansımı kullandığımı... (konularımda var), kv ye gör benden kötüsü yoktu...Dediğim gibi çok düşündüm, akıl aldım gerek büyüklerimden gerek burdaki arkadaşlardan, boşansam ne yaparım dedim. Artı eksi tarttım, ailemin yanında çok daha kötü bir hayatım olacaktı vs vs. Tekrar evlendiğimde farklı mı olacak? Türk toplum yapısı ve erkeklerimiz bunu istiyor, ailesi ile ilgili, onları alttan alan, güleryüzlü eş istiyor hepsi. Maalesef öyle. Ve sana %100 hak veriyorum çünkü aynısını yaşadım. Hala öyle, dün aşırı stresli yoğun bir günden sonra tek dileğim eve gidip yatmaktı ama tam çıkış saatinde kv yemeğe çağırdı, gitmesem gene kötü olacaktım, 2 saat onları idare ettim....

İyi düşün taşın, eşinle ilişkin nasıl başka sorunların var mı bilmiyorum ama tek sorun buysa her evlilik aynı onu söyleyeyim sana.

Ve kimse seni idare etmeyecek üzgünüm ama gerçek bu :(

Esinize saglam bi ayar cekin.bi hafta icerisinde kac gun gorusmussunuz cok istiyosa direk annesine tasinsin.ben olsam cafede bile bulusmazdim her gun gorecez diye bi kural mi var.simartmayin su erkekleri

Eşimin burcu aslan dediğim dedik.Istiyor ki hep onun dediği olsun.
Bu mesajını şimdi gördüm canım benim eşim de aslan, yorumlarından az çok anlamıştım. Aslan erkeği için en önemli şey ailesidir, ailesine aşırı önem gösterir ve senden de aynısını bekler. Bu yüzden boşanmaya bile kalkabilir (benimki gibi). Ailesini o yönetmek ister, burda senin çok akıllı olman ve eşini çok iyi tanıman gerekiyor.

Esinize saglam bi ayar cekin.bi hafta icerisinde kac gun gorusmussunuz cok istiyosa direk annesine tasinsin.ben olsam cafede bile bulusmazdim her gun gorecez diye bi kural mi var.simartmayin su erkekleri

Benim birşey söylememe bile müsaade etmiyor ki.Benim ailem mükemmel bir aile kimsenin benim gibi ailesi yok diyor.En azından ona göre öyleler.Ben birşey söylediğim zaman nankör ve art niyetli oluyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu mesajını şimdi gördüm canım benim eşim de aslan, yorumlarından az çok anlamıştım. Aslan erkeği için en önemli şey ailesidir, ailesine aşırı önem gösterir ve senden de aynısını bekler. Bu yüzden boşanmaya bile kalkabilir (benimki gibi). Ailesini o yönetmek ister, burda senin çok akıllı olman ve eşini çok iyi tanıman gerekiyor.

Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten.Kendime de kızıyorum bazen.Bizde bir aile olduk artık onlardan bağımsız.Bunu önemsememesini o kadar kızıyorum ki.

Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten.Kendime de kızıyorum bazen.Bizde bir aile olduk artık onlardan bağımsız.Bunu önemsememesini o kadar kızıyorum ki.
Hayır canım onun ailesinin bir parçası oldun ve onu nasıl kabul ediyorsan ailesini de etmelisin eşinin mantığı böyle çalışıyor.

Bak canım, maalesef eşine ve ailesine yorgunum, biz ayrı bir aileyiz vs lafları etki etmeyecek, çünkü eşini çok iyi tanıyorlar ve nasıl manipüle edeceklerini çok iyi biliyorlar, çünkü eşin böyle düşünüyor başta. Ben bunlar yüzünden kötü gelin oldum, bize alışamadı dediler, soğuk dediler, annesi bir şey öğretmemiş insan içine çıkmamış dediler, dediler de dediler...

Eşimle ailesi ile iyi olduğumda çok iyiyim, kötü olduğumda çok kötüyüm, bu eşim için hayat memat meselesi.

Hayır canım onun ailesinin bir parçası oldun ve onu nasıl kabul ediyorsan ailesini de etmelisin eşinin mantığı böyle çalışıyor.

Bak canım, maalesef eşine ve ailesine yorgunum, biz ayrı bir aileyiz vs lafları etki etmeyecek, çünkü eşini çok iyi tanıyorlar ve nasıl manipüle edeceklerini çok iyi biliyorlar, çünkü eşin böyle düşünüyor başta. Ben bunlar yüzünden kötü gelin oldum, bize alışamadı dediler, soğuk dediler, annesi bir şey öğretmemiş insan içine çıkmamış dediler, dediler de dediler...

Eşimle ailesi ile iyi olduğumda çok iyiyim, kötü olduğumda çok kötüyüm, bu eşim için hayat memat meselesi.

Peki o dengeyi nasıl sağlayacağım.Elimi veriyorum kolumu istiyorlar.Ben hiç görüşmeyelim demiyorum.Haftada dört gün görüşmeyelim diyorum eşim anlamıyor.Bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim ?

Peki o dengeyi nasıl sağlayacağım.Elimi veriyorum kolumu istiyorlar.Ben hiç görüşmeyelim demiyorum.Haftada dört gün görüşmeyelim diyorum eşim anlamıyor.Bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim ?

Valla ben denge sağlayama çalışmaktan yoruldum....Çünkü asla seni anlamıyorlar, heleki karşılaştırılacak bir damat ya da gelin varsa vay haline. Bizde damat var ve her çağırdıklarında kv deler. Ben gitmeyince kötü oluyorum.

Dengeyi sen değil eşin sağlamalı canım, ama eşin sağlayamıyorsa yapacağın çok da bir şey kalmıyor. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin oluyor.

Back