Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da ne yaptığını bilmiyor onu dinlersem ilgili davayı kaybedebilirim umursadigi yokAnnenizi dinleyin.
Ne davası? Ben yanlış konu mu okudum, evlilik diyordunuz.O da ne yaptığını bilmiyor onu dinlersem ilgili davayı kaybedebilirim umursadigi yok
Bırakın evlensin. Bırakın o davayı açsın. Onay istiyor o, aksi şey duymaya tahammülü yok. Kafayı sabitlemiş, olacaksa da ölecekse o yoldan gidecek. Yolsuzluktan iyidir diye düşünüyor. Bırakın yaşasın.Yorum yapan herkese bir kulp takmışsınız ve saldırıyorsunuz.Çok istiyorsanız evlenin, ne diye burada millete soruyorsunuz? Herkes uygun olmadığını söylüyor işte. Türkiye'de kazanamadığınız ve okumadığınız hukuk bölümü için de denklik vereceklerini sanmıyorum. Yasalar her ülkede değişkenlik gösteriyor.
Sizin gibi insanlara laf anlatanda kabahat zaten ! Sizin gibi boş insanlarla ne diye laf yarışına giriyorum ? Kabahatli benim ! Cehaletin olduğu yerde ne anlatılır herkes kendi söylediğine inandığına inanır bağnazlık misali... Kusura bakmayın size bana hakaret etmeniz, küçük düşürücü üslupla konuşmanız konusunda fazla tolerans tanıdım bu kadar iyi niyetli olmamaliydim çünkü sizin ne iyi niyetiniz var ne vicdanınız ne de Allah'ınız görüyorum ki ...Bırakın evlensin. Bırakın o davayı açsın. Onay istiyor o, aksi şey duymaya tahammülü yok. Kafayı sabitlemiş, olacaksa da ölecekse o yoldan gidecek. Yolsuzluktan iyidir diye düşünüyor. Bırakın yaşasın.
Sanmayın durun ben alacağım nazariniz fesatliginiz değmesin hayatıma yeter ! Nedense hakaretlere maruz kalan ben ama millete kulp takan saldırgan olan yine ben ! Çok çelişkili yahu ! Sorunlu olan sorunu çıkaran mi sorunu yaşamaya maruz kalan mi ? Önce herkes kendi aynasına baksın temiz mi diye.Yorum yapan herkese bir kulp takmışsınız ve saldırıyorsunuz.Çok istiyorsanız evlenin, ne diye burada millete soruyorsunuz? Herkes uygun olmadığını söylüyor işte. Türkiye'de kazanamadığınız ve okumadığınız hukuk bölümü için de denklik vereceklerini sanmıyorum. Yasalar her ülkede değişkenlik gösteriyor.
Mesleğimle ilgili dava keşke hiç söylemeseydim söyleyerek kabahat ettim çok çirkin kaba yorumlara maruz kaldım bu ülkede çalışmayı istemekte suç olmuş eğitim almakta suç çok yazık keşke bu ülke kaderim olmasaydı keşke başka ülkede yaşasaydımNe davası? Ben yanlış konu mu okudum, evlilik diyordunuz.
Ahahaha nazar? Fesatlık? Ya yürü git, ne yaparsan yap. Fikir değil onay almak istiyorsun sadece. Git evlen o zaman, kime ne senin hayatından?Sanmayın durun ben alacağım nazariniz fesatliginiz değmesin hayatıma yeter ! Nedense hakaretlere maruz kalan ben ama millete kulp takan saldırgan olan yine ben ! Çok çelişkili yahu ! Sorunlu olan sorunu çıkaran mi sorunu yaşamaya maruz kalan mi ? Önce herkes kendi aynasına baksın temiz mi diye.
E evlen o zaman ablacım millete ne carliyorsun.Sizin gibi insanlara laf anlatanda kabahat zaten ! Sizin gibi boş insanlarla ne diye laf yarışına giriyorum ? Kabahatli benim ! Cehaletin olduğu yerde ne anlatılır herkes kendi söylediğine inandığına inanır bağnazlık misali... Kusura bakmayın size bana hakaret etmeniz, küçük düşürücü üslupla konuşmanız konusunda fazla tolerans tanıdım bu kadar iyi niyetli olmamaliydim çünkü sizin ne iyi niyetiniz var ne vicdanınız ne de Allah'ınız görüyorum ki ...
Evet evleneceğim mutlu da olacağım o davayı da açtım takipteyim ! Size inat ! Size inat mutlu olacağım güzel bir kariyer yapacağım! Siz ise burada durup bekleyin olduğunuz yerde sayın herhangi bir meşgalisi olmayan sabahtan akşama kadar bu sitede takılan milletle laf yarıştiran dedikoducu, laf cambazı ev hanımları...
Ahahahahahahahah dene bakalım küçük kız. Senin gibileri çok gördü bu ev hanımı teyzelerin.Sizin gibi insanlara laf anlatanda kabahat zaten ! Sizin gibi boş insanlarla ne diye laf yarışına giriyorum ? Kabahatli benim ! Cehaletin olduğu yerde ne anlatılır herkes kendi söylediğine inandığına inanır bağnazlık misali... Kusura bakmayın size bana hakaret etmeniz, küçük düşürücü üslupla konuşmanız konusunda fazla tolerans tanıdım bu kadar iyi niyetli olmamaliydim çünkü sizin ne iyi niyetiniz var ne vicdanınız ne de Allah'ınız görüyorum ki ...
Evet evleneceğim mutlu da olacağım o davayı da açtım takipteyim ! Size inat ! Size inat mutlu olacağım güzel bir kariyer yapacağım! Siz ise burada durup bekleyin olduğunuz yerde sayın herhangi bir meşgalisi olmayan sabahtan akşama kadar bu sitede takılan milletle laf yarıştiran dedikoducu, laf cambazı ev hanımları...
Ah öyle deme, dayılarla çıkan kızların özgüvenini trafoya koysak seçim kazanırız. Kendi ilişkilerinde ego yaptıkları yetmiyor, herkese yapabileceklerini sanıyorlar.E evlen o zaman ablacım millete ne carliyorsun.
Herkes fikrini söylüyor.
Yaş farkı önemli bence sence degilse evlen yaslan adamla.
Ay bırakın evlensinler amcalarla ya .Ah öyle deme, dayılarla çıkan kızların özgüvenini trafoya koysak seçim kazanırız. Kendi ilişkilerinde ego yaptıkları yetmiyor, herkese yapabileceklerini sanıyorlar.
Bi tane olay biliyorum, 30 yaşında iken 18 yaşlarında kızla evlenmişti adam. Düğünlerini hayal meyal hatırlıyorum küçüktüm biraz, adam maymunların çiftleşme dansı mı yapıyor kaşık havası mı oynuyor belli değildi. Yakın zamanda annemden bişey duydum, kadın aldatmış galiba adamı , ailesi boşa demiş adam boşamamış. Adamla kavga ediyormuş, 1-2 saatlik yola çocuğunu okumaya gönderecekmiş de kendi de başında bekleyecekmiş. Şaşıyorlardı, hali vakti yerinde adam niye boşamıyor diye, oracıkta kahkahadan yığıldım, neden acaba ya diyorum falan.Ay bırakın evlensinler amcalarla ya .
Benim annemle babam arasında 14 yaş fark var.
Annemin bana dediği tek şey sakinnn yapma böyle bir şey.
Zaten meraklısı da değilim de.
Geçenlerde 50 küsur yaşında kocaman kızı olan bir adam yazdı bana 30 küsür yaşında olunca kabul edicem sandı heralde mal.
Ay evlenmemiş bu yasa kadar kesin kabul eder dedi herhalde.
Yerin dibine girdim valla beni bu nasıl ister diye.
Kibarlık gösterdim erkek arkadaşım var dedim ki yok gitsin diye.
Sonra yine yazıyor fotolarım altına yorum yapıyor falan engelledim
Bu ne özgüven yahu seni ne yapayım yalnız otururum ölene kadar daha iyi
Bu ihtiyar delikanlılar çok özgüvenli valla
Eskiden bu tip evlilikler oluyordu kadınlar çalışmıyor para kazanmiyordu.Bi tane olay biliyorum, 30 yaşında iken 18 yaşlarında kızla evlenmişti adam. Düğünlerini hayal meyal hatırlıyorum küçüktüm biraz, adam maymunların çiftleşme dansı mı yapıyor kaşık havası mı oynuyor belli değildi. Yakın zamanda annemden bişey duydum, kadın aldatmış galiba adamı , ailesi boşa demiş adam boşamamış. Adamla kavga ediyormuş, 1-2 saatlik yola çocuğunu okumaya gönderecekmiş de kendi de başında bekleyecekmiş. Şaşıyorlardı, hali vakti yerinde adam niye boşamıyor diye, oracıkta kahkahadan yığıldım, neden acaba ya diyorum falan.