Annemle görüşmek istemiyorum! :(

Ciddimisin sen yaa şaka gibi böyle anne olurmu hiç olmasın daha iyi biran inanamadım anneniz annelik vasıfları taşımıyor malasef durumun çok zor canım kayın validen karşısında seni bukadar küçültmüş inşallah ilerde başına kakmazlar ama bu devirde gerçek bir kayın valide zor bulunur

ben kendi annemden de nefret ederim..ama böyle eziyet felanda etmedi..başka nedenlerden dolayı..ama beterin beteri var..sizinki anne olamaz..canavar bu..bir insan bırakın öz kızına üveyede böyle şeyler yapılmaz..şok oldum..çok üzüldüm..kontağını kes canım..böyle giderse sende iyi bir anne olamazsın şu anda içinde nefret var..canım hiç zaman kaybetneden bu anneye benzemeyen kadını başından at..çok sinirlendim yaa..

Gerçekten çok üzüldüm sanki biri benim çocukluğumu yazmış tabi daha da fazlasını yaşadım bir gün buraya yazsam kimse inanmaz ben de senin gibi tam kurtuldum derken artık benim hiç oyuncağım olmadı çocuğumun oyuncakları ile beraber oynarız derken altı yıl oldu çocuk yok
aynı üzüntü farklı şekliyle devam rabbim unuttursun ben hiç unutmuyorum ama unutmak istiyorum bazen diyorum ki kendi kendime bütün annelerin ayağının altında cennet var mıdır

annenle hiçmi güzel anılarınız olmadı birgün bile merak ettim? anlattıklarına çok üzüldüm.inşallah bundan sonraki yıllarında eşin,dostun,doğacak evlatlarınla güzel zamanların olur.

annenle hiçmi güzel anılarınız olmadı birgün bile merak ettim? anlattıklarına çok üzüldüm.inşallah bundan sonraki yıllarında eşin,dostun,doğacak evlatlarınla güzel zamanların olur.

Kusura bakmayin ama anneniz tam bir ruh hastası. Evet evet gerçekten öyle. Gorusmeyin derim

Ya bi oz annenin boyle olabilecegine ihtimal vermiyorum. Bir anneyi bu hale ne getirebilir ki?

çok üzüldüm. Rabbim umarım anne olmayı nasip eder sana.

Her anne cennetlik olamıyor demek ki...

güzel duaların için teşekkür ederim.

şu an hatırlamak için zorluyorum kendimi ama hayır... en ufak bi güzel anı gelmiyor aklıma.

hayır ne yazık ki... çok zorluyorum bunun için kendimi ama aklıma hiç güldüğümüz bi anı gelmiyor.

şu an bende aynı kaygıları taşıyorum ama hiçbir şey olmamış gibi az önce arayıp hal hatır sordu, nişanlık için sorular sordu.

şu an bende aynı kaygıları taşıyorum ama hiçbir şey olmamış gibi az önce arayıp hal hatır sordu, nişanlık için sorular sordu.

artık öyle biri yok hayatımda canım merak etme...

artık öyle biri yok hayatımda canım merak etme...[/QUOTE]

ah canım benim.. çok sevindim..tekrar şans verme ..kendi sağlığın açısından...

Uvey anne yapmaz bunlari
yapsa da adi uveydir boylesine koymaz
ama oz anne nasil boyle zalim olur
sasirdim kaldim...

Allah biliyor senin temiz niyetlerini, anne baba atilmaz fakat bu kadinla bir daha asla yuzyuze gelmemen hakkinda en hayirlisi olur.

Cok uzuldum.
benim de babam bizimle hic ilgilenmezdi

Dovmezdi ama yok gibiydi
yetiskin oldum ve hala aynidir
degismez bazi insanlar

Hakkinda hayirlisi olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…