ANNESİ YÜZÜNDEN AYRILDI

ahaha ben bu senaryoyu 10sene önce okumuştum :) aynı durum benm başımada geldi. annesi psikolojik olarak çekilmez bi tipti. hem oğluna eziyet eder hemde sanki çook severmiş gibi kıskanır karışırdı. halbuki kafa yapısı bu. 3.5sene birlikte olduk kadını hayatımda 1kez gördüm. ama daha beni tanımadan görmeden sırf oturdugum ilçe yüzünden( ki sanki kendisi ultra zengin elit semtteymiş gibi) bahaneden beni istemezdi. aylarca eziyet etti ban çok laf söyledi 2.senede aynı ortamda karşılaştigimizdada aynı öfkeyle beni reddetmişti gerçekten senin gibi tek birşey söylememişim tanışmamışız ama işte bazı anneler öyle :) bende o zmnlar kendimi aşık sndıgım için hiç bu konu üzerinde durmadım halbuki mantıkla düşünsem ilerde evlensek dahi bu kadın oğlunu sürekli manipüle edip benm üstüme salacak heryerde beni kötüleyip arkamdan konusacak sevilmedigim istenmedgm yerde neden durayım ömür boyu hayatımı mahvvedeyim der o gün heryerden engellerdim :) tabi siz şimdi diyosunuz ama erkek ark. seviyorum bilmem ne. onuda biraz mantıklı düşünün. arkadasınız yanınıza buluşmaya gelmek için annenizden resmen izin alıyomuş. hiçbir şekilde ona baş kaldıramayan kendi karakterini tavrını ortaya koyamayan annesinin gölgesi altında ezilen ve manipüle edilmeye çok açık bi tip. hala daha kalkıp annemi ikna etcem demesinden belli. karakteri oturmuş olsa ve sizi gerçekten seviyo olsa onu konuya dahil bile etmezdi. yaşadıklarımın birebir aynısı hem anası hem oğlu sorunlu. ömür törpüsü anakuzusu boşverrr hayatını mahvetmeye değmez ömür boyu böyle düşünüp kanser olmaktansa biran önce kurtulmaya bak.
bu arada asla pişman değilim. en son duyduguma göre 2kez nişan atmış. eee sebebi belli bence :))))

Şuan ilk günler olduğundan asla unutamam vs vs diyorsunuz. Ama hayatın size vereceği en büyük ders unutulmayacak insan yoktur. İnsanın ailesi ölüyor yola devam ediliyor. Bunu bana asla yapmaz dediği eşler mahkeme salonlarında yalan yanlış ifadelerle ayrılıyor. Lütfen asla asla demeyin. Çok gençsin zamanla öğreneceksin bu hayatda ilk sevdiklerimizden vurulacağız her zaman. Bu adamın annesi sorunlu bir tip evlensen gezmene karışacak her şeyine karışacak huzurun olmayacak adamın üzerine düşüp de iyice bunaltma kimseyi… önüne bak isteyen insan dağları deler bunu da sakın unutma :)

Yaşınız daha çok küçük yaşıtlarınız yerine niye bu adamlarla arkadaş oluyorsunuz. Ayrıca eşi ölünce kayınvalide büyük ihtimal oğlunu onun yerine koydu yani maddi manevi bir erkek olarak. Yoksa on kez niye arar insan oğlunu.
Kurtuldugunuz için sevinin ve hayatınızda ki başka hedeflere odaklanın evlilik illaki olacaktır

Merak etmeyin sizin gibi annelerin çocukları hep ergen olarak kalıyor zaten.

E son zaten. Bitmiş yani.

İlk paragraftaki birkaç cümleyi okumam yeterli oldu. Gerisini okumaya gerek duymadım.. Bu iş olmaz. Net. Konu kapanmıştır. Kendini sev,kendine değer ver. Baştan istenmeyen kişi hep istenmez.

Kayınvaliden oğlumun peşini bırak derken aslında ne kadar haklıymış baksana çocuk ayrılmasına rağmen hala arkasından alıyorsun yeniden barışmak istiyorsun gerçekten hiç gurur yok mu? Kadın istemiyor zaten sıkıntılı Allah kimseye vermesin böyle bir kayınvalide namaz kılıp şükür edeceğine hala barışmak istiyorsun ve çocukta senden ayrılmış ne diye Bu yapışkanlık bırak İkisi de defolsun gitsin zaten böyle bir aileye gelin gidilmez

Kızı görmeden sadece adını bildiği birini hiç tanımadan nasıl oğluna uygun olmadığını anlamış?

bana zaman ver ikna edeceğim düşüncelerini değiştireceğim dedi.
Bu varya bu koskocaman bir yalan hem karşı tarafın size söylediğin hemde sizin kendinizi inandırmak istediğiniz…Yaşınız daha çooook genç. Bundan 2-3 sene önce bende aynı durumu yaşadım. Annesi kendi kafasında kurduğu şeyler yüzünden beni istemedi, eski erkek arkadaşımda benden zaman istedi,ne için ANNESİNİ İKNA ETMEK İÇİN. Peki ama NEDEN ? Siz ne yaptınız ki karşınızda ikna edilmesi gereken bir anne var ? Ben annesi ikna olsun diye hayalet sevgiliyi oynadım 2 seneye yakın. Gizli saklı buluştuk, yakalandık olay çıktı vs. … Sonuç mu ? Bu durumdan sıkılan ve bana resti çeken bir anne kuzusu, hayatının en güzel yılları saçma sapan üzüntülerle geçen zavallı bir ben… Size tek tavsiyem o sizden vazgeçti sizde vazgeçin. Ben şu an “Allahım çok şükür iyi ki bitmiş” diyorum, inanın bir süre sonra ayrılık acısı geçipte mantık devreye girince sizde öyle diyeceksiniz. Bırakın ne hali varsa görsün. Böyle dediğim dedik ve önyargılı bir insan kayınvalideniz olsa, annesinin lafıyla sizi harcayan bir adam eşiniz olsa şu an üzüldüğünüzden çooook çoook daha fazla üzülürdünüz. Burada öyle konular var açın okuyun daha iyi anlarsınız.

bnce o msjlarıda erkek arkadasın attırıyor niyeti senden kurtulmak ve sewmiyor…
aranızda işeri boyutta bişeylerde yaşandıysa başıma kalmasın dyede düşünüyor olblr afedersinde

Ama bu kadar kolay mı birlikte uyuduk birbirimizin öpücükleri ile uyandık. Bu kadar kolay mı
Bundan sonra yapma böyle şeyler o zaman. Sen duygunla bakarken o ne düşünüyordu acaba? Demek ki annesinin de haberi varmış ki rahat kız demiş sana. Gördüğün gibi erkeğe bir şey olmuyor, kızlar etiketleniyor. Evlenseniz ne olacaktı mesela? Evlenmeden önce benimle uyuyup uyanıyordun, böyle bir kızdın diyecek sana.
19 yaş, çocukluktan yeni çıkmış oluyor. Kendinizi hemen kurtlar sofrasına atmayın. Temiz sevginizi kullandirtmayin

Kızı görmeden sadece adını bildiği birini hiç tanımadan nasıl oğluna uygun olmadığını anlamış?
Kızın hareketlerini,sözleri yeterli erkek kısmı annesi ile paylaşır ,anne de karar verir uygun mu değil mi kendi oğluna elin kızı tanımaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…