annesi yuzunden teklif reddedilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bencede tanışmış olman en iyisi. İnsan zamanla kimin nasil olduğunu anlıyor, eşini ve onun didisinin didisini taniyor. Bende nişanlımın annesinle görüşmüyorum. He özür dilese bile görüşmem o başka.
Oğlu görüşsün. Beni ilgilendirmez. 32 yaşıma gelmişim kimsenin dangalakligini cekemem. Nişanlım saygi duymazsa alir kiytirik yüzüğünü gider.

Burda görüyorum hakedene çok güzel cevap veriyorsun ve çoğu kişi gibi “çirkinleşmeden”.
Senden belki birkaç yaş büyüğümdür fakat öğrendiğim birşey varsa şu hayatta o da “hakedene lafı o an yapıştıracaksın” tedavinden dolayı kadınla veya sevgilinle tartışmaya girmemen iyi olmuş fakat tedavin bitince psikolojik olarak da toparlayınca o kadına cevabını hakkıyla vereceğinden şüphem yok.
Bir-iki lafı yesin bak nasıl süt dökmüş kediye dönecek

Kadina sevgilimin annesinden cok babamin arkadasi oldugu icin cevap vermedim. Ne denir bilmiyorum seviye dusurmek istemedim bir de gizlice dinledigim icin. Yuzume konussa alacagi cevabi bilir konusamaz zaten. Anca arkamdan veya sakayla karisik iste.

S sassyassyy Konunu görünce senin için üyeliğimi tekrar aktif ettim

Ben inanıyorum ki bu hastalığın senin hayatında dönüm noktası olacak.

Kardeşim çok ciddi sağlık problemleriyle mücadele etti. Sen de bir abla olarak beni anlarsın çok üzüldüm resmen yıkıldım. Ve kardeşim o durumdayken dost dediklerim fos çıktı, bir de üstüne ben trip yedim. Yok değişmişim yok bilmem ne. Yahu sen benim zor zamanımda yanımda değilsin, bundan ötesi var mı? Maddi manevi çok zor zamanlar geçirdim buraya sadece bazı kısmını yansıttım yazdım. Erkek arkadaşım ben o durumdayken terk etti, arkadaşlarım böyle yaptı, okul beni çok zorladı kaç kez bırakmayı düşündüm bilmiyorum çünkü kardeşim hastayken ben okula gitmek de istemiyordum. Akrabalardan bile yardım eli uzamadı, keyfiyetten estetik ameliyatı olan didinin didisina(tabi ki ona da gitsinler) geçmiş olsuna gittiler. Benim kardeşime gelmediler. Özyeğeninin ameliyatına gelmediler.

Şimdi okula döndüm geçen dönem onca acının içinde derslerimi verdim, arkadaşa sevgiliye akrabaya herkese yol verdim vee kardeşim iyileşti Çok çabuk toparladı. Yeniden aşık oldum, okulda kendime yeni bi arkadaş grubu edindim onlarla eğleniyorum gezi planları yapıyoruz. Hocalarimin desteğiyle başka bir şehre, başka bir üniversiteye seminerde makalemi sunmaya gideceğim ben konuşacağım inanamıyorum

Bunları sana ve diğer sevgili okurlara niye anlattım? Okuyunca kendi durumum aklıma geldi tamam hasta olan ben değildim ama çok çaresizdim. Yengenin konusunu da biliyorum. İşte ben de sana diyorum ki sen iyileşince hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Aynı kardeşim iyileşince bende eskisi gibi olmadığı gibi. Sen çok insan sileceksin, sen hastayken sana laf edenleri affetmeyeceksin. Laf edilmesine göz yumanları da affetmeyeceksin. Erkek arkadaşın da buna dahil. Dönüşün efsane olacak Sassy ben sana inanıyorum.

Erkek arkadaşın bıraksın şimdi sözü nişanı, annesi sana o lafları etmişken nasıl hala kadın prenses gibi hissettirilmis onu açıklasın. Erkek arkadaşının "anneme kızdım" açıklaması beni bile burdan tatmin etmedi. Hani diyorsun ya iş "nişanlanmiyorsak beni sevmiyorsun" a geldi diye. O zaman sen de "beni stres altında bırakıyorsun, sen de beni sevmiyorsun" a getir. Bitecekse de bitsin, hiçbir şey senin sağlığından kıymetli değil S sassyassyy .
Seni seviyorum

Son düzenleme:

yyaaa seni yerimm hosgeldin iyi ki yazdin

cok yorgun hissediyorum ve cidden boyle beni uzecek insanlarla konusmayi uzatmak bile beni artik inanilmaz kotu hissettiriyor. normalde biri bana boyle bir laf soylesin ben de onu dogduguna pisman etmeyeyim,mumkun mu? ama suan agzimi acip kendimi anlatasim bile gelmiyor ki. yorgunum yahu cidden.

sevgilimin anlattiklarina ben de ikna olmadim, hala da barismis degiliz. ayni evin icinde tek kelime etmeden geciriyorum gunu, o da farkinda ve surekli pesimde geziniyor ama cidden konusacak guc falan yok bende. bekleyecegim bakalim ne olacak.

kardesine ve senin hayatini neredeyse bastan yaratmana coookk sevindim bana bir tik yap mesaj at bir ara

Diğer yorumları okumadım ama kv adayın benimkinin aynısı, bak 6 senelik evliyim, eşim ne kadar kızsa ya da kabul etmek istemese de tüm sorunlarımın kaynağı olarak onu görüyorum, tabi eşimi de. Biz boşanma aşamasına geldik defalarca, şimdi de o aşamalardan birindeyiz. Ben öfkemi dindiremiyorum, çünkü defalarca affettim ve huy değişmiyor, insan değişmiyor.

Burda yapman gereken sevgilinin tavrını çok iyi analiz etmek. Her şey ona bağlı çünkü. Benim eşim çok geç müdahale etti her şey yaşandıktan sonra. Hayırlısı olsun hakkında, bir de gerçekten çok gençsiniz.

Anne bu neticede atsa atamaz satsa satamaz. bugun onunla kavga eder ama yarın evlendikten sonra sizi ona katlanmaya mecbur bırakır. Üzülen siz olursunuz. Bence hiç boşuna vakit kaybetmeyin ayrılın. Çünkü evliliği bitirmek daha zor ve üzücü olabiliyor.

Zaten en güçsüz olduğunu yerden vurur böyle tipler. Benim kv de böyle yapıyor. Can acıtmak istiyor, kıskançlıktan ya da kötü bir insan bilmiyorum.

Soyledigine gore annesine zaten kizmis disarda, ben guveniyorum yani arada resmiyet olsa gercekten annesini susturur goze alamaz benim sinirlenmemi ama yine de acaba diyorum iste.
sevgilinizin annesi eve neşe içinde gelmemiş olsaydı olumlu bir yorum yazabilirdim. Ama tam tersi olmuş ve büyük ihtimalle anne hakkı konusundan vurup olayı unutturmuş.
Çok ince ve iyisiniz. Misafirliği boyunca bozmamışsınız kadını.
Bu olayı fırsata çevirebilir ve şimdi bile bu kadar üzülüp stres olduysam nişanlanıp sağlığımı bozamam diyin.
Azıcık ta rahatsız gibi mi yapsanız acaba

Kadinla yuz goz olmak istemedim, evde onlar yokmus gibi takildim. :) akli olan herkes "bu kiz bir seye kizmis" diye dusunurdu, annesi dd dusunmustur umarim.

Simdilik hicbir konuda konusmuyorum sevgilimle, en fazla 1 gun daha dayanir sonra "yassy tamam ne dersen de ama konus artik" diye gelir. İste o zaman kusarim zehrimi :)

Zaten çok akıllı bi kadınsınız ve iyi yapıyorsunuz. Bu öyle üzeri kapatılacak bi konu değil.
O zaman gelişmeleri buraya yazmanızı bekliyoruz

Düşün kararını iyi ver derim, Çünkü eşinle çok iyi anlaşsan bile aileden ötürü huzursuzluk çıkıyor, örneğin kaç gündür konuşmuyormuşsunuz, benimde kv seninkine benzer, sevgiliysen biliyordum, kararımı evlenince düzelirden kullandım, ne mi oldu, eşim asla ailesinden taviz vermiyor(bilemem belkide herkes gibi) sevgiliyken olan anlayışı, düşmanlık etme demelere geldi, ve unutma eşin için her zaman ailesi melek olacak asla kötü insan olmayacaklar sorun snede olacak

Yanlis hatirladiniz yani soyle diyeyim ben sevgilimi hayattaki her seyden cok severim ama sevgi anlayisim baska, romantik degilim. Ama mesela benim annem direkt sevgilimi hedef alarak boyle konussa o evi inletirdim herhalde.

sASS

Ya sassy seni kendime, sevgilini de eşime acayip benzetiyorum. Benim eşim de hep aynı türden açıklamalar yapıyor ama kv asla vazgeçmiyor. Kime inanacağımı şaşırdım bende. Eşim bana inanmıyorsun ki diyor, aynı senin sevgilinin dediği gibi haddini bildirdim diyor, bazen kv başkalarına anlatıyor ordan biliyorum.

Bende takıntı oldu bu durum, etkiliyor beni, seni de etkileyip etkilemeyeceğini en iyi sen bilirsin. Hiç bir şey için acele etme derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…