ANNESİ YÜZÜNDEN AYRILDI

Kızın hareketlerini,sözleri yeterli erkek kısmı annesi ile paylaşır ,anne de karar verir uygun mu değil mi kendi oğluna elin kızı tanımaz ki
Bence bu durumda hiç görmediği konuşmadığı adını bile bilmediği bir kızdan bahsediyoruz ama annesi kızı tanır görür yanlış bi hareketini görür orası ayrı ama bu durum öyle değil

19 yaş… bu kadar kolay mı demek 13 yıl süren ilişkim bitti, parçalandım, tükendim. Bir anda… Bu kadar kolaymı demedim. Hem de ikimizde deli gibi severken, askerdi. Şu kritik pozisyonda olanlardan. Lojman kapısında bayrağa sarılı bir tabuta sarılıp ağlamaman için şuan ağlaman lazım dedi. Adanmış hayatlar uğruna, hayatımı feda edebileceğim ilişkim bitti. Neyin bu kadar kolay mı lafı bu ?

Annesi yüzünden terk ettim olmasi gereken baslik, ama siz gelip boyle annesi olan adamin sizi terk etmesine üzülüyorsunuz. Anneden daha tuhafsiniz.

Evlenip bu kadinlami uğraşmak istiyorsunuz ne?

Aynen elime davul alıp meydanlarda kızlara bunu bağırmak isterdim....

Özgürlük falan ayağına hem erkekler kullanma kafasında oluyor, hem toplum yargılıyor. Çoğunluk aileler böyle şeyler yaşamış hatta oğluyla yaşamış birini bile kabul etmek istemiyor.

Aa çok merak ettim hikayenizi..

1 yıl oncesine kadar bende çok beğeniyordum birini.
Ne zaman disariya çıksak ;birlikte oldugumuzu bildikleri halde en az 3 defa aralardi ana kız.
Arayacaklar elbette ancak acil bir durum yok,birisini oğlunu ötekisi abisini her akşam goruyor..
Buna rağmen bize 2 saati çok gorurlerdi.
Sonunda ayrıldık.Pes ettim yani kaldıramadım.33 yaşındaki adamı sürekli aramalarındaki amaç da beni gocutmakti zaten..
Ellerim ve ayaklarım çok büyükmüş,çiti pıtı degilmisim.
Yani tek değilsin

Ay annesi bana böyle dese ima etse direk ayrılırım sindiremem ya.
Erkek arkadaşınızın annesinin sözünden çıkamayacağı dışarı çıktığında görüntülü ve 10 kez aramasından belli.
Buna izin veren erkek arkadaşınız muhtemelen anasının kuzusu olarak devam edicek.
Öyle mutlu olucak.
Unutun gitsin.

19 yaşında napıyorsun ya zaten. Mis gibi mi meslek al eline Avrupa’yı gez. Adamların anaları senle konuşurken 2 kere düşünsün. Yapmayın çocuklar böyle

Alemi cihan olsa ruh hastası anası olan adam çekilmez. Kafandan sil at yoluna bak.

Asla geri dönme. Annesinin lafıyla seni bugün bırakan, yarın yine bırakır.

Ay ben de 1.50 lik 35 numara ayaklı biriyim. Bana da bir kayınvalide olan komşu demişti ki, bizim zamanımızda gelin olsaydın eline ayağına bakarlar, tarla süremez ev işi yapamaz diye diye almazlardı seni. O zaman evliydim. Sanki evde kalmayı hak ediyormuşum gibi... insanlardan nefret ediyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…